- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi Yalnizprenses1
Kimsenin ahi kimsede kalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geecen yillarima aciyorum iste ne salakmisim . Haklisin
Canim bende buna benzer birşeyler yaşadım.uzun yıllara dayalı olan bi iliskiydi aileler falan biliyordu.Bir gün evlerinde annesi,o ve ben hep beraber otururken aniden bahçeye çıktı bende belli etmeden başka bahaneyle pesi sıra bahçeye çıktım bir kızla konuşuyordu telefonda,arama beni yeter filan diyordu sonrasında bir sürü seyler yaşandı ayrildik.Beni bir kalıba sokmaya çalışıyordu,giyimime karışiyordu,ailesine nasıl davranmam noktasında sürekli baskı yapıyordu bizim is ciddiye bindikce o büyük aşk çıkara dönüşmeye başlamıştı ailecek beni daha iyi nasıl kullanirizin peşindeydiler.uzerine bir kızla konuştuğunu yakalayıp aslında aldatıldığımi anlayınca ayrıldım.
Bir yil sonra o kızla evlendi.Hic mi vicdanın sızlamadı,hiç mi aklina gelmedim diye tuhaf soruları içinde bulurdum kendimi.zamanla göreceksin ki iyi ki de olmamış diyeceksin.evlendigi karisini kole gibi kullanıyorlar.tam istedikleri kapasite de birisi.zihniyeti belli.ne yaparsan yap değişmez.sen de unutacaksın yeniden evleneceksin ve o zaman iyi ki olmamış diyeceksin.sadece kendine zaman ver biraz...o tarz kişiler icin evlenip çocuk yapmak herşey demek fakat ben hep sabırla bekledim ve ayrıldıktan 5 sene sonra evlenip yuvamı kurabildim.Hepsi geçecek sadece sabır ve sükut et...
Iste bu kahreden sorular kendi kendime soru sorarken buluyorum bir tane neden sorusu cevabini bulsam rahatliycam neden umarim bende sizin gibi mutlu olurum
Benim eski sevgilimde benimleyken konuşmaya başlamış sonrasında da başkasına aşık oldum diyip beni bırakmıştı o kızla evlendi ve baba oluyor. Çok zor geliyor ama bunu bile kanullenip alışıyorsun. Sen üzülürken onların hayatını yaşaması koyuyor. Senin gibi ben de çok soru sordum. Neden ya dedim sevilmeyecek biri miydim kötü biri miydim de bunları yaşıyorum diye. Beni sözlenmeden önce aradığında hakkımı helal etmiştim ama içim asla etmiyor. Sevgin biter, hayatını geçirmek istemediğini fark edersin ayrılırsın ama aldatmak nedir yahu.
Lafın kısası zorlanacaksın, canın yanacak ama buna da alışacaksın. Bir zaman sonra rahatlayacaksın. Belki bir aşk bulur seni o zaman çok daha mutlu olacaksın.
Çok sevindim sizin adınıza.. Ben de aynı şeyi yaşıyorum şu an. İnsan böyle durumlarda ister istemez ah ediyor. Siz etmiş miydiniz ya da haber geldi mi hiçCanim bende buna benzer birşeyler yaşadım.uzun yıllara dayalı olan bi iliskiydi aileler falan biliyordu.Bir gün evlerinde annesi,o ve ben hep beraber otururken aniden bahçeye çıktı bende belli etmeden başka bahaneyle pesi sıra bahçeye çıktım bir kızla konuşuyordu telefonda,arama beni yeter filan diyordu sonrasında bir sürü seyler yaşandı ayrildik.Beni bir kalıba sokmaya çalışıyordu,giyimime karışiyordu,ailesine nasıl davranmam noktasında sürekli baskı yapıyordu bizim is ciddiye bindikce o büyük aşk çıkara dönüşmeye başlamıştı ailecek beni daha iyi nasıl kullanirizin peşindeydiler.uzerine bir kızla konuştuğunu yakalayıp aslında aldatıldığımi anlayınca ayrıldım.
Bir yil sonra o kızla evlendi.Hic mi vicdanın sızlamadı,hiç mi aklina gelmedim diye tuhaf soruları içinde bulurdum kendimi.zamanla göreceksin ki iyi ki de olmamış diyeceksin.evlendigi karisini kole gibi kullanıyorlar.tam istedikleri kapasite de birisi.zihniyeti belli.ne yaparsan yap değişmez.sen de unutacaksın yeniden evleneceksin ve o zaman iyi ki olmamış diyeceksin.sadece kendine zaman ver biraz...o tarz kişiler icin evlenip çocuk yapmak herşey demek fakat ben hep sabırla bekledim ve ayrıldıktan 5 sene sonra evlenip yuvamı kurabildim.Hepsi geçecek sadece sabır ve sükut et...
Beni en iyi sen anlarsin ozaman . Neden ben hala bu haldeyken o hayatina devam etmis sadece ben mi emek verdim bu iliskiye diyo insan . Kabullendim evet ara ara gozume eski gunlerde gelmese daha mutluyum . Korkuyorum omrum boyunca hep icimde acisi kalirsa diye
Çok sevindim sizin adınıza.. Ben de aynı şeyi yaşıyorum şu an. İnsan böyle durumlarda ister istemez ah ediyor. Siz etmiş miydiniz ya da haber geldi mi hiç![]()
Bir şey diyemiyorum ki ben o şanslılardan olamadım umarım siz olursunuz. Sonraki ilişkimde ilgisizdi yani çok sevilip gözümün içine bakan olmadı zaten bir kişiyle oldum. Eski günler geliyor en çok da bu üzüntüne üzülüyorsun. Ben çok sorguladım kendimi. Hak etmiyor muyum? O nasıl mutlu olabiliyor da ben böyle bunalım modundayım diye. Kişinin karakterine bağlı demekki onlar vicdanlarını kolaylıkla susturabiliyorlar. Kendilerini haklı çıkarabiliyorlar. Çok zor olacak ama yapacak bir şey yok artık geriye dönse ne o mutluluğu ne de o sevgiyi yakalarsın zaten. Kabullenmeye başlamak en yararlısı.
Valla o kavga gürültüler durulduğunda hayatına tamamen o kızı alıp nisanlandiginda beni aradı.Cok önemli birşey varmış gibi konuşmamız lazım filan diye beni telefonun ucuna bir şekilde getirdi.Neyse baktim bana üzülüyormuş böyle olmasını istememiş gibi seyler zırvalıyordu.Dedim ki allah sana bir kız evlat nasip etsin bana çektiklerinin aynısını evladından bulasın insallah dedim.Bende bir insan evladıydım beni de bir ana doğurmuştu hiç acımadın bana dedim.Evladin sana öylece bir ask acısıyla kapina düşsün ki o agladikca ben geleyim aklına dedim.Evladin büyüdukce kork benim söylediklerimden dedim.onu ben kadar korumaya calissanda densizin biri gelip kalbini çalacak dedim.kendisi de bana dedi ki senin duanla rabbim kız evlat mi verecek ha ha ha güleyim bari sen kimsin dedi..sonrasında gördüm ki bir kızi olmuş ve öyle güzel bir kız ki.Baktikca bakasın geliyor.Baska da çocuğu olmamış.Esiyle de sıkıntıları varmış.İstemezdim öyle şeyler söylemek fakat çok canim yanmıştı.Simdi esimden memnunum çok şükür.Halden anlar derdime ortak can yoldaşı...sadece zamana bırakıp önüme baktım ben bir kere bile dönüp arkama bakmadım.
Vardır bi çıkarım evleniyorsa bile emin ol sevdiğinden değil onu da aldatır Birgün haberini duyarsın .
Ne hali varsa Görsün .
Vay be.. :) insan sussa bile hiçbir şey söylemese bile ben inanıyorum bi yerde onlar da bedel ödeyecektir.. Gerçekten çok sebindim mutlu olmanıza çok şükür :)Valla o kavga gürültüler durulduğunda hayatına tamamen o kızı alıp nisanlandiginda beni aradı.Cok önemli birşey varmış gibi konuşmamız lazım filan diye beni telefonun ucuna bir şekilde getirdi.Neyse baktim bana üzülüyormuş böyle olmasını istememiş gibi seyler zırvalıyordu.Dedim ki allah sana bir kız evlat nasip etsin bana çektiklerinin aynısını evladından bulasın insallah dedim.Bende bir insan evladıydım beni de bir ana doğurmuştu hiç acımadın bana dedim.Evladin sana öylece bir ask acısıyla kapina düşsün ki o agladikca ben geleyim aklına dedim.Evladin büyüdukce kork benim söylediklerimden dedim.onu ben kadar korumaya calissanda densizin biri gelip kalbini çalacak dedim.kendisi de bana dedi ki senin duanla rabbim kız evlat mi verecek ha ha ha güleyim bari sen kimsin dedi..sonrasında gördüm ki bir kızi olmuş ve öyle güzel bir kız ki.Baktikca bakasın geliyor.Baska da çocuğu olmamış.Esiyle de sıkıntıları varmış.İstemezdim öyle şeyler söylemek fakat çok canim yanmıştı.Simdi esimden memnunum çok şükür.Halden anlar derdime ortak can yoldaşı...sadece zamana bırakıp önüme baktım ben bir kere bile dönüp arkama bakmadım.
Kimsenin durumu gercekte nasıl bilemezsin . Guzel bir kız mı ?Ne gibi cikari olabilirki maddi olarak durumu orta olan bi kiz akrabalarda uzaktan
Ne gibi cikari olabilirki maddi olarak durumu orta olan bi kiz akrabalarda uzaktan