• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bosanmak istiyor

Yaptığınız tüm davranışlar baştan sona yanlış
Haklı iken haksız duruma düşmüşsünüz

Boşanırsanız kendinize iş bulup ve nafakayla geçirirsiniz
O evde kalırsanız eski konuları tekrar açmamanız gerekecek
Ve tekrar en ufak tartışmada evi terk etmemeniz gerekiyor
Kendi kendinize geri döneceksiniz çünkü

Siz şimdiden iş bakın bence kendinize
O özgüven yerine gelsin

Kadın en başından beri sürekli sorun çıkartıyor ailesi konusunda. Demek ki babasının ihtiyacı olmuş adam göndermiş. Kadında öğrendiği gibi evleri terk etmiş yine. Normal bir durumda olsa adam haber vermese evet fakat kadın sürekli aile konusunda zaten sorun çıkartan biri. Adamın söylemeye çekinmesi normal. Normal bir ilişki mi varda kadınınyoksaydı felan diyorsunuz? Benimde babamın ihtiyacı olsa ben gönderirim kocam sürekli ilk evlendiğinizden beri sorun çıkartsa ailem konusunda 3 yıl küs kalsa barışınca da sürekli bana şikayetlerde para gönderdim diye evi terk etse ee yeter be derim boşanırım. Bana görede ailemi bu şekilde yok saymak beni yoksaymak demek.
Adam söylemeye çekinmemiş ki söyleme gereği duymamış.Konu sahibinin davranışlar normal değil zaten de bende kocam benden habersiz para gönderse “bir daha dönmemek üzere”boşarım

Ev hanımı olduğum için gelirim yok çocukta küçük 4 yaşında ailemin maddi durumu yok beni desteleyecek kadar gerçekten mecbur olduğumu biliyordu ama bu süreçte bende kendime geldim ne kadar zorlansamda yapabilirim herhalde dedim gidip davayı açalım bu evden git dedim 2 hafta olacak daha avukata gidemedik surekli davası var diyor ucreti o ödeyeceği için bekliyorum aslinda
İkimizde numara yapıyorsunuz adam gidemeyeceğinizi anlamış boynunuza yukarı geçirmek için boşanalım diyor,Siz arkamdan gelir diye evi terk etmişsiniz yememiş kös kös gittiğiniz gibi geri dönmüşsünüz,zaten ailesi sizi istemiyor ölseniz hemen eşinize birini bulurlar,kendi aileniz uzun süreli bakmaz.Bütün kızlar eşinizde siz bayağı eskilerdesiniz oturun iyi düşünün akıllı adımlar atın.
Sevdiğin adamın ailesi isytemiyorda evlenmeyin eninde sonunda o büyük bitiyor

Evet büyük oranda size katılıyorum ihtiyaç varsa ben de aileme yardım ederim eşim de aynı şekilde ancak bunlar gizli saklı olmamalı, konu sahibinin tepkisi biraz da ona diye düşünüyorum

Bazı miktarlar söylenmez ki bu gizli saklılıktan değildir yani gerek duyulmaz
Yani geçen kız kardesim bana geldi giderken cantasina para soktum üni öğrencisi
Her gördüğümde veririm bazen aklima gelir üst üste hesabina atarım
Avmye annemle giderim bir sey gorurum aa buna cok yakisir derim ona da alirim
Dedigim gibi 7 kat ellere yardımlar gönderiyoruz.. komsu cocuklarına harcliklar veriyoruz bunları eşe söylemeye kalksak ohoo
Yanii tüm maaşı bağlamadıktan sonra babanın bir faturasını ödemek vb bir ihtiyacını gidermek ne bilim dediğim gibi gizli saklılıktan cok insan gerek duymaz

Ah annem babam keske isteseler benden de dünyayı ayaklarına sersem o kadar gururludurlar ki aç kalsalar açım demezler
Aynı şekilde kayınvalidemle kayınpederim de öyle insanalardır..

O yüzden paranın miktarını verme şeklini merak ettim
Konu sahibi ego mu yapıyor yoksa ciddi bir miktar mı? Çoluğu çocugu toplayıp evden gidecek kadar

Yani sürekli her tartışmada aile ile ilgili herşeyi başa kakan ve onlar bana bunu yapmıştı tadında kötüleyen birine babama para verdim demek zor gelmiş olabilir. Ben aileme para verdim diye eşim evi terketse dönecek bir evi olmaz. Kendimden örnek veriyorum çünkü eşimin anne baba vs. yok. ( Sizden kısmıştır sizi mahrum bırakıp babasına yedirmiştir orası ayrı ) Çok büyük bir miktar mı bu para evi terk edicek ve 7 gün uzak kalıcak kadar merak ettim doğrusu.

Bence bi uzmandan destek alın,ortada bir çocuk var ha demeye boşanılmaz. Herkes hatasını analiz etsin özür dileyin bitirin meseleyi yıkıcı olmayın dediğim gibi uzmandan destek isteyin oturun konuşun sebepleriniz aşılamayacak şeyler değil bence.

Bende evi terk etmiştim, çocukta yoktu, ilk ayrilisimdi, Ben haklıydım, ama eski.koca pişmanlık gösterir diye düşünüyordum ama öyle olmadı bir sürü şartlar koydu barışmak için.Ama ben hiç bir zaman evime donmedim. Şartlarınıda kabul etmedim. Babam dedi yanındayım sen haklısın, ama kaba olcak ama bu seni terbiye ediyor, gidersen daha kötü olur. Valla ben gitmedim. Bosanicam ,sana dava acicam der dururdu. Hep tehdit , sizinkide bence dava acmaz ,ama sizi süründürür. Ben açtım davayı annem şöyle diyor bir daha diyor ,evi terkedeceksen iyi düşün şimdi erkekler gelmiyor, aksine kadınlar ayağına gidiyor😀😀 valla sizinkide size dava falan açmaz, ama döndünüz ya şartlarıda bitmez. Tabi istiyoruz erkek pişmanlık duysun ,çaba gostersin ama öyle olmuyor. Bence konuyu kapatın, donmussunuz çünkü.

Bazı miktarlar söylenmez ki bu gizli saklılıktan değildir yani gerek duyulmaz
Yani geçen kız kardesim bana geldi giderken cantasina para soktum üni öğrencisi
Her gördüğümde veririm bazen aklima gelir üst üste hesabina atarım
Avmye annemle giderim bir sey gorurum aa buna cok yakisir derim ona da alirim
Dedigim gibi 7 kat ellere yardımlar gönderiyoruz.. komsu cocuklarına harcliklar veriyoruz bunları eşe söylemeye kalksak ohoo
Yanii tüm maaşı bağlamadıktan sonra babanın bir faturasını ödemek vb bir ihtiyacını gidermek ne bilim dediğim gibi gizli saklılıktan cok insan gerek duymaz

Ah annem babam keske isteseler benden de dünyayı ayaklarına sersem o kadar gururludurlar ki aç kalsalar açım demezler
Aynı şekilde kayınvalidemle kayınpederim de öyle insanalardır..

O yüzden paranın miktarını verme şeklini merak ettim
Konu sahibi ego mu yapıyor yoksa ciddi bir miktar mı? Çoluğu çocugu toplayıp evden gidecek kadar
Hanımefendinin hayatı sizinki kadar toz pembe değil belli ki. Giyinmediğiniz ayakkabılarla başkalarının yollarında yürümeden bilemezsiniz. Neden rahatsız ediyor ki babasına para vermesi vs bu tip sözleriniz normal değil, konu sahibi baştan beri aramız iyi değil düğünde gram yardımları dokunmadı, torunlarına da doğum hediyesi almadılar yazmış Siz kalkmış neden para vermesi zorunuza gidiyor demeye getirmişsiniz. Sizin kendi aileniz ve kayın aileniz şeker gibi insanlar ama konu sahibinin değil belli ki. Diretmenizi anlayamadım. Şaka gibi.

Hanımefendinin hayatı sizinki kadar toz pembe değil belli ki. Giyinmediğiniz ayakkabılarla başkalarının yollarında yürümeden bilemezsiniz. Neden rahatsız ediyor ki babasına para vermesi vs bu tip sözleriniz normal değil, konu sahibi baştan beri aramız iyi değil düğünde gram yardımları dokunmadı, torunlarına da doğum hediyesi almadılar yazmış Siz kalkmış neden para vermesi zorunuza gidiyor demeye getirmişsiniz. Sizin kendi aileniz ve kayın aileniz şeker gibi insanlar ama konu sahibinin değil belli ki. Diretmenizi anlayamadım. Şaka gibi.

Ben açılan konuya göre yorum yaparım.Tek tek yorum okuyup, yorumlardan konuyu takip etmem! Böyle bir mecburiyetim de yok.
Konuda eşinin ailesiyle ilgili detaylı bilgi vermemiş. Haliyle evi terkedecek kadar büyük bir miktar mı diye merak edip sordun.

Ayrıca seni ne ilgilendirir benim yazdığım yorum? Konu sahibi yapmamış bir açıklama sanane?

Ben hayatı saçma sapan yaşamıyorum
Kimseden bir beklentim de yok.
Torunlarına doğum hediyesi almamışmış.. almasınlar bu yüzden insanlara düşmanlık mı besleyeceğim.

Ayrıca neyi diretmişim ilk sayfada yorumumu yapmışım o yorumuma biri yazmıs senin alıntıladığına da, o kişiye açıklamasını yapmışım.
Yazdığım cümlenin açıklamasını yapmışım!

Yaptığım yorumların hesabını sana mı vereceğim?
Görüş almak için konu açmış
Gayet yerinde sorumu sormuşum hakaret etmemişim, zorbalamışım.. konuya da cevabımı da vermişim

Bundan sonra sana mesaj atar, öyle yorum atarım 😄

Ben açılan konuya göre yorum yaparım.Tek tek yorum okuyup, yorumlardan konuyu takip etmem! Böyle bir mecburiyetim de yok.
Konuda eşinin ailesiyle ilgili detaylı bilgi vermemiş. Haliyle evi terkedecek kadar büyük bir miktar mı diye merak edip sordun.

Ayrıca seni ne ilgilendirir benim yazdığım yorum? Konu sahibi yapmamış bir açıklama sanane?

Ben hayatı saçma sapan yaşamıyorum
Kimseden bir beklentim de yok.
Torunlarına doğum hediyesi almamışmış.. almasınlar bu yüzden insanlara düşmanlık mı besleyeceğim.

Ayrıca neyi diretmişim ilk sayfada yorumumu yapmışım o yorumuma biri yazmıs senin alıntıladığına da, o kişiye açıklamasını yapmışım.
Yazdığım cümlenin açıklamasını yapmışım!

Yaptığım yorumların hesabını sana mı vereceğim?
Görüş almak için konu açmış
Gayet yerinde sorumu sormuşum hakaret etmemişim, zorbalamışım.. konuya da cevabımı da vermişim

Bundan sonra sana mesaj atar, öyle yorum atarım 😄
Şu yazıklarınızın tek satırını okumadım bile. Kayda değer bir şey olmadığına eminim diğer yorumlarınıza dayanarak. 👋

Öncelikle okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Ben eşimle 7 yıllık evliyim eşimin ailesi beni asla istemedi evliliğimizin ilk günü ailesiyle kavga ettim daha sonra 3 yıl sonra barıştık bu kuş olduğumuz dönemde eşim benimle çok ilgiliydi aşk dolu bakıyordu 3 yıl sonra bir cocugumuz oldu ben eşim için ailesiyle barıştım ama bana yapılanları asla unutamadim tartışmalarimizda eşime diyordum ailen böyle yaptı diye o sadece susuyordu Haziran ayında eşimin bana yalan söylediğini babasına para verdigini öğrendim daha önceleri de vermisti ama benden saklamamisti bende yalan söylediği için tartıştım cocugumu alıp ailemin yanına gittim gelmedi ben 7 gün sonra eve döndüm eşim çocuk olmasa bosanmistim dedi ben afalladim daha sonra 2 3 kere daha söyledi ben çocuk için durmamız gerektigimizi boşanmak istemediğimi söyledim yatakları ayırdı eve geç gelmelere başladı yaptığı psikolojik baskıya dayanamadim bu sefer ben dedim gidip bosanalim diye avukat bul dedim velhasıl bulduğunu söyledi ama birturlu gidip dilekçe vermedik ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum belirsizlik beni mahvediyor sizce ne yapmalıyım
Boşanın başlığa göre cevap veriyorum
Bana boşanalım. Dıyen birinin ardından acaba napsam ki ikilemine düşmeye gerek yok.
Boşanalım yani okey.

Back
X