- Konu Sahibi karbeyaz00
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden 2 yaş küçük biriyle internetten tanıştım. Konuşyoruz birkaç gündür kendisi benden gercekten etkilendi bu arada ben 20 o ise 18. Açıkcası ilerisi olurmu diye düşünüyor sevgili gözüyle bakıyor birşeylere ona önceki sevgilimi anlattım uzaktan yaşadığım aşkı baya bir moreli bozuldu benimle olmayacak biliyorum filan diye sözler etti. Çünkü o Skaryada ben istanbuldaVe ben uzaktan ilişkiye de yaşı küçük olan erkeğe de karşıydım ama napim seçemiyoruz kii.. Sizce ne yapmalıyım onunla ilişkimi kesmeli miyim tamamen yoksa oluruna mı bırakmalıyım ?
Benden 2 yaş küçük biriyle internetten tanıştım. Konuşyoruz birkaç gündür kendisi benden gercekten etkilendi bu arada ben 20 o ise 18. Açıkcası ilerisi olurmu diye düşünüyor sevgili gözüyle bakıyor birşeylere ona önceki sevgilimi anlattım uzaktan yaşadığım aşkı baya bir moreli bozuldu benimle olmayacak biliyorum filan diye sözler etti. Çünkü o Skaryada ben istanbuldaVe ben uzaktan ilişkiye de yaşı küçük olan erkeğe de karşıydım ama napim seçemiyoruz kii.. Sizce ne yapmalıyım onunla ilişkimi kesmeli miyim tamamen yoksa oluruna mı bırakmalıyım ?
Ben netten gözüyle bakmıyorum böyle seylere hangi devirdeyiz böyle tanısıp cok mutlu olanlar var bunu eleştirmeyin bence artık . önceki sevgilim de nettendi cok sevdik ettik uzak diye bitti benim korkum bu o sakaryada ben istanbul.. Ayrıca ben küçük olmasına cok karsı biriyken gercekten kendme şaşkınım ama napim..
tabiki bu sizin fikriniz, asla buna karşı degilim ben sadece işin birde bu tarafından bakmanızı istedim.Yoksa bu sizin bileceginiz bir durum bence bu sorun degilse mesafelerde , yaşta sorun olmamalı mutluluklar size.
Bende bilmiyorm ben üni gidiyorum o daha lisede gerçekte de görmedm henüz resimlerinde filan ama konusuyoruz 3-4 gündür baya baya sonumuz hayrola..
Lise 3 teymiş lise 1 de kalmış çünkü. Şimdi daha üniversite kazanacak edecek belki orada birine aşık olursa yeni biri karşısına cıkarsa diye düşünüyorum.. Önünde uzun yıllar var bnm 2 yıllık uzatamazsam iş hayatına atılabilirm bilmiyorum yürür mü dersiniz ?