Benden soğumuş demiştim ya düzeldik:)

erkeklerin g..ünü bu kadar kaldırmaya ne gerek var?:olmaz:
bırak o senin peşinden koşsun,ne demek numaramı vermem yok zırt pırt arama filan bu laflar seven insanın edeceği laflar değil,hala mutlu olabileceğine inanıyorsan devam et her küstüğünüzde özür dile,hep alttan al şımart tepene çıkar:olmaz:
inşallah üzülmezsin ama bu adamın seni mutlu edeceğine inanmıyorum:umursamaz:

Çookkk yazık gerçekten. Nasıl bir insan kendini bu kadar küçültüp hiçe sayabilir. Şansın %5 ne demektir yaa..
Çok üzüldüm cidden. Sizi sevmediği ve hiç değer vermediği ortada. Böyle yaparak onu kazandığınızı sanıyorsanız yanlılıyorsunuz. Yine çok üzüleceksiniz.

iyi yapmışsın ayaklarınada kapansaydın :olmaz:
adam istemiyor işte gözüne görünme fazla
eğer istiyorsa o seni bulur numarasını bile vermemiş

o kısım %7 ye geldikten sonra galibakafamçokkarıştı

%5 mi aşksempatiksalakcinni

canım sen kendi kendine(!) yaşadığın bu aşkı bayağı bi arabeske bağlamışın ya, sanırım yaşın bayağı küçük:hulya:
kaydirigubbakcemile3

ne karar verdin peki % 5 lik şansını artırackmısın :umursamaz:

arttır elbetteesempatiksalakcinni

dünyada bir o var aklinialirimsmile

bu kadar ezen seni. istenmediğini cesaretle yüzüne söyleyen bir o var

ama onun bu sözlerini anlamayan hala peşinde koşan da bir sen varsınsempatiksalakcinni

ne aşk ne sevgi bu:olmaz:

neyse sen arttır sevilebilme oranını

çabala, didin, parçala kendini

nasıl olsa bu yüzde %20 ye çıkmadan tekrar sana "olmaz. senden soğudum " diyecekşakkıdı

telini vermedi mi? çok mu arıyordun çocuğu naptın bunalttın mı? normalde telini vermeyen bir erkek şutlanır da.

tabi tabi haklısınız sevgi emek ister, o yüzden hep siz verici olun.. hatta eliniz değerse altına araba çekin, ona yemekler hazırlayıp götürün.. bak nasıl verir hemen telefon numarasını.. :1closedeyes:

2 ihtimal var; ya yaşınız çok küçük, ya da feci alay ediyorsunuz bizimle.. silkelenip kendinize gelin sizden bir tane daha yok, ama ondan çok :delphin:

ayrıca her yoruma teşekkür edip geçmeniz de ilginç.. eğer yorumlar fikrinizde bir değişiklik yapmayacaksa neden konu açtınız??

bence ismin mutsuzkız değil mutluerkek olsun... Hani hiçbir kız kendisini bu kadar küçültmez, heralde bu, egosunu bu şekilde yükseltmeye çalışan bir erkek olabilir diye düşündüm..

Bir bayanın kendisini bu kadar küçülteceğine inanmıyorum, dolayısıyla yazdıklarına da inanmıyorum... Yok bayan olduğunda ısrar edersen,kadınların gururunu bu kadar ayaklar altına almamanı öneriyorum..

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bu arkadaşın yaşı ufak olabilir ama benim yaşım 24.aynı şeyleri bende yaşadım olabiliyor bunlar aşk için insan herşeyi kabul ediyor yeterki onun yanında olayım diyorsunuz yapmayın.
ne hikayeler var bu forumda.. yaşla alakası yok bunun 18 yaşındakide aynı muamele görüyor 24de 40da.. kişilikle alakalı bunlar..

aşk bu. sevgi emek ister diye yorum yapan arkadaşlar nasıl bi aşk anlayışınız var çok merak ettim..böyle aşk mı olur ya. sevgi emek ister evet doğru ama seni seven biri için emek verilir değil mi?başkasıyla olsam naparsın diye soran biri için verilen emeğe yazık..!!!!sağlıklı bi sevgi anlayışı değil bu bence çok ciddi şekilde sorunlu bi anlayış.

Back
X