- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
canım biz bayanlar çok ilgi göstermekten kaybediyoruz bence. Bende dün buna benzer bi olaydan dolayı kavga ettim. Bence çok ilgi göstermemek ve en önemlisi sevdiğini fazla belli etmiyceksin çünkü hemen şımarıyor bu erkek milleti. Ve bende senin gibi elimi niye tutmuyosun yok kolumu niye tutmuyosun gibi şeyler sordugumda hemen ben büyütmüş oluyorum ve kavga çıkıyor. Ben şuna karar verdimki fazla soru sormaktan erkekler sıkılıyor ve biz dırdırcı oluyoruz. Bence hiç umursamamak en iyisi susmayı başarabilmemiz gerekiyor arkadaşlar tabiki bazı noktalar var herşeydede susalım demiyorum yanlış anlaşılmasın ama hani niye şöyle yapmadın niye böyle gibi soruyoruz ya onlara ahret sorusu gibi geliyor.
benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşları görünce yalnızlığım azalıyor. sağolun arkadaşlar.. kesinlikle susmak gerekiyor sanırım. bugun kayınvalidemle de konuştuk biraz. o da diyor erkeklere karşı sabredersen kazanırsın die. ama her zaman sabredemiyor işte insan. çok zoruma gidiyor benden uzak durması söylediğim zaman olmuyor içime atsam bu sefer hasta oluyorum. sinir ilacı kullanmaya başlamıştım bir ara. ama kendimi geri çekmeye kararlıyım. biliyorum bi süre o da benim gibi düşünecek o zamana kadar sabredip beklemem gerekiyor sanıırm