Beni aldattığı kızı savundu lütfen yardım?

Kendini kandırma boşanmayacaksın. Adam sana pişmanım dediği anda arkana bile bakmadan geri döneceksin ve aynı şeyleri yine yaşayacaksın yine aynı olacak. Kendine bir bak tüm konuların aynı. Bize ne yapayım diyorsun herkes anlatıyor sana ama yapmıyorsun.

Kızlarla konuşuyor yardım! Şiddet uyguluyor yardım!!

Valla sen bence gayet memnunsun hayatından kimse yardım edemez sana.

Eşimle ayrıldığını söylemiştim.. Her ayrıldığımız da kızlarla mesajlaşıyor. Bugün tartıştık artık boşanma kağıdını yolla kurtulalım sonra ne b.. Yersen ye dedim. Tartıştık. Her ayrıldığımız da o o.... Larla konuşmadın mı dedim bana o... Diye konuşma diyerek savundu en azından gerçekçilwr bide dürüstüm diye geçinen o... Lar var falan dedi. Kafama çok taktım sinirlerim bozuldu. Evlendiği günden beri bana çok çektirdiler dövdü sövdü aldattı beni hep ortada bıraktı her seferinde güvendim peşinden gittim hep beni yarı yolda bıraktı. Bende en son artık ayrıldım güvenmediğim için şimdi etmediği hakaret kalmadı onu yarı yolda bırakmışım. 3 4 senedir çekiyorum sonuç hep aynı çalışmıyor sövüyor dövüyor beni yarı yolda bırakıyor şimdi onunla sokakta kalmadım diye kötü oldum etmediği laf kalmadı kafayı yicem.. Bana vicdan yaptırıyor aklımı karıştırıyor
Daha ne cektirecekmiss iyu yapmissin

Tehditler yüzünden Bosanamayan birsuru insan var Sen üzülme bırak o pislik herifi bosanabiliyosan ne mutlu sana.. çalışmıyor güven vermiyor gitsin o..larla yatıp kalksın bakalım birdaha senin gibi hep alttan alan onun kahrını çeken birini bulabilecek mi??Merak etme kendiyle kalır kimse onunla yapamaz herkes sen ben gibi değil tekmeyi vururlar kıçına.. gidebiliyosan gitt derim.

Gerçek mazoşizm bu değil.

Aman canım altı üstü aldatmış, dövmüş sövmüş, her ayrıldığınızda kadınlara gitmiş falan nolacak ki yani.
E kadın da kadın olsaydı da elinde tutsaydı ?
Yani bunu diyen birine ben olsam bende vicdan yapar hemen geri dönerdim.
Sonuçta erkek o ... Yapabilir , hormonal durumlardan ötürü.

Eşimle ayrıldığını söylemiştim.. Her ayrıldığımız da kızlarla mesajlaşıyor. Bugün tartıştık artık boşanma kağıdını yolla kurtulalım sonra ne b.. Yersen ye dedim. Tartıştık. Her ayrıldığımız da o o.... Larla konuşmadın mı dedim bana o... Diye konuşma diyerek savundu en azından gerçekçilwr bide dürüstüm diye geçinen o... Lar var falan dedi. Kafama çok taktım sinirlerim bozuldu. Evlendiği günden beri bana çok çektirdiler dövdü sövdü aldattı beni hep ortada bıraktı her seferinde güvendim peşinden gittim hep beni yarı yolda bıraktı. Bende en son artık ayrıldım güvenmediğim için şimdi etmediği hakaret kalmadı onu yarı yolda bırakmışım. 3 4 senedir çekiyorum sonuç hep aynı çalışmıyor sövüyor dövüyor beni yarı yolda bırakıyor şimdi onunla sokakta kalmadım diye kötü oldum etmediği laf kalmadı kafayı yicem.. Bana vicdan yaptırıyor aklımı karıştırıyor
Salıver bu küçük enişteyi bence o
...... ve p..z.vnk olarak yaşayıversinler güzel güzel

Şok oldum şuan neyın vicdanını yapıyorsun? İnanılmaz bir şey biz kadınlar %100 haklı olsak bile kendimizi sorguluyoruz sürekli. Kendi kendine acı çektiriyorsun şuan. Eşin değil bak, sen kendine acı veriyorsun. Bırak s.. git de ya.. Yani bir sürü sebebin var. Şükür ki bazı erkekler üstü kapalı değilde açık açık veriyor bazen o nefret etme sebeplerini, çelişkisiz tertemiz hareket edebilme olanagı sağlıyor. Aslında bir bakıma şanslısın. Çünkü eşinden ayrılıp hala belirsizlikler yüzünden aşık olduğunu sananlar var. Kötü adam net olunca ayrılması da daha kolay aslında

Karşı tarafa boşanma davası aç da boşanalım demek de bana "bi pasta al da yiyek" ciddiyetinde geliyor.

Neden siz açmıyorsunuz ?

Akıl tutulması yaşadığınızı düşünüyorum artık. Konularınız da bir garip. Psikolojik tedavi almalısınız.
Anlaşmalı boşanma davaya gelmezse boşanamayız. Sen açma ben açıcam dediği için bekliyorum

Neyin vicdanı buuuuuu bu? Hatta kimin öyküsü buuuuuu bu senin öykün birazcık yaralı kalbinin pek çok yeri yaralı... Bırak bu adamı kendi yoluna bak seviştiğin insanlarla kendini kıyaslamasına musade etme sen de yapma bu kötülüğü kendine bunu normalleştirmeye çalışıyor her suçlu böyle bastırır karşısındakini

Eğer bu yarı yolda bırakmaksa onu yarı yolda bırak lütfen ve kimseye de öyle şeyler deme o sıfatı taşıyan senin kocan

Boşverin artık bu işe yaramaz adamı. Kendi hayatınıza bakın. En azından kısa zamanda kurtulmuşsunuz. Erkeklerin en iyi yaptığı şeydir kendileri suçlu olsa da kadını suçlamak ve suçlu hissettirmek. Aldanmayın ve artık iletişiminizi kesin..

Yari yol mu anacim sizde yol mu kalmis adam geleb gecene döşemiş

Neyin vicdanı buuuuuu bu? Hatta kimin öyküsü buuuuuu bu senin öykün birazcık yaralı kalbinin pek çok yeri yaralı... Bırak bu adamı kendi yoluna bak seviştiğin insanlarla kendini kıyaslamasına musade etme sen de yapma bu kötülüğü kendine bunu normalleştirmeye çalışıyor her suçlu böyle bastırır karşısındakini
Ay başını şarkı yazınca, diğer gerisinide şarkının devamı sanıp kafiyeye uydurup kaptırıp öyle okudum ya :KK70:

Back
X