Beni bi kendime getirin

Acaba yeni bir ilişkiyi hem de anladığım kadarıyla duyulmasını istemediğiniz bir ilişkiyi bitirmiş olmanın verdiği boşluk duygusu mu bu? Ya da bir yıl süren ilişkinin gizli kalmasına ve sonra bitmesine tepki mi? (Çünkü biz kadınlar normal bir ilişkiyi toplumdan saklamak eğiliminde değilizdir.normalden kastım da bilindik ahlak kuralları işte iki taraf da bekar,reşit vs..) şu anda kırgınlık ya da kızgınlıkla size uzun zamandır hayran birine evet diyerek egonuzu onarmak istiyor olabilir misiniz? Cevaplar sizde.uzaktan bize yapmayın demek düşüyor.görünen köy misali.sorun şu anda o adamda değil sıkıntılı bir ilişkiden çıkan sizde.kafanızı toplayın
Yo ilişki biliniyordu aynı işyerindeydik iş yerinde bilinmiyordu.yani iş uerindekilerden gizliydi diyeyim bu şahısta işyerindeydi

Yo ilişki biliniyordu aynı işyerindeydik iş yerinde bilinmiyordu.yani iş uerindekilerden gizliydi diyeyim bu şahısta işyerindeydi
Anladım eski sevgiliniz,siz ve bu beyefendi aynı iş yerinde çalışıyordunuz.o nedenle onun da bilmesini istemediniz ve reddetme nedeni olarak farklı bahaneler sundunuz.suçlu mu hissediyorsunuz acaba?bilemedim ki etkileniyorsanız deneyin tabi ama aradım gel dedim henüz gelmedi yazmışsınız atlaya zıplaya gelmesi gerek mez miydi tabi önemli bir durum yoksa:KK48:

Anladım eski sevgiliniz,siz ve bu beyefendi aynı iş yerinde çalışıyordunuz.o nedenle onun da bilmesini istemediniz ve reddetme nedeni olarak farklı bahaneler sundunuz.suçlu mu hissediyorsunuz acaba?bilemedim ki etkileniyorsanız deneyin tabi ama aradım gel dedim henüz gelmedi yazmışsınız atlaya zıplaya gelmesi gerek mez miydi tabi önemli bir durum yoksa:KK48:
O aradı geleyim öi diyegel dedim gelicem dedi ses yok

O aradı geleyim öi diyegel dedim gelicem dedi ses yok
:KK48::KK48:Hayırlısı olsun .bir de sizin nezdinizde herkesin bildiği ama ısrarla yanlış söylediği kelimeyi düzeltmek istiyorum.eşi ölmüş kadına ya da erkeğe dul denir .boşanmış olunca yine bekar oluyorsunuz.Bulmuş dul kadını,dul kadına toplum farklı bakıyor falan yazılıyor da sürekli o nedenle söylemek istedim.

Sonu belli bir romanı okumak ne kadar zevkli olur ki...sanırım hiç....

:KK48::KK48:Hayırlısı olsun .bir de sizin nezdinizde herkesin bildiği ama ısrarla yanlış söylediği kelimeyi düzeltmek istiyorum.eşi ölmüş kadına ya da erkeğe dul denir .boşanmış olunca yine bekar oluyorsunuz.Bulmuş dul kadını,dul kadına toplum farklı bakıyor falan yazılıyor da sürekli o nedenle söylemek istedim.
Dul kavramı toplumumuzda çok yaralayıcı bir anlam haline geldiği için bence de artık kullanılmamalı, lakin toplum sadece eşi ölene değil boşanan kişiye, hatta evde kaldığını iddia ettiği kıza da dul diyor, çevremde örnekleri çokça mevcut. Ayrıca ben eşimi kaybettim yıllar önce, kimliğime dul değil bekar yazıldı.Eşi ölene de dul yazılmıyor. ama toplum nazarında onlara göre başınızda ne sebepten olursa olsun erkek yoksa dul diyerek bahsediyorlar.

bir adam var ben 34 yaşımdayım o da 45 yaşında.ikimizde boşandık onun çocukları var. Bana bir yıl yalvardı diyebilirim defalarca ama erkek arkadaşım vardı bilinmesini istemedik ilişkimizin erkek arkadaşımla söyleyemedim sürekli adamı reddettim.hep çok sevdiğinden bahsettı vs vs.ama ben her reddettiğimde başkasına gitti.bende duydum.şimdi benim ilişkim bitti bu adam yine aradı geleyim yanına diye hoş gelmedi hala .gel dedim ben.hala ses yok. Çapkın bi adamım diye kendisi söylüyor.ettaftan biliyorum bi ilişkiye başlamak macera mı olur başlasam mı
Baslama diyeceğiz de
Sen başlamayı kafaya koymuşsun bi kere

Dul kavramı toplumumuzda çok yaralayıcı bir anlam haline geldiği için bence de artık kullanılmamalı, lakin toplum sadece eşi ölene değil boşanan kişiye, hatta evde kaldığını iddia ettiği kıza da dul diyor, çevremde örnekleri çokça mevcut. Ayrıca ben eşimi kaybettim yıllar önce, kimliğime dul değil bekar yazıldı.Eşi ölene de dul yazılmıyor. ama toplum nazarında onlara göre başınızda ne sebepten olursa olsun erkek yoksa dul diyerek bahsediyorlar.
Haklısınız bence de.Bu arada eşiniz için çok üzgünüm.tüm dünyada eşi ölen cinsiyet farketmeden dul olarak adlandırılırken bizde sadece kadınları küçümseme sıfatı olarak kullanılır.

Haklısınız bence de.Bu arada eşiniz için çok üzgünüm.tüm dünyada eşi ölen cinsiyet farketmeden dul olarak adlandırılırken bizde sadece kadınları küçümseme sıfatı olarak kullanılır.
tdk'da bile yazan tanıma bakın bizde ne anlama geldiğini, gerçekten çok yaralayıcı.
Kocasını ölüm yoluyla yitiren, bundan dolayı toplumun bu durumda koymuş olduğu kuralları, kaçınmaları uygulamak zorunda olan kadın.(tdk)

tdk'da bile yazan tanıma bakın bizde ne anlama geldiğini, gerçekten çok yaralayıcı.
Kocasını ölüm yoluyla yitiren, bundan dolayı toplumun bu durumda koymuş olduğu kuralları, kaçınmaları uygulamak zorunda olan kadın.(tdk)
Toplumun sözde koyduğu kurallara ve onları kadınlar üstünden uygulamaya çalışan yaratıklara çok sözlerim var ama yeri değil.sıkmayın canınızı biz kadınlar giderek daha da dayanışıyoruz.aşacağız bunları

Zaten sütten ağzınız iki kez yanmış , yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekirken siz hala şununla olsam mı acaba derdindesiniz. Azıcık kendinizle ilgilenin. Erkeklere güvenmemeniz ve şüphe duymanız lazım normalde. Siz çapkınım diyen adama gel demişsiniz, gelmeyince bir de o adam için konu açmışsınız. Eğer çapkın! şahıs sizin yanınıza gelseydi eminim şu an bu konuyu açmazdınız. Nefes alın azıcık, nefes almak iyidir :KK39:

Back
X