- 23 Ocak 2016
- 34.642
- 50.590
- 598
- Konu Sahibi kurtlarlakosankadinlar
Aynen öyleBöyle bir başlık bile acilmamali yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleBöyle bir başlık bile acilmamali yani.
Teşekkür ederim düşüncelerin için. Ben aramayacağım ama o da aramazsa bu böyle bitip gidecek mi? çok ağladım sabahtan beri.Arama sakın onun aramasını bekle yoksa her seferinde bağırır çağırır yerine oturur. Ayrıca bence sen ne kadar bunaltmış olursan ol evleneceği insanla insanlar içinde konuşması bu şekilde hiç hoş değil. Seninde hatan var onunda. Bence ilk sen hatalısın ama o sonradan yaptıklarıyla seni geçmiş. Ayrıca arkadaşlar konusunda haklısın erkekler arkadaşlarına uyabiliyor. Ama sevgilini sen bileceksin. Sıkarak cozemezsin sadece uzaklaştırırsın. Yalanlar söylemesine neden olursun. O gezmeye gidince sende git gez toz eğlen . Boşversene biraz da o düşünür belki.
Ailelerimiz tanıştı, nişan hazırlığındayız. Normal bir sevgili sürecinde olsaydık belki ama normalde bu kadar iyi anlaşan iki insan nasıl bu raddeye geldik. Çok üstüne gittiğimi kabul ediyorum, fena patladı. Üst üste çok aradım, açmadı yine aradım. Hazmedemediğimden oldu. O da aramaz büyük ihtimalle. Ağlatıp bıraktı zaten, maç falan izliyorlardır güzelce.
Öyle yapacağım, çok teşekkür ederim. Ben zaten hatamın farkındayım keşke sakin kalıp yüz yüze güzel bir şekilde derdimi anlatsaydım. Ben aramazsam o da aramaz diye endişeliyim de, akılsız başın cezasını çekiyorum işte.Simdi onlarla ayni evde takılırken illa bir gaza gelme durumu olmustur.Her ne olmus olursa olsun darlamis olsaniz bile verdigi tepki nişan düsündügü kisiye normal degil.
Biz kadınlar basta üzülüp acımızı cekiyoruz erkeklere tam tersi oluyor.Onlara sonradan kor
Sal ipini sal sal sall..Sessiz kall asla arama sorma yazma haber de alamasin.Acı cekmeyecek kadar güçlü degiliz acımızı göstermeyecek kadar güçlü olalim!! Anlattiginiz şekilde ilgi alakasi varsa tıpış tıpış gelirrr..Geldiginde hemen bulamasın az tutuşturun![]()
Sizce de hiç aramayıp bırakayım mı böylece..Arkadaşlarının yanında rencide etmişsiniz , patlamış.
arayacaksın ama eminim. hatta onun bunun tlfdan arayacaksın, yalvaracaksın bi kez dinle hatalıyım kabul diyeceksin. Bu kız modeli böyleAilelerimiz tanıştı, nişan hazırlığındayız. Normal bir sevgili sürecinde olsaydık belki ama normalde bu kadar iyi anlaşan iki insan nasıl bu raddeye geldik. Çok üstüne gittiğimi kabul ediyorum, fena patladı. Üst üste çok aradım, açmadı yine aradım. Hazmedemediğimden oldu. O da aramaz büyük ihtimalle. Ağlatıp bıraktı zaten, maç falan izliyorlardır güzelce.
bu kız modeli derken kendimden iğrendirdiniz :)arayacaksın ama eminim. hatta onun bunun tlfdan arayacaksın, yalvaracaksın bi kez dinle hatalıyım kabul diyeceksin. Bu kız modeli böyle
Al işte çok üstüne düşüyorsun. Bu kadar umursama . Beni gör deme. Benimle ilgilen deme. Sen dişini sık arama sorma. Ayrıca bana kalırsa bu ilişki zor yürür. Evlenme işini ertele bence. Nişan falan yapma. Biraz zaman geçsin ilişkiniz düzelirse, olur.Teşekkür ederim düşüncelerin için. Ben aramayacağım ama o da aramazsa bu böyle bitip gidecek mi? çok ağladım sabahtan beri.
Sen beni hiç merak etmiyor musun neden aramadın dediğimde arayınca güzelce konuşamıyoruz ki sıkıyorsun bir sürü soru sorup üstüne yine arıyorsun hem evdesin yasaklarda nerede olacaksın neden merak edeyim dedi.
Sizce de hiç aramayıp bırakayım mı böylece..
Insanlar evleniyor ve 1 sene geçmeden ne hallere geliyor. Boşanıyor vs. Yani iyiydik, nisanlanacaktik falan bunlar geçerli şeyler değil ayrılmamak için. Adam 2 senedir iyiymiş ama böyle bir özelliği de varmış görmüş oldunuz. Siz adamın iyi olduğuna inanıyorsunuz da kötü olduğuna inanmıyorsunuz. O da aramaz diyorsanız barışmak istiyorsanız siz arayın tabii kendinize yedirebiliyorsaniz.Ailelerimiz tanıştı, nişan hazırlığındayız. Normal bir sevgili sürecinde olsaydık belki ama normalde bu kadar iyi anlaşan iki insan nasıl bu raddeye geldik. Çok üstüne gittiğimi kabul ediyorum, fena patladı. Üst üste çok aradım, açmadı yine aradım. Hazmedemediğimden oldu. O da aramaz büyük ihtimalle. Ağlatıp bıraktı zaten, maç falan izliyorlardır güzelce.
est, iğrenmek çok itici bir ifade oldu. bu modeller yükselir erkek alttan alsın diye. baktı almazda aa ben suçluyum diyerek daha da çok yapışır. kız yapıştıkça erkek kendini daha da bi halt sanar.. Bana yürü git arama diyen adamı alır kenara koyarım. Suçlusunuz ama diyemez, der ki bana bak kendine gel haddini aşıyorsun, ben ark takılacağım sende şu an yaptığın saçmalığı düşün der. Aramayın zerre kadar kendinize saygınız var ise aramayın.bu kız modeli derken kendimden iğrendirdiniz :)
est, iğrenmek çok itici bir ifade oldu. bu modeller yükselir erkek alttan alsın diye. baktı almazda aa ben suçluyum diyerek daha da çok yapışır. kız yapıştıkça erkek kendini daha da bi halt sanar.. Bana yürü git arama diyen adamı alır kenara koyarım. Suçlusunuz ama diyemez, der ki bana bak kendine gel haddini aşıyorsun, ben ark takılacağım sende şu an yaptığın saçmalığı düşün der. Aramayın zerre kadar kendinize saygınız var ise aramayın.
Benim haklı olduğum bir durumda bu cümleyi kursa asla işim olmazdı. Ama şimdi vicdan yapıyorum ben üstüne gittim hatalıyım hak ettim gibi düşünüyorumSiz de haklısınız , teşekkür ederim düşünceleriniz için.
Karşı tarafın yerine kendinizi koyup empati yapın .Nasıl hissederdiniz kendinizi .Yapacak insan ,bir şekilde yapar .Güven duymuyorsanız ,güvenmediğimiz insanla nişan planları yapmayın .Zira bu ilişki laçkalaşmış ,saygı sınırını çoktan aşmışsınız .Bari gurur yapında üstüne düşmeyin .İp inceldiği yerden kopsun yani .Sevgilim 3-4 gündür erkek arkadaşlarıyla arkadaşının bekar evinde kalıyor. Buraya gitmesini istemedim çünkü arkadaşından hiç haz etmiyorum. İşi gücü olmayan ipsiz sapsız kız peşinde avare birisi. Yanındaki diğer arkadaşları iyi fakat bu ev sahibi çocuğa gıcık oluyorum. Sürekli tartıştık, bende üstüne gittim epey. Beni çok sıkıyorsun yapma artık rahat bırak beni diye ağzına geleni saydı son ses arkadaşlarının yanında. Arkadaşlarının yanında benimle böyle mi konuşuyorsun sen gerçekten dedim, beni sakın arama aylarca günlerce rahat bırak beni ben sensiz de eğleniyorum hazmedemiyorsun ama hazmet bunu gerçek bunlar dedi. Dünya senin etrafında dönmüyor sensiz de bir şeyler yapıp mutlu olabilirim doğal şeyler bunlar dedi. Bağırarak söylediği için tutamadım kendimi ağladım. Engelliyorum her yerden seni yürü git dedi.
Normalde aramız çok iyiydi, sesimi duymadan asla uyumaz normalde. Bir yere gitse kendi arar haberin olsun der, özledim hadi gel der. Aramızda problem hiç olmadı bu zamana kadar, gerçekten ilgisini eksik etmeyen biriydi. Bu sefer gerçekten sık boğaz ettim, çık evine git yeter yaa sen beni niye dinlemiyorsun diye darladım. Beş on kez aramışımdır üst üste. İnanılmaz ağır konuştu insanların yanında benimle. Ne yapmalıyım bilmiyorum inanılmaz üzgünüm. Bu arada nişan hazırlığındayız birkaç aydır.
yaşınız kaç bilmiyorum ama evlilikte bazen siz bazen eşiniz haksız oluyor. her haksız durumda yürü git engelliyorum arama vs denmez. bu laflar boş laflar olmamalı. öyle keyfiyetle söylenmemeli. adam ark ile takılıyorsa mutluysa bende mutluyum diyebilmelisiniz. Yoksa kendinize bir evcil hayvan edinin , sevgilinizin yerine. Sevgilinizde size hatanızı gösterirken insan gibi göstermeyi bilmeli.Benim haklı olduğum bir durumda bu cümleyi kursa asla işim olmazdı. Ama şimdi vicdan yapıyorum ben üstüne gittim hatalıyım hak ettim gibi düşünüyorumSiz de haklısınız , teşekkür ederim düşünceleriniz için.