Bebek Beslenmesi Beneğim sürekli dönüyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bilinmeyenkisisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
57
8
36
35
merhabalar. Bebeğim iki buçuk aylık ve çok gazlı bir bebek. O yüzden yüzüstü yatırıyorum rahat ediyor. Fakat bir haftadır sürekli uykusunda kafasını döndürüyor bir o yana bir bu yana gözleri kapalı. Ben de huzursuz oluyorum. Acaba yüzüstü yatmak mı istemiyor? Uykusunu alabiliyor mu? Bu durumu yaşayan var mı?

hic yüz ustu yatirmadim bana rahat bi pozisyon gibi gelmiyor. Bıngildak yastiginda (hani su ortasi delik) sirt ustu yatiriyorum..ve yarim kundak yapiyorum. Bence kundaklarsan surekli dönüp kendini uyandirmaz

Çok gazlı olduğu için uykusu sik sık hafifliyor annesi, biz nasıl bir rahatsizligimiz olunca döner döner uyuyamayiz, o da sadece başını hareket ettirebildigi için bir saga bir sola ceviriyor. Kendince yatakta kıvranıyor derin uykuya geçemediği için. Uyku süresi muhtemelen kısadır ama yarım saatte bir o cevirmezse siz çevirin başını, boynu rahatsız olmasın. Yatağını 30 derece kadar eğimli yapabilirseniz o da gaz sancısını azaltir. 13 aylık gazlı bir bebek annesi olarak öneriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…