• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden yaşça küçük biri ?

Benden 2 yaş küçük biriyle internetten tanıştım. Konuşyoruz birkaç gündür kendisi benden gercekten etkilendi bu arada ben 20 o ise 18. Açıkcası ilerisi olurmu diye düşünüyor sevgili gözüyle bakıyor birşeylere ona önceki sevgilimi anlattım uzaktan yaşadığım aşkı baya bir moreli bozuldu benimle olmayacak biliyorum filan diye sözler etti. Çünkü o Skaryada ben istanbulda :( Ve ben uzaktan ilişkiye de yaşı küçük olan erkeğe de karşıydım ama napim seçemiyoruz kii.. Sizce ne yapmalıyım onunla ilişkimi kesmeli miyim tamamen yoksa oluruna mı bırakmalıyım ?

18 yaşındaki çocukla ilerisi ne olabilir kiiii
:1::1::1:

Benden 2 yaş küçük biriyle internetten tanıştım. Konuşyoruz birkaç gündür kendisi benden gercekten etkilendi bu arada ben 20 o ise 18. Açıkcası ilerisi olurmu diye düşünüyor sevgili gözüyle bakıyor birşeylere ona önceki sevgilimi anlattım uzaktan yaşadığım aşkı baya bir moreli bozuldu benimle olmayacak biliyorum filan diye sözler etti. Çünkü o Skaryada ben istanbulda :( Ve ben uzaktan ilişkiye de yaşı küçük olan erkeğe de karşıydım ama napim seçemiyoruz kii.. Sizce ne yapmalıyım onunla ilişkimi kesmeli miyim tamamen yoksa oluruna mı bırakmalıyım ?

2 yaştan ne olcaki cnm yaa bu şeklde tanışıp çok mutlu olanlar war. bnce dene derim ama kendini kaptırma

Bende bilmiyorm ben üni gidiyorum o daha lisede gerçekte de görmedm henüz resimlerinde filan ama konusuyoruz 3-4 gündür baya baya sonumuz hayrola..

canım ilerisini bırakta herşeyden önce internette ne olabilir bence onu düşün, hergün gazete ve tv lerde neler okuyoruz, yapmayın çok geçsiniz.

Son düzenleme:
18 olunca cocuk ama 21 olursa yetıskın mı oluyo ne alaka??
hersey sende bıter buyuk iht. lise son ögrencisi falan oluyor herhalde .

Ben netten gözüyle bakmıyorum böyle seylere hangi devirdeyiz böyle tanısıp cok mutlu olanlar var bunu eleştirmeyin bence artık . önceki sevgilim de nettendi cok sevdik ettik uzak diye bitti benim korkum bu o sakaryada ben istanbul.. Ayrıca ben küçük olmasına cok karsı biriyken gercekten kendme şaşkınım ama napim..

bence yaşa takma, uyumlu olduktan sonra o hiç değil. esas önemli olan uzak mesafe ilişkisini sürdürebilir misiniz? gerçi istanbul - sakarya 2-3 saatlik yol ama yine de her istediğinde yanında olmak kolay olmayacak.

amannnn kuzum sen bak yoluna .. olursa olur olmazsa olmaz .
yaş konusunda takıntı benı rahatsız edıyor .. ben oldukca rahat olurdum senın yerınde olsam . Tabi benceeeee:52:

Ben netten gözüyle bakmıyorum böyle seylere hangi devirdeyiz böyle tanısıp cok mutlu olanlar var bunu eleştirmeyin bence artık . önceki sevgilim de nettendi cok sevdik ettik uzak diye bitti benim korkum bu o sakaryada ben istanbul.. Ayrıca ben küçük olmasına cok karsı biriyken gercekten kendme şaşkınım ama napim..

tabiki bu sizin fikriniz, asla buna karşı degilim ben sadece işin birde bu tarafından bakmanızı istedim.Yoksa bu sizin bileceginiz bir durum bence bu sorun degilse mesafelerde , yaşta sorun olmamalı mutluluklar size.

Lise 3 teymiş lise 1 de kalmış çünkü. Şimdi daha üniversite kazanacak edecek belki orada birine aşık olursa yeni biri karşısına cıkarsa diye düşünüyorum.. Önünde uzun yıllar var bnm 2 yıllık uzatamazsam iş hayatına atılabilirm bilmiyorum yürür mü dersiniz ?

tabiki bu sizin fikriniz, asla buna karşı degilim ben sadece işin birde bu tarafından bakmanızı istedim.Yoksa bu sizin bileceginiz bir durum bence bu sorun degilse mesafelerde , yaşta sorun olmamalı mutluluklar size.

Yinede saol canım :)

Bende bilmiyorm ben üni gidiyorum o daha lisede gerçekte de görmedm henüz resimlerinde filan ama konusuyoruz 3-4 gündür baya baya sonumuz hayrola..

sen bu çocukla ciddi ciddi 3 4 sene birlikte olsan bile evlenmek için inanılmaz beklemen gerekir nasıl dersen şöyle

sen üniyi bitirceksin onunda okuyup bitirmesini bekliceksin askere gitmesini bekliceksin işe girmesini bekliyceksin kısacası bekleyeceksin de bekleyeceksin yaş gelecek 28 29 ohooo

bence yaş sıkıntı değil ama keşke üniyi bitirmiş olsa...

başkası olsa işini askerliğini yine beklerdin ama bunu ekstra 2 sene fazladan bekleyeceksin...

Lise 3 teymiş lise 1 de kalmış çünkü. Şimdi daha üniversite kazanacak edecek belki orada birine aşık olursa yeni biri karşısına cıkarsa diye düşünüyorum.. Önünde uzun yıllar var bnm 2 yıllık uzatamazsam iş hayatına atılabilirm bilmiyorum yürür mü dersiniz ?

uzatamazsam derken bu çocuk için 2 yıllık okulunu uzatmaktan bahsetmıyorsundur sanırım?

kalbiden geçeni yap. ama mantıgını bırakma. Fikrimi soracak olursan 2 yaş dert değil ben de 2 yaş küçük biriyle çıkmıştım. Olmuyor yav olmuyor cidden. hele ki 18 li yaşlardaysa... o 25 sen 27 falan olsan tamam da 18 çok küçük... O yaştaki bir erkek sana ne verebilir ki? Kişilik olarak olgun olması "duygusal olgunluğa" eriştiği anlamına gelmez. Ki internetten diyorsun, uzak diyorsun. Kendine güven, aç gözünü çevrene bak... Ve en önemlisi zaman. Elbet dengin biri çıkar. zaman sadece..

Back
X