benden soğumuşş:(

benım 5 yılıık bır ilişkim var ayrılıklarımızda oldu olmaz dedıgımız seyler oldu hayatlarımıza baskalarıda gırdı ıkımızde yaptık bunu sonra bırbırımıze gerı donduk.(yasamdan önce asla kabul edemem derdım.oda aynı sekılde) sımdı ıse aramız ıyı degıl benı o bende onu sıkayet edıorum ıse gıremedı sıkıntıları var. benım aılem ıstemıor zaten.para olmayınca malesef mutluluta oluyo arkadaslar sanırım.sureklı napalım dıe bana soruyor sınır oluyorum.yemk yıyelım dıyorum ban ne yıyelım nerde yıyelım.napalım dıyorum.sen napmak ıstıyorsun dıor sınır oluyorum sankı erkek benım yaa.ne solesem bana soruyo tekrar.

Ayrıldınız sonra başkalarıyla beraber oldunuz.Sonra onlardan da ayrılarak tekrar biraraya gelmeye çalıştınız.

Resmen zorlamışsınız yavrum sizde yani...

Bir kere ayrılınca hayır gelmez ki o ilişkiden zaten üstelemeye ne gerek var.

Herşeyi sana sorması bahanen olmuş senin.Yol ver gitsin...

hepiniz haklısınız yaa hepiniz ama inanın sevmek böyle birşey bana senınkı takıntı dyenlerde oldu peki benımkı takıntı olsa bile böyle için için ağlarmıyım önume çıkan onca erkeği itermiyim elımın tersıyle ben gururumu ayaklar altına aldırdım ama görüyorum deymezmiş ama bana adam dioki ben gayet mutluyum huzurluyum 4sene sana nasıl katlandım bilmıorum dıo ama ben mutlu olabılmesı için elımden gelenı yaptın sen tam bir baş belasısın dıyor yeni sevgilisinin adı sunaymış sunayımla çok mutluyuz onunla maltepeye gittik biliyormusun çok huzurluyuz diyor ama bunları neden bana karsı soyluyo bide utanmadan tatlı yesene çok güzel olmuş diyor çıldırmamak elde değil

Resmen nispet yapmış çocuk gibi davranmış :delphin:

Yok biz maltepeye gittik biliyormusun çok mutluyuz felan...

He biliyorum falınıza baktım orda çıktınız maltepe pazarında el ele mesut gördüm ikinizi deseydin ...tövbe tövbe...

Bırak hiç muhattap bile olma.Yaşandı bitti saygısızca :delphin:

söyliyeceklerinize o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam anneme ilk defa bu kadar çok ihityacım oldu aradım anne ben ölüyorum çok acı çekıyorum dedim. işim var bişi olmaz dedi ilk defa aradım annemi ama yine yaptı anneliğini...(

nispet yapıyor gıbı geldı bana,
senden sogusa senın dibinde olmaz, bırde sana anlatıp durmaz sunaycıgını,
yok tatlım senı sevıyor ama burnunu sürtturmek ıstıyor :)
hıc uzulmene gerek yok aslında bılıyo musun dıger kıza gunah oluyor onu arada kaynatıyor
sen ıyı davran senınkıne o yeter ona.
annen de senın hassaslıgını sevmıyordur belkı ya da o cocugu sevmıyordur parasız falanmıs. ondan ılgılenmemıstır belkı. ama senınkı senın burnunu surtturmeye cabalıyor gıbı görunuyor.

tatlim uzulme demek uzaktan kolay gelir ama senin duygularini bu kadar hice sayan bu kadar ruhsuzca ve seviyesizce davranan, aciticaani bilerek sana bunlari soyleyen adamdan zaten hayir gelmez. sen sevin kurtulduuna ya bu adamla evlendikten sonra senden sikildim deseydi sana

I am the best, alayina rest politikasiyla ilerle sen de, ne hali varsa gorsun, sen kendine bak

okudum da ben ona msnden yazıyorum bişiler hiç cevap bile vermedi umudum kesildi mail atıyorum bi şekilde ulaşmaya çalısıyorum olmuyo napıcam ben:( ya gercekten böle bişi varsa

şimdi senınkısı senden ayrıldı baskasıyla cıkıo
onla mutluyum cok gezcez etcez dıyo
ama sana da gelıp yanına sevıp okusuyo dokunuyo ama be n onlayım mı dıyo ?

hayır öpmesi falan haftalar önceye ait bana baskası oldugunu sölemesibu haftaya ait ama hala ilişkisi yok durumu falan ne bilim ben ona sordum gercekten biri varmı dedim oda var yada yok var olsa rahat bırakıcakmısın dedi bende inanamıyorum dedim oda evet var hatta gecen hafta gidip gezdik anneside bilio dedi

olsa rahat bırakıcak mısın demıs,
demek senın aramanı ıstemıyor bu cocuk

neden ayrıldınız kuzum ?

yani seni istemeyeni sen de isteme... bırak gitsin, niye düştün peşine bu kadar anlamadım.. artık adam sana bu kadar şey söyledikten sonra hala bir bayan olarak peşine düşmek hiç hoş değil...

ilk mesajını okuduğumda ılımlı yaklaşmıştım fakat sonra yazdıklarını okuyunca öyle kızdım ki eski sevgiline.bu ne vicdansızlıktır bu ne insafsızıktırki utanmadan yeni sevgilisini sana anlatıyor.sana tavsiyem mümkün olduğunca uzak dur bu çocuktan:olmaz: o çocuktan ne sana hayır gelir ne şuan çıktığı kıza ne de bi başkasına...karakteri bozuk o insanınyasakkelime gördüğünde konuşma değer verme telde nette sil ve engelle..ki aklın onda kalmasın.onu gördüğünde güçlü dur sakın duygularından taviz verme canım.anladımki iyi niyetli bi kızsın senin adına çok üzüldüm yaşadıkları gerçekten zor ama aşabilirsin yeterki bunu iste...rabbim inş hayırlısıyla bu çocuktan kurtulmanı ve sana en güzel en hayırlı insanı nasip etsin...

Back
X