only_you aşksın sen... Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 336 2 116 İstanbul 2 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi only_you #21 doktora haftaya gicecegim bisey ögrenmek istiyorum 597 mis sonucum bu kac hafta anlamina gelirki
only_you aşksın sen... Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 336 2 116 İstanbul 2 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi only_you #22 longingstar .!.: hadi gözün aydın canım benim çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah değerin çok güzel benim 10 gün geçmişti 1492 çıkmıştı Genişletmek için tıkla... cok saol canim sAllah nasip eder o gunleride insallah degerim guzel yani?bunu duyduguma cok sewindim
longingstar .!.: hadi gözün aydın canım benim çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah değerin çok güzel benim 10 gün geçmişti 1492 çıkmıştı Genişletmek için tıkla... cok saol canim sAllah nasip eder o gunleride insallah degerim guzel yani?bunu duyduguma cok sewindim
aysang tosbiğim :) Kayıtlı Üye 8 Mart 2013 361 31 123 Ankara 2 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi only_you #23 gözünüz aydın , tebrik ederim.Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın :) Konuyu baştan okuyordum sonunda müjdeyi görünce pek sevindim :)
gözünüz aydın , tebrik ederim.Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın :) Konuyu baştan okuyordum sonunda müjdeyi görünce pek sevindim :)
cileklipizza Sana emanetiz... Kayıtlı Üye 21 Mart 2009 1.375 84 318 Bursa 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi only_you #24 Oleyyyyyy, yaşasın yaşasın çok sevindim hayırlısıyla kucagınıza alın inşallahh !!!
only_you aşksın sen... Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 336 2 116 İstanbul 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi only_you #25 aysang .!.: gözünüz aydın , tebrik ederim.Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın :) Konuyu baştan okuyordum sonunda müjdeyi görünce pek sevindim :) Genişletmek için tıkla... bütün umutsuzluklarin sonu böyle guzel sonuclanir insallah:)
aysang .!.: gözünüz aydın , tebrik ederim.Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın :) Konuyu baştan okuyordum sonunda müjdeyi görünce pek sevindim :) Genişletmek için tıkla... bütün umutsuzluklarin sonu böyle guzel sonuclanir insallah:)
only_you aşksın sen... Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 336 2 116 İstanbul 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi only_you #26 CiLeKLi... .!.: Oleyyyyyy, yaşasın yaşasın çok sevindim hayırlısıyla kucagınıza alın inşallahh !!! Genişletmek için tıkla... aminnnnn.. insallah sendemi hamilesin?
CiLeKLi... .!.: Oleyyyyyy, yaşasın yaşasın çok sevindim hayırlısıyla kucagınıza alın inşallahh !!! Genişletmek için tıkla... aminnnnn.. insallah sendemi hamilesin?
aysang tosbiğim :) Kayıtlı Üye 8 Mart 2013 361 31 123 Ankara 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi only_you #27 only_you .!.: bütün umutsuzluklarin sonu böyle guzel sonuclanir insallah:) Genişletmek için tıkla... amin :) Allah 'ım isteyen herkese nasip etsin , sağlıkla kucağınıza alın inşallah
only_you .!.: bütün umutsuzluklarin sonu böyle guzel sonuclanir insallah:) Genişletmek için tıkla... amin :) Allah 'ım isteyen herkese nasip etsin , sağlıkla kucağınıza alın inşallah
only_you aşksın sen... Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 336 2 116 İstanbul 5 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi only_you #28 aysang .!.: amin :) Allah 'ım isteyen herkese nasip etsin , sağlıkla kucağınıza alın inşallah Genişletmek için tıkla... inşallah canım:)
aysang .!.: amin :) Allah 'ım isteyen herkese nasip etsin , sağlıkla kucağınıza alın inşallah Genişletmek için tıkla... inşallah canım:)
selingg Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2012 174 9 118 İstanbul 6 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi only_you #29 hayırlı olsun darısı başımıza inşallah