Beni aldatır mı sizce.....yoksa ben mi kuruntu yapıyorum

hale1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
419
4
0
37
Kahramanmaraş
Kızlar merhaba eşim yarın Ankara'ya gidecek..
Bir hafta orda kalacak....
Yani şüphelenmiyor değilim,beni bu şüphelere maruz bırakan eşim aslında...
Eşim oraya iş için gidiyor,marangoz kendisi...
Yanı süslenip püslenmesine gerek yok....
Ama eşim daha gitmeden bir hafta önceden başladı...İşte valizimi hazırla temiz iç çamaşırı koy çok olsun, temiz çorap koy, 2 -3 tane gömlek koy iyice ütüle jilet gibi olsun ,takım elbisemide koy dedi...
Parfümünü falanda koyacakmışım.:47:
Çok sinirlendim ..Sen dedim tatile gitmiyorsun iş yapmaya gidiyorsun ne yapacaksın takım elbiseni dedim...
Arkadaşım belki bana Ankara'yı gezdirir dedi paçurmu dolaşayım dedi...
Bende dedim gunluk temiz kazagınla kot pantolun neyine yetmıyor dedim...
Cevap veremedi..bir hafta için abartmıyormu eşim...
Acaba beni aldatırmı 1 hafta az bır süre değil..
Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız..

Yoksa ben mi abartıyorum kuruntu yapıyorum....:44::44::44:

Temiz,ütülü giysiler,takım elbise,parfüm bir iş seyahatinde,valizde olması gerekenler...

Sadece bunlardan yola çıkarak "Acaba beni aldatırmı 1 hafta az bır süre değil.." diyorsanız,haksızlık ediyorsunuz derim.

Fakat şüphelenmenize neden olan başka durumlar varsa,onlarada değininki daha sağlıklı yorumlar yapılabilinsin...

Temiz,ütülü giysiler,takım elbise,parfüm bir iş seyahatinde,valizde olması gerekenler...

Sadece bunlardan yola çıkarak "Acaba beni aldatırmı 1 hafta az bır süre değil.." diyorsanız,haksızlık ediyorsunuz derim.

Fakat şüphelenmenize neden olan başka durumlar varsa,onlarada değininki daha sağlıklı yorumlar yapılabilinsin...

yaa eşim düğünden düğüne giyer takım elbiseyi ayrıca parfüm sıkma gıbı bır huyu yoktur onuda düğünden düğüne bayramdan bayrama sıkar..yanı bide çok hevesli işe gıdıyor sonucta degılmı neyın heyecanı bu onu anlayamıyorum ben

aldatacak olan günlük giysiylede aldatır,değil mi:34:

Üstteki bayana katılıyorum, ben olsam bu kadar kuruntu yapacağıma peşine takılırdı.

Belki de farklı bi şehire gidiceği için heyecanlıdır.
Erkek erkeğe takılırlar, gezer dolaşırlar. Kötü şeyler getirme aklına.
Aldatacak adam aynı şehirde de aldatır bence.

Kuruntu yapıyorsunuz, sırf iş seyahatine giderken valizine takım elbise parfümünü istedi diye şüpheye düşülmez, şüpheye düşürecek başka hal ve hareketleri varsa onu bilemem tabi...

Son düzenleme:
istediğin kadar konu açma hakkına sahipsin ama sen ne kadar konu açmışşsın eşinle ilgili:)
bir konuyu yarım bırakıp yenisini açmışsın sonra bir tane daha insanlardan yorum almak için
açmışşsın ama ordaki yorumlarrı biraz içselleştirseydin eşine kafayı bu kadar takmazdın
niye üzüyosun kendini yapma eşinle tartışa tartışa huzur mu olacak sanıyosun yuvanda
kadınların çenesi bazen herşeyi bitiriyor sen kendini hiç değiştirmezsen ondan değişmesini
nasıl beklersin.yolculuğa gidecekmiş parfüm konur mu diyosun neden konmasın ter kokmak
dahamı iyi.insan içine çıkarken kılığa kıyafete özen gösterilmez mi iş elbiseriyle mi gezecek şehirde
gece gündüz çalışacak mı bir yer görmeden.

bırak bunları oraya gidincede sürekli zırt pırt arama
işdemisin nerdesin niye beni aramıyosun diye.sen biraz sakin davran ağır ol kavga ortamı yaratma
yuvan huzurlu olsun senin parfümün yokmu kullanmıyor musun dışarı çıkarken bak en küçük bir
meseleden bile kafanda fırtınalar koparıyosun hiç gereği yok.evlilik bu değil
eşlerin birbirine güvenmesi ve saygı duymasıda bu değil.

Kuruntu yapıyorsunuz, sırf iş seyahatine giderken valizine takım elbise parfümünü istedi diye şüpheye düşülmez, şüpheye düşürecek başka hal ve hareketleri varsa onu bilemem tabi...

Diğer konunu okuyunca yorumum değişti. Eşinin öteki konunda bahsettiğin durumunda ötürü şüphe duyman normal. Ama hepsinden önce eşinin sana uyguladığı şiddet konusu daha önemli, sonra sen eşinle küs değil miydin?

başka şehire gitme heyecanı belki erkek erkeğe dolaşma arkadaşının yanında küçük düşmemek için gibi düşünceleri olabilir

kuşkulanmakta haklısın ama bu kadar büyütme bence ....aldatan erkek şehir değiştirmedende yapar bunu ..

Diğer konunu okuyunca yorumum değişti. Eşinin öteki konunda bahsettiğin durumunda ötürü şüphe duyman normal. Ama hepsinden önce eşinin sana uyguladığı şiddet konusu daha önemli, sonra sen eşinle küs değil miydin?

aynı evde yuz yuze bakıyoruz cocuklarım ıcın mecburen konusuyoruz...küss kalamayız tabıkı ama içim hala kırgın ..eger benı aldatırsa evlılıgım bu kez kesın bıter gözümün önüne hep cocuklarım gelıyor..dövdu sustum yalanlar soyledı sustum bana yapmadıgını bırakmadı sustum ama bırde aldatılırsam bunu kaldıramama ıster ıstemez kafama takıyorum onu kıskandıgımdan degıl yanı

bence kuruntu yapıyorsunuz.sonuçta eşiniz bi bavulda bulunması gereken şeylerden istemiş. 1 hafta sonra belkide kendinizi strese sokup bu kadar üzdügünüz için kendinize kızacaksınız.daha önceki seyehatlarında nasıldı???

Benim de esim gecenlerde gitti 2 gunluktu esim uc gun yapti arkadasiyla bulusacakmis zor olurmus obur turlu bizim de sikintilarimiz vardi acil durum olmadikca aramayalim dedim oyle yok vardim yok otele geldim yok yatiyorum gerek yok dedimolmaz dedi arada aradi iste halbuki ustteki saydiklarimin hepsini yapmasini isterdim sirf iyice bunaltmamak icin rahat birakmak istedim. Ben ce sen o guzel kafani yorma rahat olmaya calls aldatan adam her yerde her sekilde en paspal haliyle bile aldatir .. bu duyguyla ben de cebellesiyorum acaba aldatir mi aman aldatirsa aldatsin napayim Rabbim uzak tutsun tabi send de keyifli vakit gecirmeye bak cocuklara bakabilecek biri varsa disari cik. Ben oyle yaptim artik soruyodu bugun ciktin mi die.. merak etsin o da seni o da korksun aldatilmaktan

bir tek bana garip geldi sanırım. herkes kuruntu yapıyorsun demiş. eşin normalde kendine bu kadar bakmıyorsa birden kendine dikkat etmeye başladıysa ters bir durum olabilir açıkçası. bir de ben inanıyorum kadınlar böyle şeyleri hisseder. şüpheleniyorsan bir şey hissetmiş olmalısın.

Ah bu şüphe.! Insanın nasılda içini kemirir... Aslında öyle değildir desenizde bir yanınız ya öyleyse der:-( aslında şöyle bişe var. Eşiniz sizin bu zamana kadar hiç güveninizi sarstı mi? Yani ondan hiç şüphelendiniz mi? Yani bi parfüm istedi diye bu şüpheye kapılıyorsaniz güven konusunda bir sorununuz var. Aslına bakarsanız aldatan takım elbiseyle de aldatır kot pantolonlada aldatır. Belki eşiniz işi içinde gerçekten hazırlanmışta olabilir. Yani bunu kimse bilemez ancak siz bilirsiniz. Çünkü eşinizi siz tanıyorsunuz. Güven sarsması sadece aldatmak değildir ki yoldan geçerken bi kadını baştan aşağı süzmesi bile sizin ondan şüphelenmenize yeter. Yani dediğim gibi hiç sarsmadıysa bence kuruntu yapmayın:)

Back
X