Cevaplar mısınız lütfen

elisababa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
5
0
1
27
5. bucuk aylık Hamileyken Kızımı kaybettim ölü dogum yâptim 9 buçuk ay önce şimdi yasasaydi 6 aylıga girecekti çok üzülüyorum şimdi ise dün test yaptım markası days doctor erken gebelik testi markası ile 4 tane yaptim 2si silik çizgi çıktı 2si cikmadı onların markaları nimo art-ı ment baş dönmem azcık bulantım var halsizlik kasık bel ağrısı var o zamanki olan şikayetlerim var ama şimdi ise iç camasirda değil lavaboya girdiğim de peceteyle gelen var adetime 3 gün var adet tarihim 20 Nisan geçen ay oldum 6 tane erken gebelik testi yaptim ikisinde silik çıktı birini dün öğlen birini dün gece yaptim ikisinde silik çıktı ama gece yaptığım bir tık diye belirgindi 4 de çıkmadı kusura bakmayın salı gününe kadar bekleyemiyorum çok istiyorum anne olmayı 🥹 mideniz bulancak çok özür dilerim midesi bulancak olanlardan ama beklemiyorum bu şekilde olan var mı acaba hamile kalan bilgi versn

Eklentiler

• IMG_20250516_145756.webp
    IMG_20250516_145756.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
5. bucuk aylık Hamileyken Kızımı kaybettim ölü dogum yâptim 9 buçuk ay önce şimdi yasasaydi 6 aylıga girecekti çok üzülüyorum şimdi ise dün test yaptım markası days doctor erken gebelik testi markası ile 4 tane yaptim 2si silik çizgi çıktı 2si cikmadı onların markaları nimo art-ı ment

baş dönmem azcık bulantım var halsizlik kasık bel ağrısı var o zamanki olan şikayetlerim var ama şimdi ise iç camasirda değil lavaboya girdiğim de peceteyle gelen var adetime 3 gün var adet tarihim 20 Nisan geçen ay oldum 6 tane erken gebelik testi yaptim ikisinde silik çıktı birini dün öğlen birini dün gece yaptim ikisinde silik çıktı ama gece yaptığım bir tık diye belirgindi 4 de çıkmadı kusura bakmayın salı gününe kadar bekleyemiyorum çok istiyorum anne olmayı 🥹 mideniz bulancak çok özür dilerim midesi bulancak olanlardan ama beklemiyorum bu şekilde olan var mı acaba hamile kalan bilgi versn

Eklentiler​

IMG_20250516_145756.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 0

Son düzenleyen: Moderatör:
5. bucuk aylık Hamileyken Kızımı kaybettim ölü dogum yâptim 9 buçuk ay önce şimdi yasasaydi 6 aylıga girecekti çok üzülüyorum şimdi ise dün test yaptım markası days doctor erken gebelik testi markası ile 4 tane yaptim 2si silik çizgi çıktı 2si cikmadı onların markaları nimo art-ı ment

baş dönmem azcık bulantım var halsizlik kasık bel ağrısı var o zamanki olan şikayetlerim var ama şimdi ise iç camasirda değil lavaboya girdiğim de peceteyle gelen var adetime 3 gün var adet tarihim 20 Nisan geçen ay oldum 6 tane erken gebelik testi yaptim ikisinde silik çıktı birini dün öğlen birini dün gece yaptim ikisinde silik çıktı ama gece yaptığım bir tık diye belirgindi 4 de çıkmadı kusura bakmayın salı gününe kadar bekleyemiyorum çok istiyorum anne olmayı 🥹 mideniz bulancak çok özür dilerim midesi bulancak olanlardan ama beklemiyorum bu şekilde olan var mı acaba hamile kalan bilgi versn

Eklentiler​

IMG_20250516_145756.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 0
Öncelikle basın sağolsun canım benim Rabbim orda kavuşmanız için bekletiyor ve senin iyiliğin için şunu söyleyebilirim eğer yaşasaydı şu kadar aylık olacaktı diye gün sayma bu canını daha çok acıtır kuzum 🌸 Yani şunu söyleyebilirim bende nimo marka test yaptım yalancı pozitif çıkartıyor hemde baya belirgin yani sen diğer markalarda çıkan sonuçlara bak inşallah hamilesindir dualarım seninle ☺️

Back
X