Beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen

Sevimli60

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
14
4
1
25
Arkadaşlar benim adetime daha 10 gün var ama gögüslerim belim cok ağrıyor ve sabahları aşırı miğde bulantım var halsizliğimde cok sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım veya hamile olma ihtimalim varmıdır sice bir senedir cocuk istiyoruz ama olmuyor saglık durumumuzda iyi cok şükür bi kere düşük yaptım tekrar test yapmayada cok korkuyorum sizce ne yapmalıyım erken gebelik testi denesem doğru sonuc alırmıyım

Bu durumu cok tecrube etmiş biri olarak adet gününden bir hafta gecmeden test yapma canım. Biraz daha bekle bence. cunku adetten önce cıkmıyor hamilelik olsa bile

Arkadaşlar benim adetime daha 10 gün var ama gögüslerim belim cok ağrıyor ve sabahları aşırı miğde bulantım var halsizliğimde cok sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım veya hamile olma ihtimalim varmıdır sice bir senedir cocuk istiyoruz ama olmuyor saglık durumumuzda iyi cok şükür bi kere düşük yaptım tekrar test yapmayada cok korkuyorum sizce ne yapmalıyım erken gebelik testi denesem doğru sonuc alırmıyım
Canım adet gününden 3 gün sonra erken gebelik ve normal testi birlikte yap… Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah 🙏🏻❤️

Yaa, benim bat 18 Eylül ama 15 Eylül evlilik yıldönümümüz. Erken gebelik testi yapsam, varsa bize hediye olsa diyordum, çıkmama ihtimali beni üzdü. Ama genelde erken gebelik testi yaparak 2,4 gün önce öğrenenler var

Belirtilerin psikolojik büyük ihtimal 10gün var diyorsun bu kadar erken bu belirtiler olmaz günü geçince test yap

Ahh birde sabırlı olsam artık her ay üzülmekten cokk yoruldum bir seneyi gecti bir türlü olmuyor 😔
Doktora gittiniz mi ? Siz ve eşinizde bir problem yoksa doğal yollardan olacaktır. Regl biter bitmez ilişkiye başlayıp mümkünse her gün, değilse gün aşırı deneyin. Gebe kaldığım ay her gün çalıştık, evet çok yorucu ama ile Allah’ın izniyle işe yaradı.

Doktora gittiniz mi ? Siz ve eşinizde bir problem yoksa doğal yollardan olacaktır. Regl biter bitmez ilişkiye başlayıp mümkünse her gün, değilse gün aşırı deneyin. Gebe kaldığım ay her gün çalıştık, evet çok yorucu ama ile Allah’ın izniyle işe yaradı.
Rabbim inşallah banada saglıklı bir bebek nasip eder evet gittik bir sorun yok

Back
X