- 16 Temmuz 2018
- 4
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Marselince
Ablalarım kafayı yemek üzereyim.Ortak arkadaşlarım vasıtasıyla tanışıp aşık olduğum zat bana ve ortak arkadaşlarıma benden hoşlandığını gösteren sinyaller verdi.Sonra baktım ki yollarımız ayrılıyor ne kaybedicem deyip itiraf ettim sevdiğimi.Şimdilik önümüzde bir sınav var şu sınavı atlatalım.Sonra neden olmasın dedi. Hatta ben işimi elime alıyım yeter dedi.Bende o zaman seni beklicem dedim tamam bekle dedi.Bir gün sonra ortak arkadaşlarımızla buluştuk.Başta çok soğuk davrandı sonradan davranışları düzeldi.Böyle arkadaş tadında dolaştık.Sonradan öğrendimki kızın teki bunu terketmiş bunun da içine karın ağrısı olmuş.Kıza kafayı takmış falan
.Bize sevmiyorum o kızı havası veriyor ama hala aklı orada sanırım.Onu gerçekten sevdiğimi naparsa yasın terketmiyeceğimş düşünüyor.Hep ben peşinde koşup ben arıyorum.Ben itiraf ettikten sonra benim yanımda uslu doğru düzgün davranıyo ben çok tipsizim falan diyor ama ben ortamdan gidince ben çok yakışıklıyım herkes bana hasta falan yapıyomus salak
Velhasıl bu adam beni cepte görüyor artık olursa onu terkeden kız olmazsa bana gelicek gibi ne biliyim beni yedekte tutuyomus gibi.Ama ben onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .Acaba bunun beni kaybetmekten korkması için artıkın böyle avucunun içinde görmemesi için napsam ki
Ya ben ona umut verdim o da bana umut verdi .Ama ben onu bekledikten sonra ya bana gelmezse diye kafayı yiyorum

Ablalarım ben bunu nasıl yola getircem

Velhasıl bu adam beni cepte görüyor artık olursa onu terkeden kız olmazsa bana gelicek gibi ne biliyim beni yedekte tutuyomus gibi.Ama ben onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .Acaba bunun beni kaybetmekten korkması için artıkın böyle avucunun içinde görmemesi için napsam ki