• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni bir daha arama, yürü git dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili gibi degil de anne gibi davranmissiniz. Oysa onun bir annesi var. Anneye ihtiyaci yok. Ben oglumu bile bu kadar sıkmıyorum. Cunku insanlarin alana ihtiyaci var. Sıktıkca, her adimini kontrol ettikce kisiliksizlesir. Bu bir sure sonra da geri teper. Bu kadar dakika dakika hesap vermek bogar insani. Gidecek insan her adimini kontrol etsen de gider. Rahat birakmaliydin. Sevgili olmak demek insanin hayatini ipotek altina almak degil ki. Koskoca adama kucucuk cocuga soyler gibi bununla arkadas olmani istemiyorum demissin, tabi ki senden uzaklasir, o kisiyle daha cok vakit gecirir. O arkadasinin sevmedigin taraflari varsa sevgilin bunu yasayarak gozlemlemeliydi.
Onun da tutumu hic guzel degil, saygisiz. Boyle biriyle evliligi bence erteleyin.

Üzgünüm ama hata sende.
sevgilinin kiminle görüşeceğine sen karar veremezsin.
Bazı şeyleri diplomasiyle halletmen gerekiyor. Emir vererek baskı kurarak olmaz buna hakkın da yok gücün de yok.

Umarim çabuk kavusursunuz demek istedim. Pandemi dönemi hiç kolay degildir. Bende isterim kizim ilerde yurtdisina gitsin, egitim görsün, çalissin, gezsin tozsun. Tabi içimdeki annelik içgüdüsü ömür boyu birakma diyor da :) Neyse ki, daha 15-20 yilim var diye avutuyorum kendimi :)
Çok teşekkür ederim.
Kendisi çok istedi biz de destekledik.
Eşim tek çocuğumuz gözümüzün önünde olsun dedi ama ikna oldu sonunda.
Pandemi nedeniyle gitmeden iki gün önce okulun yurdundan vazgeçip tek kişilik özel yurt odası kiraladık maliyet epey arttı ama canı sağolsun.
Daha güzel imkanlar kızınıza nasip olsun inşallah.

Allah kavuştursun zor ama iyiliği içinse değer .Eğitim için mi orada ne okuyor nasıl gitti , minnoş ya 20 yaş bana ufak geliyor ya. Önceden büyük geliyordu çocuk sahibi olduktan sonra yaş kavramım değişti.
Lisans eğitimi için gitti.
Bu yıl İngilizce hazırlıkta.
Yıl sonunda sınavlardan yeterli skoru alabilirse IT yani Bilgisayar Mühendisliği okuyacak.
Okulun hazırlığına lise karne notları ve online yazılı İngilizce sınav artı Zoom İngilizce mülakatla kabul edildi.
O ülkede yaşayan Türklerin kurduğu bir danışmanlık firması aracılığıyla başvuru-kabul-vize ve barınma süreçleri halloldu.
Şimdilik tek sıkıntı pandemi.

Lisans eğitimi için gitti.
Bu yıl İngilizce hazırlıkta.
Yıl sonunda sınavlardan yeterli skoru alabilirse IT yani Bilgisayar Mühendisliği okuyacak.
Okulun hazırlığına lise karne notları ve online yazılı İngilizce sınav artı Zoom İngilizce mülakatla kabul edildi.
O ülkede yaşayan Türklerin kurduğu bir danışmanlık firması aracılığıyla başvuru-kabul-vize ve barınma süreçleri halloldu.
Şimdilik tek sıkıntı pandemi.
Ayy maşallah ya 🥰 çok seviyorum böyle gençleri yolu bahtı açık olsun ❤️ Pandemiye denk gelmesi kötü oldu ama bunda da bir hayır vardır.

O zaten o sinirle beni engelledi, sonra bende sinirle her yerden engelledim. Arayabileceği numaraları da engelledim. İyice ergen kavgasına döndürdüm gibi hissediyorum ama doğru söylüyorsunuz. Evet çok haksızım ama arkadaşlarının yanında bana bağırmasına çıldırdım. Şimdi aklıma geldi bir de ne dedi biliyor musunuz, "her yerden engellerim, perişan olursun" şok oldum. Ne perişan mı olurum ben mi dedim. Arkadaşlarının yanında da böyle oldu sanki, hep yanlarındaydılar. Normalde gerçekten ve gerçekten yıllardır beni kırmayan tek bir kötü söz söylememiş birisi. Hazmedemiyorum. Dediğin gibi aramayacağım asla. Ararsam iyice sarpa saracak gibi sen bunu dedin ben şunu dedim diye. Bir hafta gibi bir süre ses vermeyim diyorum ama sonra ararsa hiçbir şey olmamış gibi mi konuşacağım? yine mevzuyu oraya getirirsem büyümez mi daha da? Çok teşekkür ederim ilgilenip vakit ayırdığınız için
Kaç yıldır sevgilisiniz?
Eğer ki sizi özler de ararsa tabi ki konuyu tekrar açmayın. Size olan saygısını kazanmaya çalışın..

Ayrıca lütfen kendinizi kontrol edin 5 yaşinda ki çocuğun Annesi gibi ( Hatta Annesi bile sizin gibi abartılı davranmamıştır.) davranmayın.

Çok teşekkür ederim.
Kendisi çok istedi biz de destekledik.
Eşim tek çocuğumuz gözümüzün önünde olsun dedi ama ikna oldu sonunda.
Pandemi nedeniyle gitmeden iki gün önce okulun yurdundan vazgeçip tek kişilik özel yurt odası kiraladık maliyet epey arttı ama canı sağolsun.
Daha güzel imkanlar kızınıza nasip olsun inşallah.

Bence en güzelini yaptiniz. Biraz maliyetli olur ama en azindan kafaniz rahat olur. Bir anne olarak bunun en önemlisi oldugunu anladim. Kres seçimindede, okul seçimindede. Hiçbirsey kafa rahatligi kadar önemli degil.

Dileginiz için çok tesekkür ederim!

Ayyy benim de bir sevgilim vardı kafayı iki tane kız arkadaşıma takmıştı. Neymiş iyi değillermiş. Sanki bana münker nekir. Hiç sevmem böyle arkadaşlık ilişkilerime karışılmasını yani en fazla napabilirler kötü yola mı düşürecekler? Sizinki de o misal olmuş. Hele milletin yanında defalarca ararsanız böyle olur valla adamın ağzına sağlık çizgileri olan biriymiş.

Siz kendinizi tam bir ayrılık durumuna alıştırın da.Ararsa sürpriz olsun.Bu veya bundan sonraki iliskilerinizde de karşı tarafi böyle sıkboğaz etmeyin.Bu olaydan dersinizi alın.

çık evine git yeter yaa sen beni niye dinlemiyorsun diye darladım. Beş on kez aramışımdır üst üste.

Sevgilim bana şunu yapsa telefonu yüzüne kapatırım. Çünkü kapatmazsam sevgilinizden daha ağır konuşacağıma eminim.
Sizi arkadaşlarının yanında rencide etmiş, yanlış yapmış. Kimse duymazken bile böyle cümleler kurulmamalı. Ama 10 kez arayarak, konuşmayı uzatarak arkadaş ortamında siz de onu rencide etmişsiniz.
Normalde seviyor, sayıyor diye insanların sabrını sınamanın anlamı yok.
Bundan sonra zor düzelir bence.

Belliki bekar arkadaşlarına imrenip onlar gibi özgür olmak istiyor...biraz bunalmış...ama bu size yaptığını doğru kılmaz...bence aramayın sormayın ilgilenmeyin sevginizi belli etmeyin,üzüldüğünüzü asla.....seviyorsa dönecektir dönmüyorsa onun için daha faza üzülmek yerine yolunuza bakın ne hali varsa görsün...zira bu şekilde evlerseniz bile mutlu olamazsınız...evlili bu tip adamlara göre değil zaten...evlene birkaç ay sonra sıkılır ya aldatır yada yapamıyorum falan der bitirir daha çok üzülürsünüz
Allah size gerçek yüzünü göstermiş..yol yakınken gardınızı alın...üç gün üzülür dördüncü gün unutursunuz ..size layık olmayan birini bu kadar yüceltmeyin..yapmayın bunu kendinize

Sevgilim 3-4 gündür erkek arkadaşlarıyla arkadaşının bekar evinde kalıyor. Buraya gitmesini istemedim çünkü arkadaşından hiç haz etmiyorum. İşi gücü olmayan ipsiz sapsız kız peşinde avare birisi. Yanındaki diğer arkadaşları iyi fakat bu ev sahibi çocuğa gıcık oluyorum. Sürekli tartıştık, bende üstüne gittim epey. Beni çok sıkıyorsun yapma artık rahat bırak beni diye ağzına geleni saydı son ses arkadaşlarının yanında. Arkadaşlarının yanında benimle böyle mi konuşuyorsun sen gerçekten dedim, beni sakın arama aylarca günlerce rahat bırak beni ben sensiz de eğleniyorum hazmedemiyorsun ama hazmet bunu gerçek bunlar dedi. Dünya senin etrafında dönmüyor sensiz de bir şeyler yapıp mutlu olabilirim doğal şeyler bunlar dedi. Bağırarak söylediği için tutamadım kendimi ağladım. Engelliyorum her yerden seni yürü git dedi.

Normalde aramız çok iyiydi, sesimi duymadan asla uyumaz normalde. Bir yere gitse kendi arar haberin olsun der, özledim hadi gel der. Aramızda problem hiç olmadı bu zamana kadar, gerçekten ilgisini eksik etmeyen biriydi. Bu sefer gerçekten sık boğaz ettim, çık evine git yeter yaa sen beni niye dinlemiyorsun diye darladım. Beş on kez aramışımdır üst üste. İnanılmaz ağır konuştu insanların yanında benimle. Ne yapmalıyım bilmiyorum inanılmaz üzgünüm. Bu arada nişan hazırlığındayız birkaç aydır.
Valla sevgilin o kadar doğru söylemişki kusura bakma sensizde bir hayatı var istediği ile arkadaş olur neden karışıyorsun ? Sevgilin diye sahibi değilsin onun. Sende git arkadaşlarına eğlen onsuz. Neden bu kadar sıkıyorsun ki herkesin kendi özel alanı olmalı.

Bence de sen arama.ama yapı farklıkıgınız var sanırım.özgürlügne düşkün biri olmalı.zor yani.sen arama o ararsa ne kavga et ne de sürat yap.mutlaka yüz yüze konuş.bunlardan rahatsız olduğunu dile getir.uyarsa uyar.uymazsa çok zor ilerisi

Senin olmadığın yerdede sevgilin mutlu olmalı sevgi bunu istemek değil mi?
Bence çocuk haklı bu kadar baskıcı zorlayıcı bir ilişkiyi ben asla istemem
Hoşuna gitmiyorsa ayrılır hoşuna giden gibi davranan bulursun ama insanların yakasına yapışmak olmuş bu resmen
Ne de olsa seviyor gitmez diye darladığınız insanların arkasından ağlar durursunuz( bana da yaptılar ama geri dönmedim çok mutluyum)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X