- Konu Sahibi xXxTubaxXx
-
arkadaşım, her seferinde yeni konu açıyorsun ve konunun tamamını bilmeyen arkadaşlar sadece yeni konuna yorum yapıyor ve sağlıklı cevaplar verememiş oluyorlar. mesela ilk konunda çoğunluk senin hatalı olduğunu söylemişti, diğer konunda erkek arkadaşına kızdılar şimdi yeni bir konu açtın. bu şekilde çok parça parça olmuyor mu.
bence kendini boşuna üzüyorsun. çıktığında aramama nedeni büyük ihtimalle sana olan kırgınlığıydı. çünkü ona 'telefon görüşmelerimiz çok sıkıcı geçiyor. konuşacak birşey bulamıyoruz, bir gün hepten susacağız gibime geliyor, hergün telefonlaşmasak' dediğini yazmıştın.
çıkıpta aramadığındaysa, arkadaşına, 'bitti aramasın beni, orda gebersin, ona iletin' diye not bıraktığını yazdın.
erkek arkadaşın orada zaten stres altındadır ve sende bu şekilde davranınca böyle olumsuzluklar yaşanması çok doğal. bence üstüne gitme. sitem etme. seni arayacak ve herşey yoluna girecektir.
ben, erkek arkadaşın açısından yaşadığı kırgınlıklar çok üst üste gelmiş olmalı demek istiyorum. tamam o konuşmadan sonra aranızdaki sorun çözülmüş ama bu sefer diğeri yaşanmış. hem arkadaşına bıraktığınız notu öğrenmiştir hemde yine msj çekip terslemişsin.
ardından özür dilemişsin. bence bir tutarlılık gerekiyor. çok üstüne gidiyorsun gibi geldi bana.
yanında telefon bulunuyor olması bile mucizeyken; sen, hemen aramasını istiyorsun. düşündüğün kadar rahat olabileceğini sanmıyorum içeride. ve bunun üzerine yine sitemli msj çekmişsin. biraz akışına bırak. stres yaptıkça panikle, tutarsız ve ısrarcı davranıyorsun.
müsait olduğunda arayacaktır mutlaka.
yok kizlar ben pes ettim, bekledim bütün gün aramadi, cani isterse arar, ne yapayim, elbet birgün icerde bunalipte ara ümidiyle beklicem artik
yok kizlar ben pes ettim, bekledim bütün gün aramadi, cani isterse arar, ne yapayim, elbet birgün icerde bunalipte ara ümidiyle beklicem artik
ya gerçekten anlayamıyorum? nasıl oluyor da "canı istediğinde arayacağı biri" olmayı kabullenebiliyorsunuz? bu haksızlığı kendinize nasıl yapıyorsunuz? hiç kusura bakmayın ben bunun sevgi olduğuna inanmıyorum :umursamaz:
olumunekankayizsmile
Kesinlikle.
Şurada mesajını okuyup sana çok kızdım Tuğba.
Asla ve asla kimse için kendini üzmeye değmez.
Aradı aramadı diye...
Sorunlu insanlar asla yola gelmez.
Yolun sonu ancak senin üzülmen olur.
yasakkelime
Kendine biraz olsun saygın varsa yol ver gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?