"Beni Affet" diye cicek gönderen eş

Kadın çiçeği ben almadım yazmış 10 yorumun 11i keşke almasaydınız. Okuduğumuzu mu anlamıyoruz dikkat eksikliği mi var anlamadım. Çöpe at gitsin, tepki bekliyor o şimdi iyi ya da kötü. Hiçbir tepki verme o sıfır tepki ona cevaptır zaten.

Selamlar.daha önce buraya defalarca kez konu acmistim.bosanma asamasindayim.bir tane çocuğum var.bosanma aşamasında oldugum esim dün cicek göndermiş hem sevgililer günü için hem deyanına da not bırakmış "beni affet pişmanım seni seviyorum" diye ..çiçeği nasıl aldığımı hiç sormayın çünkü çok karışık.tabi ki çiçeği geri gondericem bir çiçekle olanları sineye çekecek değilim.bir şeyin değeri kaybetmeden bilinmezmis diye bir soz var tamda o durumda şuan.degisebilecegine inanmıyorum çünkü hiç kimse değişmez. 5 aydir konusmuyorum kendisiyle her yerden ulaşmaya calisiyo ama nafile..sorum ise şu..siz olsaydınız o notun arkasına birsey yazar mıydınız yoksa aynı şekilde geri mi gönderirdiniz?
Not : " çiçeği ben almadım"
Hiç bir şey yazmayın bence istediği bu zaten olumlu yA da olumsuz iletişim kurmak

Ben sizin yerinizde olsam hiç gelmemiş gibi davranırım.
İlle ben mesaj vermek istiyorum diyorsanız.
Çiçeğin çöpteki halini watsaaptan yollayın.

Eski konularınızı bilmiyorum ama tamamen bitirdiyseniz kalben ruhen hiç bir anlamı yoksa sizin için ne not yazın ne çiçeği iade edin çöpe atın diyemiyorum yazık çiçeklere...

Bn almadım zaten ilk basta görseydim geri gönderirdim.cicegi nasil aldığım konusu çok karışık

Allah aşkına bir çiçeğin size ulaşması ne kadar karışık olabilir? Kurye getirmiştir, siz olmayınca işyerinizden bir kişi, ya da eve teslimse komşunuza bırakmıştır o da almıştır. Ki çiçek sahibinden başkasına da nadir teslim edilir.

Sizin yapacağınız arada 12345 kişi olsa da nihayetinde çiçek fiziken size ulaştığında o çiçeği almamak olacaktı.

He aldınız, boşverin çiçek evinizi şenlendirsin ne diye çöpe atıyorsunuz solacak şeyi yazık günah. Kartı yırtın atın gitsin.

Selamlar.daha önce buraya defalarca kez konu acmistim.bosanma asamasindayim.bir tane çocuğum var.bosanma aşamasında oldugum esim dün cicek göndermiş hem sevgililer günü için hem deyanına da not bırakmış "beni affet pişmanım seni seviyorum" diye ..çiçeği nasıl aldığımı hiç sormayın çünkü çok karışık.tabi ki çiçeği geri gondericem bir çiçekle olanları sineye çekecek değilim.bir şeyin değeri kaybetmeden bilinmezmis diye bir soz var tamda o durumda şuan.degisebilecegine inanmıyorum çünkü hiç kimse değişmez. 5 aydir konusmuyorum kendisiyle her yerden ulaşmaya calisiyo ama nafile..sorum ise şu..siz olsaydınız o notun arkasına birsey yazar mıydınız yoksa aynı şekilde geri mi gönderirdiniz?
Çiçeği atın çöpe. Geri göndermeye ne gerek var. İletişime de geçmezseniz red yediğini anlar.

Hayır. Bnden başka tedavi ol diyecek kimse olmadığı için.zira bnde iletisim kurmadığım için..zannetmiyorum yani
Şöyle söyleyeyim uzun zamandır boşanmaya çalışıyormuşsunuz. Tam kurtuldum derken tekrar bu evliliğe şans vermek doğru gelmedi bana. Eşiniz alkol alıyor kendini kaybetme derecesinde, üstüne öfke kontrolü yok. Çocuğunuzla bile baş başa bırakamadığınız adamı tekrar yatağınıza almak doğru mu?

Şöyle söyleyeyim uzun zamandır boşanmaya çalışıyormuşsunuz. Tam kurtuldum derken tekrar bu evliliğe şans vermek doğru gelmedi bana. Eşiniz alkol alıyor kendini kaybetme derecesinde, üstüne öfke kontrolü yok. Çocuğunuzla bile baş başa bırakamadığınız adamı tekrar yatağınıza almak doğru mu?
Evliliğe bir şans vermek değil ki amacım.barismak hiç değil o niyette olan kendisi..5 aydır arayıp sormamama rağmen ümidini kesmemiş.barisiriz umuduyla bakiyo yani olaya.yazdiklarinizda sonuna kadar haklısınız.bnm anlatmak istediğim de çiçeği geri göndereyim ki ümidini kessin diye " kabul etti" demesin diye ama bunu nasıl yapacağım konusunda kararsızım.

Bir çiçekle bahar gelmez, eniştem de halama çiçek yollamışlardı barıştılar adam dayaklara kaldığı yerden devam etmişti 🤷‍♀️ secim sizin eşinizi en iyi siz tanırsınız...

Bir çiçekle bahar gelmez, eniştem de halama çiçek yollamışlardı barıştılar adam dayaklara kaldığı yerden devam etmişti 🤷‍♀️ secim sizin eşinizi en iyi siz tanırsınız...
Tabiki bir çiçekle affedilecek şey değil yaptıkları.. hala umudu var demek ki bnde umudu kessin istiyorum artık birseyler tabiri caizse "dank" etsin istiyorum..

Bence hiçbir şey yazmayın. Naz yaptığınızı düşünmesin

Back
X