Beni avucunun içinde görüyor.

Marselince

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
4
0
1
24
Ablalarım kafayı yemek üzereyim.Ortak arkadaşlarım vasıtasıyla tanışıp aşık olduğum zat bana ve ortak arkadaşlarıma benden hoşlandığını gösteren sinyaller verdi.Sonra baktım ki yollarımız ayrılıyor ne kaybedicem deyip itiraf ettim sevdiğimi.Şimdilik önümüzde bir sınav var şu sınavı atlatalım.Sonra neden olmasın dedi. Hatta ben işimi elime alıyım yeter dedi.Bende o zaman seni beklicem dedim tamam bekle dedi.Bir gün sonra ortak arkadaşlarımızla buluştuk.Başta çok soğuk davrandı sonradan davranışları düzeldi.Böyle arkadaş tadında dolaştık.Sonradan öğrendimki kızın teki bunu terketmiş bunun da içine karın ağrısı olmuş.Kıza kafayı takmış falan.Bize sevmiyorum o kızı havası veriyor ama hala aklı orada sanırım.Onu gerçekten sevdiğimi naparsa yasın terketmiyeceğimş düşünüyor.Hep ben peşinde koşup ben arıyorum.Ben itiraf ettikten sonra benim yanımda uslu doğru düzgün davranıyo ben çok tipsizim falan diyor ama ben ortamdan gidince ben çok yakışıklıyım herkes bana hasta falan yapıyomus salak
Velhasıl bu adam beni cepte görüyor artık olursa onu terkeden kız olmazsa bana gelicek gibi ne biliyim beni yedekte tutuyomus gibi.Ama ben onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .Acaba bunun beni kaybetmekten korkması için artıkın böyle avucunun içinde görmemesi için napsam kiYa ben ona umut verdim o da bana umut verdi .Ama ben onu bekledikten sonra ya bana gelmezse diye kafayı yiyorumAblalarım ben bunu nasıl yola getircem

Daha çok küçüksün.. Kendini yıprattığına değmez bir erkek için. Güçlü dur. Seni aptal aşık gibi görmesin. Bir insan seni hayatının merkezine koyuyorsa seni gerçekten seviyor demektir, bu seninle o kızdan sonra dağılan özgüvenini toparlamış.

Aslında ilk bu ben erkeklerle normalde sohbete bile girmem.Ben bunu daha hiç tanışmadan yüzünü bile görmeden artık oda nasıl oluyorsa on gün falan arka arkaya hergün rüyamda gördüm sürekli bana bişeyler anlatıyodu.Daha sonra en yakın arkadaşlarımdan biriside içimden bi ses artıkın konuşmanız gerektiğini söylüyor geceleri uyuyamıyorum diye beni sıkıştırıyordu.sırf arkadaşım rahatlasın diye konuştum.sonra patladı gitti galiba biz o rüyaları falan ilahi bir mesaj olarak yorumladıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…