• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni beni unutmak için,onu unutmam için aldatmış :(

bu yoldan ben de geçtim. unutursun, ömür boyu yalnız da kalmayacaksın. çok daha da iyi adamlar çıkacak karşına. bir kere aldatan hep aldatır seni kaybedebilmeyi göze alabileceğini göstermiş bir kere, tekrar denemen sadece zaman kaybı olacaktır. onu unutman için aldatma hikayesi de tamamen yalan herkesin söylediği bi yalan.

Aldatmis sonuc bu. Oyle susleyip pusleyince ne oluyo daha mi gizemli oluyo cool mu oluyo. Adam aldatmis kilifini da bulmus bunlar duz mantik insanlar oyle oturup plan yapip hadi ben su kizi bi aldatim diye dusuncegini sanmiyorum.

Uzun süre hayatımda olan kişinin beni aldattığını yazmıştım daha önce.Bunun sebebini öğrendim.Beni unutmak için,ondan vazgeçmem için yapmış her şeyi.Ama ne yaparsa yapsın ne benden gidebildi,ne beni unutabildi,ne de kendini unutturabildi.. Fakat Yaşananlar unutulmuyor.Öl dese düşünmeden ölebilecek kadar çok seviyorum ama.. Onun da sevdiğinden eminim ki inkar da etmiyor.Hayatımda olmak isteyen başarılı,sempatik,benim yaşımda herkesin isteyeceği Türden biri daha var.Sevdiğim adama inadımdan ona bende seni tanımak istiyorum dedim ama sonradan kafam karıştı.Sevdiğim kişi belliyken başka biriyle Olmayı denemeli miyim? Belki yeniden severim bilmiyorum.Yada sevgim bitene kadar yalnız mı kalmalıyım? Sonsuza dek sürecek olsa bile bu yalnızlığım..

kusura bakma canım ama sevdiğin adam aldatmış resmen seni ve bahane etmiş unutmak için yapıyorum diye, bence yalan aldatmayı bahane etmiş işte, onun sevdiğine emin olma o kadar seven insan durur yerinde, bence eskiyi kapat

Bence bahane etmiş seni unutmak içindi faln diye. Bu her zaman aklına gelecek. Boyle seyleri kadın asla unutmaz her zaman ortaya Sürer en ufak tartışmada ayrıca ona bir daha guvenemezsin

Kızlar doğru mu anlıyorum. Konu sahibi seviyor seviliyor, ilişkileri var ama adam durduk yere bu aşk bitmeli diye aldatiyor ama konu Sahibi hala seviyor seviliyor. 3. Kişi var Superman . O da ben bitiririm bu ilişkiyi diyor. Yani bizden ne istiyor aşk bocukleri

Hic bukadar sacma bahane duymamistim.
Yakalanmasa haberin bile olmuycakti ,nasil onu unut diye yapmis oluyor.
Zeytinyagi gibi uste cikmayi nasil basariyorlar hayret ediyorum.
Diger adama gelince,biraz kafani topla oyle karar ver derim.

Kesin seni unutmak icin aldatmistir. Insan sevgisini doya doya yasamak varken niye unutmak ister ki... eminim o kisiyle beraberken de aslinda sizi dusunuyordu... kulahima anlatsin...

Back
X