Beni aldatıyor mu?

sxuxveyda01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
71
0
86
Adana
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır birisiyle çıkıyordum, evliliği düşünüyorduk ancak son zamanlarda sürekli olarak tartışıyoruz ne zaman konuşsak muhakkak tartışıyoruz..son zamanlarda bana olan ilgisi de azalmıştı, ne zaman arasam işim var diyordu... . Geçen gün sevgilimin sayfasına baktım, bir kıza yazı yazmış "Neden seni aradığım halde açmıyorsun, neden tlf dönmüyorsun; senin söylediğin sözler hala aklımda...." gibi daha bir çok mesajlar göndermiş...
Hala kendimi kandırıyorum biliyorum ama acaba diyorum acaba ben mi yanlış anladım, o mesajlar normal bir arkadaşa çekilmiş mesajlar olabilir mi...Yoksa beni aldatıyor mu??:43: Ne olursunuz arkadaşlar yardım edin, bana akıl verin...

açıkça sorun ya da bır şekılde o kıza ulaşın..şüphe ıçınızı kemırmemış olur..

açıkca sordum, benim yanlış anladığımı benim hakkımda konuştuğunu söyledi ama yazdıklarını okudum benim adım veya benle ilgili hiçbir kelime geçmiyordu...

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır birisiyle çıkıyordum, evliliği düşünüyorduk ancak son zamanlarda sürekli olarak tartışıyoruz ne zaman konuşsak muhakkak tartışıyoruz..son zamanlarda bana olan ilgisi de azalmıştı, ne zaman arasam işim var diyordu... . Geçen gün sevgilimin sayfasına baktım, bir kıza yazı yazmış "Neden seni aradığım halde açmıyorsun, neden tlf dönmüyorsun; senin söylediğin sözler hala aklımda...." gibi daha bir çok mesajlar göndermiş... Hala kendimi kandırıyorum biliyorum ama acaba diyorum acaba ben mi yanlış anladım, o mesajlar normal bir arkadaşa çekilmiş mesajlar olabilir mi...Yoksa beni aldatıyor mu??:43: Ne olursunuz arkadaşlar yardım edin, bana akıl verin...

açıkca sordum, benim yanlış anladığımı benim hakkımda konuştuğunu söyledi ama yazdıklarını okudum benim adım veya benle ilgili hiçbir kelime geçmiyordu...

Bir erkeğin ilgisi azalmaz; size gösterdiği ilgi azalır, şekil A'da da olduğu gibi başkasına saklıyormuş ilgi potansiyelini...

Sizin göreceğinizi bilerek bunu yazdıysa muhakkak bir açıklaması olmalıydı ama en komiği sizin hakkınızda konuştuğunu söylemesi olmuş... Son raddeye kadar sizi de elinde tutmak istiyor belli ki... Hoş, "evlenmeyi düşünüyorduk" demişsiniz, örneği boldur evleneceği kızı elden kaçırmayıp başka kızlarla "eğlenenlerin"... Bir süre böyle "rahat" takılıp siz "yeter artık" diyene kadar hem onların hem sizin "gönlünüzü hoş etmeyi" düşünüyor olabilir... Onlardan hevesini alınca sizinle ciddi niyetini hayata geçirecek olabilir... Sizi çoktan gözden çıkardığı halde tatsızlık olmasın diye bir süre daha ayrılık konuşmasını erteliyor da olabilir... Elbette siz bu çirkinliğe bir son vermezseniz... Gidişat iyi değil ama olur da evlenirseniz başka kadınlarla böyle yazışmalarda bulunup sonra "sırf senin için görüşüyorum onlarla" diye isyan etmesin adamcağız... :51:

kıza ulaşın o zaman..size göre yalan söyluyor karşı taraf..anlatımınızdan bu çıkıyor..kolay olmayabılır öğrenmek ama şüpheden daha ıyıdır rahatlamak..

Kesin bir yargıda bulunmak istemem ama erkek arkadaşın ilgisinin rotasını başka birine çevirmiş anlaşılan. :63:

Bence de o kıza ulaşmaya çalış ve erkek arkadaşınla da açık bir şekilde ve "yüzyüze" konuş. En azından bitirmiş olsan bile bir şeylerden emin olarak bitirirsin.

Erkek arkadaşımla konuştum inkar etmeye devam ediyor, kızın tlf vereyim diyor ama tlf verdiği kızın o kız olduğunu nerden bileyim...ben başka şehirdeyim erkek arkadaşım ve kız başka şehirde...Üstelik ben ayrılmak istediğimi söyledim ama beni sürekli olarak arıyor, bitirmek istemediğini ailesini tanışmak için bizim eve göndereceğini söylüyor...Ben bitti dedikçe daha çok ısrar ediyor, ne yapacağımı şaşırdım... Güvenim bir kez sarsıldı...

biraz bekle bakalım canım zamana bırak. eninde sonunda neyin ne olduğu çıkar ortaya. sende duruma göre kararını verirsin. güveninin sarsılması çok normal kim olsa sarsılırdı. güven sağlamak zordur ama güveni yıkmak bir anlık bişeydir.

telefon numarası isteyip arasan kızı sonuçta ismini görmüşsündür kime yollandığını mesajların

Back
X