- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Buyuk bir kavgadan sonra eşiniz size haber vermeden evi terketse çocuklarıda alıp baska ulkeye goturse onu affedermisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım bunu eşime malesef ama sonradan ona evime dönmek için çok yalvardım ama seni artık istemiyorum affetmicem senden nefret ediyorum diyor aylardırKim kimi affediyor?
Beni affeder mi demişsin, eşini anlatmışsın?
Ben yaptım bunu eşime malesef ama sonradan ona evime dönmek için çok yalvardım ama seni artık istemiyorum affetmicem senden nefret ediyorum diyor aylardır
Kavgayı cıkaran bendim sonunda yuzune tukurdum ve cocukları alıp evi ulkeyi o bilmeden terkettim ama geri dönmem düşüncesiyle yapmadım bir anlık büyük sinir öfke anında yaptım sonradan çok pişman oldum tabiYaşanan olaylar, ağızdan çıkan sözler, kavgadaki sebepler ile beraber değerlendirilmesi gerekir.. evet veya hayır demek zor... Ama ben sizin yerinizde olsam önce o kendisini affetirsin diye düşünürüm..
Peki siz, sizi aldatmış bir adama kendimi nasıl affetiririm diye düşünürken o da aynı şeyi sizin için yaptı mı zamanında ?Kavgayı cıkaran bendim sonunda yuzune tukurdum ve cocukları alıp evi ulkeyi o bilmeden terkettim ama geri dönmem düşüncesiyle yapmadım bir anlık büyük sinir öfke anında yaptım sonradan çok pişman oldum tabi
Cocuklarimi habersiz goturdugu icin kesinlikle HAYIRRRR...Cocuklarimdan ayırdığı için affetmem
Ahahah koptum bu cevaba.hatice sen misin?
Valla çok iyi yapiyor.Ben yaptım bunu eşime malesef ama sonradan ona evime dönmek için çok yalvardım ama seni artık istemiyorum affetmicem senden nefret ediyorum diyor aylardır