• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beneğini kaybeden hamile kalamayan

gonlumunefendisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
98
Merhabalar. Öncelikle okumadan geçmediğiniz için çok teşekkür ederim.. bir kızım var seneler sonra bir evlat daha olsun kızıma arkadaş dedim 8 ayda zor hamile kaldım onun ikiz olduğunu öğrendim tek yumurta ikizleri 3. Ayda öğrendik hersey çok güzel ilerliyordu gelişimleri vs. Taki 4 buçuk aylık komtrole gidene kadar.. sebepsiz şekilde hemde sadece hidrops dersli dediler ancak doğduklarında da şişlik vs yoktu vücutlarında bilmiyorum..kalpleri durmuş ölü dünyaya geldiler normal doğumla. O gün sanki onları dünyaya getirmedim canımdan can gitti düşmanıma yaşatmasın Rabbim.. hayat veremedim ufacık bir mezara sığdılar ufacık bedenleriyle..hayatımda ilk defa o sabah ne akşam oldu nede o gece sabah…aradan 7 ay geçti tekrar dedim deneyeyim bu defa dış gebelik… üstelik hiç bir
Belirti vermeden hcg kat kat artıyordu düzenli. Taki tüp kocaman olup kanama içten başlayana kadar.. oda rabbimden tabiki şimdi diyeceksiniz belki bu kadar ısrarcı olmanın anlamı ne ama ben umudumu kaybetmek istemiyorum o içimde yarım kalan duyguları tamamlamak istiyorum takdir Allahtan.. şimdi bir kaç ay geçti mtx ilacı almıştım doldurdum süreyi ancak korkuyorum bir yandan da kızım da çok istiyor bende.. bana umut olacak birileri var mı onu duymaya okumaya çok ihtiyacım var..

Allah aratmadan nasip etsin, doktorunuz daha iyi yönlendirir ama kuzenim size benzer durum yaşadı hatta bir bebeği tüpe yerleşmiş doktor farketmesek tüplerin patlardı vs demiş şuan sağlıklı bir kızı var çok şükür.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ikiz gebeliklerde zaten böyle komplikasyonlar olabiliyor. Doktorlar ikiz gebeliğe riskli diyorlar zaten. Dış gebelik de sadece şans eseri olmuş olabilir bu ikisinin bir bağlantısı yok büyük ihtimal. Siz doktorunuza danışın bir sorun olup olmadığına bakılsın bazen bazı sebepler dış gebelik olasılığını arttırabiliyor. Kendinizi çok üzmeyin bir evladınız var bu da allahın izniyle olur stres yapmayın çok kadın yaşıyor yaşadıklarınızı.. maalesef kadın olmak böyle bir şey

Back
X