Eskilerin bir lafı vardır. Dağ başında herkes evliya olur, önemli olan şehirde evliya olmak derler. Adam arkadaşları ile başbaşa kaldığı ilk durumda sizi iki gün aramamış, siz ısrarla arayıncada, canınıza okuyup, sizden ayrılıp yüzünüze telefon kapatmış. Bakın siz yanlış yapmışsınız bunu da kabul ediyorsunuz zaten ancak ne olursa olsun arkadaş ortamında olan ilk tartışmanızda onlarında duyacağı şekilde size bağırıp çağırıp, ayrılan adamla evlilik falan olmaz. Başbaşayken sizi pamuklara sarsa bile başka insanların içinde sebebi ne olursa olsun size o şekilde davranamaz. Şimdi siz barışsan sanıyormusun ki onun çevresi size zerre saygı duyacak, bunlar evlilik için önemli şeylerdir. Bence sizin en büyük hatanız ne olmuş biliyormusunuz, iki gündür sizi aramaya tenezzül etmeyen adamla konuşmak için diretmek olmuş. Sizin yerinizde. olsaydım, sebebi ne olursa olsun beni o kadar sürr keyfinden ulaşmaya tenezzül etmeyen adama kendimi ulaşılmaz kılardım. Bakın evlilik gül bahçesi değil, bence Allah ilersi için size çok güzel mesaj göndermiş, ilerde bir tercih söz konusu olursa siz tercih edilmeyen olacakmışsınız bunu görmüş oldunuz