Beni aydinlatin

elarevna

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
30
18
3
30
Arkadaslar merhaba, size danismak istedigim birsey var, az once esimle tartistik, bizim bebegimiz var 8 aylik ve tum ihtiyaclarini ben gideriyorum, banyosundan tutun uyutulmasina, uyutulmasindan tutun, yemegine, mesela bebis sabah altida kalkip aksam sekiz bucukta uyuyor o saate kadar hep birlikteyiz.esim su an evde calismiyor, bu aksam yemek yerken soyle birsey oldu, ben esimin yemegini koydum ve bebek huzursuzlandigi icin hep onunla ilgilenmek zorunda kaldim,(ilkkez olmuyor)ve yemegimi bile yiyemedim.esimin yemegi bittikten sonra bebegi almasini bekliyorum almiyor(ben soylersem). Alsa bile bes dakika on dakikada bir mutlaka bahane bulup benim yanima getiriyor benegi ve herseyim
yarim kaliyor.bu aksam bunlar olduktan ve yemegim birkac kere bolundukten sonra bebegi uyuttum, yarim saat sonra bebek uyandi,(bebegim agladiginda kucaga alininca sakinlesiyor)bebekle
Babasinin ilgilenmesini rica ettim.esim bebegi kucagina almak yerine pispisliyordu, bende dedim ki kucagina alabilirsin.bu yuzden tartistik, kucagina alabilirsin i sinirli bir sekilde soyledigimi idda ediyor.evet sinirliydim ama ona yansitmamaya ozen gostererek konustum.bu konu buyudu ve en sonunda cikeden cikip bagirdim, odalari ayirmak istedigimi soyledim, ve yastigini kapinin onune firlattim, misafir odasinda uyu sakin buraya gelme dedim, allah askina beni aydinlatin? Anneler destek isteyemez mi😡

Sanki cocuk tek senin kalan baksa ilgilense fena olmaz haklisin canim ama yontulacak mi sanmiyorum

Arkadaslar merhaba, size danismak istedigim birsey var, az once esimle tartistik, bizim bebegimiz var 8 aylik ve tum ihtiyaclarini ben gideriyorum, banyosundan tutun uyutulmasina, uyutulmasindan tutun, yemegine, mesela bebis sabah altida kalkip aksam sekiz bucukta uyuyor o saate kadar hep birlikteyiz.esim su an evde calismiyor, bu aksam yemek yerken soyle birsey oldu, ben esimin yemegini koydum ve bebek huzursuzlandigi icin hep onunla ilgilenmek zorunda kaldim,(ilkkez olmuyor)ve yemegimi bile yiyemedim.esimin yemegi bittikten sonra bebegi almasini bekliyorum almiyor(ben soylersem). Alsa bile bes dakika on dakikada bir mutlaka bahane bulup benim yanima getiriyor benegi ve herseyim
yarim kaliyor.bu aksam bunlar olduktan ve yemegim birkac kere bolundukten sonra bebegi uyuttum, yarim saat sonra bebek uyandi,(bebegim agladiginda kucaga alininca sakinlesiyor)bebekle
Babasinin ilgilenmesini rica ettim.esim bebegi kucagina almak yerine pispisliyordu, bende dedim ki kucagina alabilirsin.bu yuzden tartistik, kucagina alabilirsin i sinirli bir sekilde soyledigimi idda ediyor.evet sinirliydim ama ona yansitmamaya ozen gostererek konustum.bu konu buyudu ve en sonunda cikeden cikip bagirdim, odalari ayirmak istedigimi soyledim, ve yastigini kapinin onune firlattim, misafir odasinda uyu sakin buraya gelme dedim, allah askina beni aydinlatin? Anneler destek isteyemez mi😡
Evet haklısın eşin gayet düşüncesiz odunun teki.
Keşke patlmak yerine konuşsaydınız herşeye yetemiyorum temel ihtiyaçlarımı bile zor yapıyorum diye.
Ama anlayacak olan zaten yardim eder bırakın hatasını gelsin düzeltsin.

odalari ayirmak istedigimi soyledim, ve yastigini kapinin onune firlattim, misafir odasinda uyu sakin buraya gelme dedim, allah askina beni aydinlatin? Anneler destek isteyemez mi😡
Bu tepkinin size ne faydası olacak ki🤷‍♀️ zaten gönülsüz yardım ediyormuş işine gelmiştir beyefendinin.

Sustunuz sustunuz birden mi patladiniz orayi anlamadim ama diyelim bes dakikda bir getiriyor ,bes dakikada bir aynen iade ederdim cocugu bazen ayna olmak gerekiyor ve lutfen sakin olun

her şeyi geçtim diyelim çalışmayan erkek iticiliği diye bir şey var
,
paşaya bak sen

bütün gün evde keyif çatsın önüne yemeği konsun 3 kuruş manevi desteği bile olmasın

anası kadir gecesinde doğurmuş herhalde

hiç çekilecek bir tip değil

Insan hic mi cocugunu özlemez? Kucagina almak, sevmek, ilgilenmek istemez? Sinirlenmekte kesinlikle haklisiniz. Umarim bir an önce kendine ceki düzen verir.. Cocuguna soyadini vermekle baba olunmuyor!

İlgilenme hiç bakalım ne yapacak. Her şey kadının omuzlarında ne zor hayat ya..

Her şeyi sen yaparsın ama en çok onlar sinirlenir, onlar alınır. Kusur bakmayın ama kocanız tam bir hödük. Aklını başına alsın.

Eşin haksız bakması lazım valla bizde de böyleydi eşim küçük çocuga pek bakamaz ama belli bi aydan sonra düzeldi bu durum şimdi yemek yenince çocugu alır odaya gider ben mutfak vs hallederim uyku saati gelene kadar bakar ben uyuturum eşinle sakin sakin konuşmayı dene yardım etmesi gerekiyor

Ben sizin yerinizde olsam cocugu babasina birakip birakip gun icinde cikarim. Madem calismiyor, isi yok sorumluluklari cok rahat pylasabilir. 8 aylik cocuk ek gidaya da gecmis, her an anneye ve emmeye ihtiyaci yok. Yarin birakin bir ogun yemek ben markete gidiyorum acikirsa bunu yedirirsin diyip cikin. Biraz hava alin, ortaminiz degissin.

Evet haklısın eşin gayet düşüncesiz odunun teki.
Keşke patlmak yerine konuşsaydınız herşeye yetemiyorum temel ihtiyaçlarımı bile zor yapıyorum diye.
Ama anlayacak olan zaten yardim eder bırakın hatasını gelsin düzeltsin.
Evet ya bendede hata var gorunce anlar saniyoeum ama oyle olmuyor🤷🏼‍♀️

Birden patlamadim aslinda daha once guzel ve konusarak anlattim, ama surekli ayni noktaya donuyoruz o yuzden patladim artik, ve cocuguda vermek istemiyorum gonuslsuz bakacagina hic bakmasin

her şeyi geçtim diyelim çalışmayan erkek iticiliği diye bir şey var
,
paşaya bak sen

bütün gün evde keyif çatsın önüne yemeği konsun 3 kuruş manevi desteği bile olmasın

anası kadir gecesinde doğurmuş herhalde

hiç çekilecek bir tip değil
Aynen hep dusunurum bunu bencede kadir gecesiydi🤷🏼‍♀️

Insan hic mi cocugunu özlemez? Kucagina almak, sevmek, ilgilenmek istemez? Sinirlenmekte kesinlikle haklisiniz. Umarim bir an önce kendine ceki düzen verir.. Cocuguna soyadini vermekle baba olunmuyor!
Alsa bile hep kisa surekli ve ben yetisemiyorum, ailemle ne zaman biraraya gelsek dikkat ceker bebekle hep benim ilgileniyor olmam

Back
X