Benden sonra gelen eltim ilk geçeden hamile kaldı oğlu oldu benim hala bebeğim yok

dnz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
63
2
96
İstanbul
öncellikle selam,başlıkdan yanlış anlamayın eltimi kıskanmıyorum hata onu çok seviyorum her konuda yardım ediyorumm.ben 2.5 yıllık evliyim 24 yaşındayım.5 tane eltim var en son gelen eltim dahil hepsinin çocuğu var benim yok.ama onları kıskanmıyorum ben nları çok seviyorum onlarda beni...herşeyime yardım ediyolar.ben geçen sene şubat ayında hamile kaldım ikizlerim vardı..kalpleri durdu ve mayıs ayında alındılar...ve mayıs ayında bizden büyük kaynım evlendii. ve eltim hamile kaldı ilk gecedennn....şimdi 4 aylık bebkelri var...eşim geçen sene aralık ayında askere gitti 5 aylık kısa dönem ve mayıs başı geldiii.askere gitmeden 3 ay önce denedik bebeğim olmadı ve şimdi bu ay denedikk...adetim 3 gün geçti belirtiler var ama adet olucağım gün idrar testi yaptım hastanede negatif çıktı..şimdi beklşyom bir kaç gün geçsin dieee...allah hepimize versin ne biliyim etrafımda herkesin bebeği varr.bende o meleklerden istiyorummm.....

herşeyin vakti zamanı var canım benimde henüz olmadı ama takıntı haline getirme psikoloji çok önemli doktora gittinmi herhangi bir promlem varmı

Bence önce hayırlı evlat dileyin...önceki yaşadığınız hamilelikten bir sorun olmadığı anlaşılıyor..ama siz o kadar kafaya takmış ve strese girmişsiniz ki kendinizi hasta edersiniz mazallah.. bebek için kendinizi ruhen ve bedenen sağlıklı tutmak zorundasınız eltileriniz ölçüt olmasın herkes kısmetini yaşar.. rahat olun daha yaşınız 24..

allahım bütün kadınlara anne olmayı nasip etsin :(( namaz kılıp dua edin dünya dua üstüne kurulu umarım en kısa zamanda hayırlısı ile kucağınıza bebeğinizi alırsınız.bugün özellikle çok dua edin kandil olduğu için

Bence önce hayırlı evlat dileyin...önceki yaşadığınız hamilelikten bir sorun olmadığı anlaşılıyor..ama siz o kadar kafaya takmış ve strese girmişsiniz ki kendinizi hasta edersiniz mazallah.. bebek için kendinizi ruhen ve bedenen sağlıklı tutmak zorundasınız eltileriniz ölçüt olmasın herkes kısmetini yaşar.. rahat olun daha yaşınız 24..

bende öyle diyorum allahım hayırlı evlat elli ayağı düzgün evlet ver dieee...psikolojik olarakda fazla takmıyorum aslında ama şu adet zamanın gelince biraz kafam karışıo hamilemiyim dieee allahım inşallah nasip eder.....hepimizeeeee

Böyle stres yapmaya devam ederseniz daha da zorlaşır hamile kalmanız. Ben de vakit saat meselesine inananlardanım.
Allah size hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin inşallah

canım her şeyin bir zamanı var ayrıca daha çok gençsin. bir sorunun da yokmuş işte, ne güzel, allah ne zamn nasip ederse o zaman alırsın bebeiğini kucağına inşallah. yüreğini ferah tut sen.

Daha 24 yaşındasın,hayırlısıyla ve Allah'ın izniyle,bebek sahibi olabileceğin bol bol zamanın var.
Senin yaşında henüz evlenmemiş çok genç kız var.Evlense bile henüz çocuk düşünmeyenler var.
Belki farklı bir şehirde yaşıyor ve çalışıyor olsaydın sen de bir süre çocuk düşünmeyecektin.
Bu işler evlilik sırasına göre olmuyor ki.

sıkıntı yapma bence olumsuz etkıler senı. ayrıca belırtılerının olması hamıle olmayacagın anlamına gelmez.
benımde gunum geldıgınde kasıklarım agrıdan patlıyodu.ama hastalanamamıstım. agrı olmayacak dıye bısey yok
meger hamıleymısım :) gec olsun güç olmasın arkadasım. Allah herkese hayırlı evlat versın

seni çok iyi anlıyorum canım,bende geçen sene mart ayında 4 aylık düşük yaptım,aradan 16 ay geçti hala hamile kalamadım,geçen sene mayıs ayında bir hafta arayla iki akrabam evlendi ve ikiside ilk geceden hamile kalıp birkaç ay önce doğum yaptılar.işte insan kıskanmasada ne biliyim üzülüyor yinede.ne diyim canım Allah ta bizi böyle sınıyor galiba,bugece çok dua edelim,Allah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza versin sağlıkla.sanırım psikoloji çok önemli,önce bu fikri aklından çıkarmak lazım ama nerdeeeee!

bende 3 yıldır hamile kalamıyorum. eşimden kaynaklı olarak olmuyor çocuğumuz.
benimde eltim yeni evlendi. Bana nispet yaptı.
etrafta aynı şekilde tembeller falan diyorlar insanın zouna gidiyor.

ay ilk geceden nasıl hamile kalıyolar şaşıyom yaaaa varmı bunun bi sırrı
en büyük hayalim de :1:
çünkü pko var bende ondan istiyorum bukadar ve bekarım:14:

Bence dert edecek birşey yok. Sağlık sorununuz yokmuş, birkez hamile kalmışsınız zaten. E zaten evliliğinizin bir kısmında da eşiniz yanınızda değilmiş. Düşükten sonra bir süre korunmak zorunda da kalmışsınızdır. Ancak zamanı gelmiş. Yaşınız da müsait. Olur yakında. Ama çok düşünmeyin, aşırı hamile kalma isteği hormonları etkileyip hamile kalmayı zorlşatıran etkendir.

kızlar teşekkür ederim...hepiniz düşünme diyosunuz elde değil işde...neyse kara verdim tekrar dan işe gircem 1 yıl oldu işden ayrılalııı evde durunca insan kafayı takıyoooo...hepinize ilginiz için teşekkür ederim allah hepimize nasip etisiin...........

Back
X