Beni affedermi sizce?????

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Buyuk bir kavgadan sonra eşiniz size haber vermeden evi terketse çocuklarıda alıp baska ulkeye goturse onu affedermisiniz?

Yanlış okudum biraz sanırım.
İlk yorumumu sildim.

Affetmeyi düşünen bir eş var mı ortada, adam ayrılmak istemiyor muydu neden affetsin?

Yaşanan olaylar, ağızdan çıkan sözler, kavgadaki sebepler ile beraber değerlendirilmesi gerekir.. evet veya hayır demek zor... Ama ben sizin yerinizde olsam önce o kendisini affetirsin diye düşünürüm..

Yaşanan olaylar, ağızdan çıkan sözler, kavgadaki sebepler ile beraber değerlendirilmesi gerekir.. evet veya hayır demek zor... Ama ben sizin yerinizde olsam önce o kendisini affetirsin diye düşünürüm..
Kavgayı cıkaran bendim sonunda yuzune tukurdum ve cocukları alıp evi ulkeyi o bilmeden terkettim ama geri dönmem düşüncesiyle yapmadım bir anlık büyük sinir öfke anında yaptım sonradan çok pişman oldum tabi

Hatice eşin zaten öncesinde evli kalmak istemiyordu, ben mi yanlış hatırlıyorum?

Üstüne bu bir de, boşanmak için önceden sebebi yoksa şimdi herkesin ağzını tıkayacak bir sebep de verdin eline, neden affetsin?

Sen gerçeklerle yüzleş artık.

Kavgayı cıkaran bendim sonunda yuzune tukurdum ve cocukları alıp evi ulkeyi o bilmeden terkettim ama geri dönmem düşüncesiyle yapmadım bir anlık büyük sinir öfke anında yaptım sonradan çok pişman oldum tabi
Peki siz, sizi aldatmış bir adama kendimi nasıl affetiririm diye düşünürken o da aynı şeyi sizin için yaptı mı zamanında ?

Nassi bir tanidik konu :işsiz:

Veya cocugunu ne cok yurtdisina kaciran kadin varmis mi demeliyim.

Onceki konuna da yazdim, ASLA affetmezdim.

Of adam affetmiyosa biz affederim affetmem desek ne olur? Siz de ilginç ilginç konular açıyorsunuz. Arkadaşım neden gittin o önemli?

Asla affetmem. Çocuklarımı kullanarak canımı yakanı, o çocukları aldıktan sonra surundururum ne affetmesi?

Ben yaptım bunu eşime malesef ama sonradan ona evime dönmek için çok yalvardım ama seni artık istemiyorum affetmicem senden nefret ediyorum diyor aylardır
Valla çok iyi yapiyor.
Adamların burnu surtsun diye boyunuzdan büyük adımlar atiyorsunuz sonra vay beni affetmiyor.
Hayatlarınızı neden kişisel öfkelerin oyuncağı yapıyorsunuz ki?

Bu nasıl bi anlık öfke sanki çocukları alıp komşuya gittiniz. Taaaa ülke değiştirmişsiniz.

Cevap vereyim affetmem. Sadece çocuklarımı almak için herşeyi yaparım. Zaten yanlış hatırlamıyorsam eşiniz sizinle evli kalmak istemiyordu. Siz çocukları koz olarak kullanıyordunuz.

Eşin yine iyi biriymiş ki sana çocuk kaçırmadan dava açmıyor. Çocukların kullanılmasından nefret ediyorum. Eşin madem iyi bir adamdı neden bu kadar kavga Edip, çocukları alıp ülkeyi terk ettin? Ülkeyi terk edecek kadar kötü adamdı neden dönmek istiyorsun?

Ailenin yanına döndün, çocuklarla sığamadın, en kötü koca evi baba evinden iyidir deyip dönmek istiyorsun gibi geldi.

Şahsen ben affetmezdim. Boşanma davası açıp çocuklarıda alırdım.

Back
X