• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattigi kizla evleniyo??

Yalnizprenses1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
43
35
3
30
7 yildir birlikte oldugum eski nisanlim beni aldattigi kizla nisanlanmis bunu gorunce sadece güldüm icim oyle acidiki acim kahkahalara donustu . Ben yalniz ben tek basima mahvolan hayatimi duzeltmeye calisirken onlar mutlu 1 ay once bi yerde denk gelmistik bana oyle bos oyle siradan baktiki utandim halimden senelerimi verdim be . Onu askere gondermistim koynumda aglamisti senden ayri kalamam diye . Okula birlikte giderdik sabahlari camima vurup uyandirirdi kimseler gormeden ailemi ailesi bilmisti benim tek guvendigim arkamdaki dagdi o o bile bana bunlari yapti nasil güvenirim ben insanlara cevrem hep sahte insanlar bir dostum bile yok bunlari soyluycek kimsem yok. Hakkim ona helal degil benim hayatimi mahvetti . Bu sehirden onu hatirlatan herseyden kaciyorum nisanli bi adam icin bunlari yazmaktan bile utaniyorum :(

Ben de 5 yıl biri ile birlikte olduğum kişi, son 1 yılda benimle birlikte başka bir kızla daha görüşmeye başlamış, farklı şehirden, ikimizi idare etmiş yani bir süre. Ben başka sebepten dolayı ayrılmıştım, ayrıldıktan çok sonra öğrendim bu olayı ve evlendiler bir kaç ay önce. Hiç umrumda bile değil, sen de umursamayacaksın, zaman lazım ve yeni biri...

Bu isler iliski uzunluguna bakmiyor evlenilicek daha cok sevdigi veya cikar icin evleniliyor zengin kiz bulma gibi.

Sende onune bak daha cok sevecegin iyi ki olmamis dedigin birini bulursun bazen serden hayir cikiyor.

Geecen yillarima aciyorum iste ne salakmisim . Haklisin
Ben de 5 yıl biri ile birlikte olduğum kişi, son 1 yılda benimle birlikte başka bir kızla daha görüşmeye başlamış, farklı şehirden, ikimizi idare etmiş yani bir süre. Ben başka sebepten dolayı ayrılmıştım, ayrıldıktan çok sonra öğrendim bu olayı ve evlendiler bir kaç ay önce. Hiç umrumda bile değil, sen de umursamayacaksın, zaman lazım ve yeni biri...

7 yildir birlikte oldugum eski nisanlim beni aldattigi kizla nisanlanmis bunu gorunce sadece güldüm icim oyle acidiki acim kahkahalara donustu . Ben yalniz ben tek basima mahvolan hayatimi duzeltmeye calisirken onlar mutlu 1 ay once bi yerde denk gelmistik bana oyle bos oyle siradan baktiki utandim halimden senelerimi verdim be . Onu askere gondermistim koynumda aglamisti senden ayri kalamam diye . Okula birlikte giderdik sabahlari camima vurup uyandirirdi kimseler gormeden ailemi ailesi bilmisti benim tek guvendigim arkamdaki dagdi o o bile bana bunlari yapti nasil güvenirim ben insanlara cevrem hep sahte insanlar bir dostum bile yok bunlari soyluycek kimsem yok. Hakkim ona helal degil benim hayatimi mahvetti . Bu sehirden onu hatirlatan herseyden kaciyorum nisanli bi adam icin bunlari yazmaktan bile utaniyorum :KK43:
Canim ya kiyamam adi erkekler insallah sende cok mutlu olursun

Yuva yıkanın yuvası olmaz. Şu an mutludurlar belki ama hep bi yanları huzursuz olacaktır merak etme. Sen yinede hakkını helal et ki öteki dünyada bile karşına çıkmasın af dilemek için . Sünger çek ve hayatına bak

Bosver canim sende kendi hayatina bak güzel mutlu ve huzurlu yasa. Arkasindan aglamanin yada düsünmenin anlami yok

Allah razi olsun guzel duaniz icin . Haklisiniz hersey cikar suanki birlikte oldugu kiz da onun her dedigini yapacak kiz evde oturacak o gezecek kapali bi kiz yani tam hayalindeki beni o kaliplara sokamamisti zaten
Bu isler iliski uzunluguna bakmiyor evlenilicek daha cok sevdigi veya cikar icin evleniliyor zengin kiz bulma gibi.

Sende onune bak daha cok sevecegin iyi ki olmamis dedigin birini bulursun bazen serden hayir cikiyor.

öyle biriyle tanışırsın ki iyiki eski nişanlım beni aldatmış yoksa bu adamı tanıyamazdım yoksa aşkın ne olduğunu gerçekten hiç bilemezdim dersin inşallah..

Kimseye güvenmiyorum, kendim dahil. İnsan, gerekli koşullar sağlandığında bambaşka birine dönüşebilir, asla yapmam dediklerini yapabilir. Tecrübeyle öğreniyoruz. Bu yüzden hayatımın merkezine yalnızca kendimi koyuyorum. Benim haricimdeki herkes hayatıma girdiği gibi çıkabilir de (gönül böyle olsun istemez elbet). Aldığın dersler yanına kar olsun. Geçecek, emin ol:eğlence:

Kendini şanslı say iste. Ettiğini bulma öyle kolay olmuuor canım on sene sonra belki ama bir noktada insana dönüyor iste. Ona da döner bir yerden. Belki onda yarı yolda bırakılır da seni kırdığı noktadan kırılır ve aklına gelirsin ama senin zaten umrunda olmaz bile ;)

İnan bana hatırlamayacaksın bile... Öyle bir gecip gidecek ki.. hic dusunme.. Allah herseyin hayırlısını bahşediyor bize... evet cok zor bir durum yaşadığın..ama soyle dusun demek bunu yasamam gerekiyordu... Belki de gelecek hayatının kıymetini, karsına cıkan insanın kıymetini bilmen icin yasaman gerekiyormus.. gececek.. sukret o karakterde biri ile devam etmedigi icin...

Canim bende buna benzer birşeyler yaşadım.uzun yıllara dayalı olan bi iliskiydi aileler falan biliyordu.Bir gün evlerinde annesi,o ve ben hep beraber otururken aniden bahçeye çıktı bende belli etmeden başka bahaneyle pesi sıra bahçeye çıktım bir kızla konuşuyordu telefonda,arama beni yeter filan diyordu sonrasında bir sürü seyler yaşandı ayrildik.Beni bir kalıba sokmaya çalışıyordu,giyimime karışiyordu,ailesine nasıl davranmam noktasında sürekli baskı yapıyordu bizim is ciddiye bindikce o büyük aşk çıkara dönüşmeye başlamıştı ailecek beni daha iyi nasıl kullanirizin peşindeydiler.uzerine bir kızla konuştuğunu yakalayıp aslında aldatıldığımi anlayınca ayrıldım.
Bir yil sonra o kızla evlendi.Hic mi vicdanın sızlamadı,hiç mi aklina gelmedim diye tuhaf soruları içinde bulurdum kendimi.zamanla göreceksin ki iyi ki de olmamış diyeceksin.evlendigi karisini kole gibi kullanıyorlar.tam istedikleri kapasite de birisi.zihniyeti belli.ne yaparsan yap değişmez.sen de unutacaksın yeniden evleneceksin ve o zaman iyi ki olmamış diyeceksin.sadece kendine zaman ver biraz...o tarz kişiler icin evlenip çocuk yapmak herşey demek fakat ben hep sabırla bekledim ve ayrıldıktan 5 sene sonra evlenip yuvamı kurabildim.Hepsi geçecek sadece sabır ve sükut et...

Back
X