• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz sevgili

Taş olsa çatlar. Nasıl dayandınız onca sene böyle bi ilişkiye ? Uzun bi süre senede 3-4 kez görüşmüşsünüz. Aynı şehirde bile ayda 2-3 kez görüşmek az değil mi ? Gün içinde öldüm mü kaldım mı başıma bi şey mi geldi diye merak etmeyen, beni yoklamayan adamı ne yapayım ? Zamanında aşkından ölüp bittiğim dünyalar tatlısı bi sevgilim vardı ve böyle aramaz sormazdı, ayda 4-5 kez görüşürdük, gözümün içine aşkla bakardı falan ama yok yani, yapamadım ayrıldım. Hiç de pişman olmadım. Size ayrılın diyemem, 14 yıl dayanmışsınız bi agustosu bekleyin bari..

çok triplendiysen uzaklaşmış olabvilir, üzücü olan diğer ihtimal ilişkiniz çekimini kaybetmiş aşko neticede 14 yıl yani. bence beraber bi tatile çıkın 1 hafta falan gözlemle bakalım beraberkende ilgisini azaltcakmı saatlik görüşmelerde bunu anlayamazsın
Yazın 10 gün beraber kaldık. Beraberken aşırı iyi gözünü benden ayırmıyor ayrilamamin sebebi de bu zaten. Yan yanayken çok iyi olması. Yan yanayken de ilgisiz olsa ben de derim olmuyor bu şekilde olmaz diye ama yan yanayken iyi 😔

İşte ben bunu kabullenemiyorum sanırım istiyorum ki hep aynı olsun. Olmadığında sen ne biçim adamsın falan diyorum bu sefer ipler iyice kopuyor. Bir de cinsel çekimle ilgi arasında ne gibi bağlantı olabilir ki. Cinsel olarak ister ama yine ilgisiz olur erkeklerin yüzde 90 ı bu şekilde değil midir
şöyle ayaklarımdan çekim duyduğu için masaj yapıyormuş dokunuyormuş gibi düşün, evliykende yapıyor ama ayak masajı ölçü olmamalı yani ilgi konusunda.

Taş olsa çatlar. Nasıl dayandınız onca sene böyle bi ilişkiye ? Uzun bi süre senede 3-4 kez görüşmüşsünüz. Aynı şehirde bile ayda 2-3 kez görüşmek az değil mi ? Gün içinde öldüm mü kaldım mı başıma bi şey mi geldi diye merak etmeyen, beni yoklamayan adamı ne yapayım ? Zamanında aşkından ölüp bittiğim dünyalar tatlısı bi sevgilim vardı ve böyle aramaz sormazdı, ayda 4-5 kez görüşürdük, gözümün içine aşkla bakardı falan ama yok yani, yapamadım ayrıldım. Hiç de pişman olmadım. Size ayrılın diyemem, 14 yıl dayanmışsınız bi agustosu bekleyin bari..
Normalde görüşüyoruz ama onun iş benim okul ders derken bazen bu süre uzayabiliyor. 14 yıli bir anda silip atmak hiç kolay değil. Hele yanındayken mutlu olduğun bir insanla 😔

2 kelime naptın nasılsın demeyen adam kafada bitirmiştir bence. yaşlılar için bişe demiyom ama bu iletişim çağında bunu yapmayan sevgiliyi kovalarım :D

Normalde görüşüyoruz ama onun iş benim okul ders derken bazen bu süre uzayabiliyor. 14 yıli bir anda silip atmak hiç kolay değil. Hele yanındayken mutlu olduğun bir insanla 😔

E tamam, ayrılmalıyım diye şartlanma, ama adama da hakaret ediyormuşsun yapma. Adam mısın falan demişsin sanırım hiç hoş değil.

Anladım şimdi. Peki bunalmış olabilir mi. Ya da bunaldıysa benim yapabileceğim bir şey yok mu
ılımlı bir üslupla sorabilirsin aşkım uyumadan önce konuşalım, birbirimize günümüzü anlatalım, ben aradığım zanan gündüz telefonumu aç seni merak ediyorum gibi bakalım sonuç nolcak

yani hayatım bu foruma kayıt oldun hiç mi okumadın... sence evlilikle düzeliyor mu... bu kadar insan neler yazıyor be güzelim 2 yıl sonra da hamileyim ve eşim beni aldatıyor forumları açma yapma kendine bunu sana ilgi vermeyen adam başkasına verir bence o ilgiyi Allah korusun yol yakınken dön
Yan yanayken iyi olduğumuz için belki evliyken iyi olur diye düşünüyorum. Tabi bazi karakteristik özellikleri de kabullenmek lazım. Hiç mi umut yoktur yaa ben ayrılmak istemiyorum 😔😔

heyecan iki taraf da isterse artar bence kuzum... öyle fazlaca görmüş geçirmiş biri değilim yanlış anlama sadece eskiden benimde buna çok benzer birlikte olduğum bir insan vardı bana onu hatırlattı üstelik o hikayenin sonu hiç iyi bitmedi... ben kafama vurulunca anladım sen benden akıllısın durumun kendiliğinden farkına varmışsın yol yakınken dön bence daha büyük zarar verme kendine, daha hiçbir şey ''garanti'' değilken böyle yapan adam evlendikten bir süre sonra seni hiç görmez bence
Hiç mi umut yoktur. İstemiyorum ayrılmak düzelelim istiyorum 😔

Evet maalesef yapıyorum bunu. Belki de bunlardan sıkıldıatanmayı beklerken evde boş boş adama sarma ozaman bacım, ılımlı üslupla konuş gün içinde herzaman açamasanda mesaj atınca cevapla cnm merak ediyom falan de, kafasında bitip başkasına yönelmişsede üzülme o senden değil kendisindendir.

kocam bazen arayıp duruyor boğduğuda oluyor kız, yerine göre :D

Arasın arasın canım, dünyanın bin türlü hali var, merak edilmek iyidir.
Bizim en uzun konuşmamız 15 sn "ne yapıyorsun yemek yedin mi eve geçiyorum" bitti.
Uzun uzun telefonda konuşmayı sevmem ama kısa kısa yoklamak lazım.

Evet maalesef yapıyorum bunu. Belki de bunlardan sıkıldı

E şapkayı önüne koyup özeleştiri yapmak lazım. O sana "kadın mısın sen" dese ne kadar kırıcı olur. Adam gene saygısını bozmuyormuş. Bak sevgiline çok çok öfkelenebilirsin, ben de öfkeleniyorum bazen, ama saygıyı bozmak hakaret etmek belaltı vurmak olmaz. Bu tavırlar sadece uzaklaştırır. Ona saldırmadan bu durumun sana nasıl hissettirdiğini anlatsan belki değişir.

Hiç mi umut yoktur. İstemiyorum ayrılmak düzelelim istiyorum 😔
Bu düzeltilebilecek bir şey değil, evlenince daha da azalır ayrıca evet. Ayrılmak istemiyorsanız bu şekilde kabul edeceksiniz.
Ayrılmak istemeyen taraf olarak onu nasıl düzeltirim diye düşünmeyin ben bu durumla ömür boyu yaşayabilir miyim diye düşünerek bir karar verin.
Ben de sizin erkek arkadaşınız gibiyim eşimi çok seviyorum sevgiliyken de çok seviyordum ama ilk gün nasılsam hala aynıyım, o istiyor diye işimi gücümü bırakıp
akşama kadar ona yazamıyorum arayamıyorum, vaktim olduğunda da yapmıyorum çoğu zaman, bu benimle alakalı ve değiştiremiyorum, zorlayarak yaptığımda huzursuz
mutsuz oluyorum sinirleniyorum ona, örneğin en son öğlen 1de konuşmuşuz 2de mesaj atmış görmemişim az önce aradı trip attı kapattı o yüzden yarın hiç konuşmayacağız mesela :KK70:

Back
X