benden soğumuşş:(

mutsuzkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
110
21
98
İstanbul
Çok mutsuzum artık kalbim dayanmıyor cok baska acıymıs ayrılık biz 5 yıl çıktık ve şimdi bitti diyor bi ayrılıp bi barışmaktan sıkılmıs ne yapsam geri gelmiyor ne yapsamda tekrar kazansam bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var sarılıyor öpüyor konusuyor benle ama ask olmaz dıo daha barısmam sana nasıl guvenım dıor çok umutsuuzm napsam gerı kazansam

sana guven sorunu neden bişimi yaptın
hem sarılıyor öpüyor ama sevgili deilsiniz uzak dur bu kullanmaktan baska bişi deil bana kalırsa

ya sorun su her kavgada sınırlenıp ayrılıp barısırsın ya genelde hepımızde olmustur bizdede oldu ama bu dıokı artık sıkıldım soğudum olmaz dıo bı ayrıl bı barıslardan sıkıldım
dıor ama ben cok sevıorum onu annem babam da yok onun sevgısıyle mutlu oldum ben kaybedeemem ama o hıc bı sekılde olmaz dıo kacıncı sans verdm dıo :'(

madem soğumuş neden sarılıyor öpüyor? neyse canım aynı olay benim başımada geldi insan o tartışmalardan bir süre sonra gerçekten sıkılıyo soğuması normal bence.
bir süre ara verin bence sende kafanı topla onunlada konuşursun eğer gerçekten olmuyosa soğumuşsa yapcak bişe yok unutcaksın çok zor bi durum ama zamanla unutuluyor

arkadasları sana baglı o kopamaz dıorlar ama o benı gorunce gulerek basımın belası geldı yıne dıo guluyo napmam gerek ben kaybetmek ıstemıyorum

senden soğudum diyorsa belki başkasına ısındığı içindir.. bu tür uzun vadeli ve özellikle kavga et ayrıl barış tarzındaki ilişkiler genelde aldatmayla sonuçlanır ne yazık ki. yani onu poh poh tutan, senden daha yakın davranan hele bir de güzel bir kızla denk geldiyse senden soğumuş olabilir... tabi yalnızca tahmin.
diğer ihtimal ise sana göz dağı vermek için olabilir. yani artık böyle ayrıl barış yapma benle yoksa seni bırakırım der gibi de olabilir...

ablacım çok sevıyodu benı ayrılalı 3 hafta oldu ve ayrıca baskası yok bundan cock cok emınım en yakın arkadasları sayesınde ama nıye boyle yapıyor anlamıyorum:(her sey yıkıldı sankı

eeh azcık zaman ver ona. ayrıl barış kavga et yorulmuştur çocuk.
nefes alsın biraz. sen de al tabii.
madem başkası yok,görünce gülüyo baş belası falan diyo,onun da tamamen bitirmeye niyeti yok demek ki..
sıkma canını bence. bitmiş gibi durmuyo.

Çok mutsuzum artık kalbim dayanmıyor cok baska acıymıs ayrılık biz 5 yıl çıktık ve şimdi bitti diyor bi ayrılıp bi barışmaktan sıkılmıs ne yapsam geri gelmiyor ne yapsamda tekrar kazansam bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var sarılıyor öpüyor konusuyor benle ama ask olmaz dıo daha barısmam sana nasıl guvenım dıor çok umutsuuzm napsam gerı kazansam

tek derdi aşk mıymış bunun?

ya sorun su her kavgada sınırlenıp ayrılıp barısırsın ya genelde hepımızde olmustur bizdede oldu ama bu dıokı artık sıkıldım soğudum olmaz dıo bı ayrıl bı barıslardan sıkıldım
dıor ama ben cok sevıorum onu annem babam da yok onun sevgısıyle mutlu oldum ben kaybedeemem ama o hıc bı sekılde olmaz dıo kacıncı sans verdm dıo :'(

karşılıklı oturup bir daha benzer davranışlarda bulunmacağınıza dair söz vereceksiniz

sonra bir müddet düşünmesi için fırsat vereceksiniz

geri dönerse hoş, dönmezse kendi bilir
:umursamaz:
kaç yaşındasın ki? ondan başka seni mutlu edecek insanlarda var bu dünyada unutmaboshayallersmile

senın caren zaman 5 yıl dıyorsun oyle bır anda sılıp atılmaz sende oda atamaz baska bırıde yok emınım dıyorsun bıraz sabret bekle eger arada cıdden sevgı kalmıssa bırakamaz senı ve sana gerı doner bu surede cok bogma onu hatta bıraz gerı cekıl sensızlıgı yasasın bakalım

bende bişey anlamadım valla karmankarışık bişey birileri durumu fazla abartmış sanırım çık kardeşim bu durumdan koskocaman kızsın millet seni zorla çağırmıyoki güzelim ne kullanıcak durumu ya sanki aciz biri iyi niyetin adı değişmiş aş artık tatlım bence durumu uzatmak bazen insanların hoşuna gidiyo hepsi bu

anladım inanın cok mutlu ettınız benı ne bilim gözyaslarımı falan sıldı sarıldı sıkıca ayrılırken sevmıyorum dıo ama sevmese bole yapmaz dımı

off yaa ben de böleyimm her sinirlendiğimde ayrılmaya kalkışıyorum her seferinde alttan alıyo ama böle yaparsak güvenleri kalmaz tabi, ya yine terkederse diye düşünürler ilişki soğur yada bir gün sıkılıp amaan naparsan yap deyip kesin olarak bitirirler, büyük zarar veriyoruz ilişkilerimize farkında olmadan :gitme:

anladım inanın cok mutlu ettınız benı ne bilim gözyaslarımı falan sıldı sarıldı sıkıca ayrılırken sevmıyorum dıo ama sevmese bole yapmaz dımı

karşısında dim dik dur

ağlama :olmaz:

o zaman anlarsın

gözyaşını silmesi sarılmasının tek sebebi sevgi değildir:umursamaz:

olmuyorsa olmuyordur

sevgi yetmiyor her şeye:umursamaz:

Demek ki duyguları bitmiş...
Bu anlamda uğraşman sonuçsuz olur. Giden gitmiştir,biten bitmiştir.
5 yıllık süreçten sonra halen sarılması,öpmesi zaten normal. O kadar yaşanmışlıklar var.
İlişki iki tarafın biriyle bittiyse,artık o ilişki için yapılacak birşey yoktur benim gözümde.
Yinede zamana bırak, sen birşeyler için uğraşma.
Hayırlısı olsun.

Back
X