Beni bir heyecan sardı

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Sonunda is buldum %90 olacak gibi. Aileme resti cektim biletimi aldım yarin gidip sözlesme imzalayacağım. Fakat ben ne giyeceğim diye dert oldu. Bana en cok yakisani mi giysem ( bluz frapan okulun sosyopolitik yapisini bilmedigim icin risk alma konusunda kararsizim ), şık sifon bluz ve blazer mi giysem diyorum.ama o da zaten zayifim iyice zayıf gösteriyor. Mom jean gömlek fular mı giysem diyorum cok mu rahat imajı verir. Bir tane de her yere uyacak kombinim var ama bluzum birazcik tiftiklenmiş :( Bir de ya saçmalarsam diyorum, ihtiyaclari var ama ua vazgeçerlerse. Bir de Allah askina şu soruya cevap bulmam lazim 5 yil sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ? Öğretmenim en fazla nerede görebilirim ya atanmisimdir ya calisiyorumdur. Ama illa soracaklar. Atanmayı düşünüyor musunuz ? Evet desem bahsne bulabilirler, hayır desem hic mi düsünmüyorsunuz derler.

Sonunda is buldum %90 olacak gibi. Aileme resti cektim biletimi aldım yarin gidip sözlesme imzalayacağım. Fakat ben ne giyeceğim diye dert oldu. Bana en cok yakisani mi giysem ( bluz frapan okulun sosyopolitik yapisini bilmedigim icin risk alma konusunda kararsizim ), şık sifon bluz ve blazer mi giysem diyorum.ama o da zaten zayifim iyice zayıf gösteriyor. Mom jean gömlek fular mı giysem diyorum cok mu rahat imajı verir. Bir tane de her yere uyacak kombinim var ama bluzum birazcik tiftiklenmiş :( Bir de ya saçmalarsam diyorum, ihtiyaclari var ama ua vazgeçerlerse. Bir de Allah askina şu soruya cevap bulmam lazim 5 yil sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ? Öğretmenim en fazla nerede görebilirim ya atanmisimdir ya calisiyorumdur. Ama illa soracaklar. Atanmayı düşünüyor musunuz ? Evet desem bahsne bulabilirler, hayır desem hic mi düsünmüyorsunuz derler.
Konu bu değil ama resti çektim bilet aldım dediniz diye ilgimi çekti Aielnizin olduğu şehirden çok mu uzakta

Kendinizi neyin içinde en rahat ve ‘siz’ olarak görüyor / hissediyorsanız onu giyinin .

Atanıp atanmama konusunda da , çalışma hayatının içindeyken , şartlarınızı göz önünde bulundurarak buna karar verebileceğinizi söyleyin.

bol şans☘
Benim en rajat,özgüvenli siz olarak hissettigim kıyafet dekolteli vs.. değil ama tek kollu. Simdi okulda calisan profilini bilmiyorum sıkıntı ciksrtilabilir mi

Sonunda is buldum %90 olacak gibi. Aileme resti cektim biletimi aldım yarin gidip sözlesme imzalayacağım. Fakat ben ne giyeceğim diye dert oldu. Bana en cok yakisani mi giysem ( bluz frapan okulun sosyopolitik yapisini bilmedigim icin risk alma konusunda kararsizim ), şık sifon bluz ve blazer mi giysem diyorum.ama o da zaten zayifim iyice zayıf gösteriyor. Mom jean gömlek fular mı giysem diyorum cok mu rahat imajı verir. Bir tane de her yere uyacak kombinim var ama bluzum birazcik tiftiklenmiş :KK43: Bir de ya saçmalarsam diyorum, ihtiyaclari var ama ua vazgeçerlerse. Bir de Allah askina şu soruya cevap bulmam lazim 5 yil sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ? Öğretmenim en fazla nerede görebilirim ya atanmisimdir ya calisiyorumdur. Ama illa soracaklar. Atanmayı düşünüyor musunuz ? Evet desem bahsne bulabilirler, hayır desem hic mi düsünmüyorsunuz derler.

ben mom jean değil de yuksek bel kumaş pantlar var ustune gomlek fular derdim.
5 yıl sonra da kendimi mesleğimde kendimi geliştirmiş alanımda herkesçe bilinen bir öğretmen olarak görmek istiyorum derdim. atansam da atanmasam da hayalim bu derdim. hani duşmezdim tongaya.
blazer ı nasıl yakıştırıyosunuz kendinize ya ne guzel:( bi bana yakışmıyor heralde, herkes ne tatlı blazerla, benim omuzlar duşuk, bebek askısına ceket takılmış gibi durduruyorum kendimde, bir turlu yakıştıramadım.

İşi aldınız, sadece sözleşme mi imzalayacaksiniz? Eğer öyle ise kıyafete takılmaya lüzum yok ama siz sanki görüşme olacak gibi konusmussunuz. Anlamadım o kısmı. İş görüşmesi olacaksa mom jean vs olmaz. Klasik giyinmeniz lazim

şık, rahat ve abartısız giyim her zaman en iyisidir. Ne çok salaş ne çok sıkıcı ne de çoook şıkır şıkır olmayın derim. Bir de bence kırmızı bir detay olabilir. En çok dikkat çeken ve akılda kalan en güçlü renklerden birisi. Ama abartılı olduğunda tehlikeli olabilir. Kırmızı bir aksesuar veya kırmızı ojeler iş görür diye düşünüyorum. Haftaya yüksek lisans mülakatım var, kumaş pantolon bluz babet ve kırmızı ojeler şeklinde bir kombin yaptım:)

Ailemin olduğu sehirden 8, abimin olduğu sehorden 4 saat uzakta. Onlar calismama cok karsiydi onun icin.
Hep boyleler ... En iyisini yapmışsınız bence. Bende rest çekip üniversite okumaya gittim zamanında. çokta iyi yaptım hiç çekemem anne baba diye saçma sapan hareketleri.
Çok tebrik ediyorum başarırsınız inşallah Allah yüzünüzü kara çıkarmasın parasida yetsin umarım🙏

İşi aldınız, sadece sözleşme mi imzalayacaksiniz? Eğer öyle ise kıyafete takılmaya lüzum yok ama siz sanki görüşme olacak gibi konusmussunuz. Anlamadım o kısmı. İş görüşmesi olacaksa mom jean vs olmaz. Klasik giyinmeniz lazim
Bastan anlatayım. Özel egitim merkezinde calisacağım. Sertifika almam lazim. Sertifikayı sadece kurum üzerinden alabiliyorum ve belli dönemlerde sadeve alabiliyorum. O dönemi önümüzdeki hafta bekliyorduk bu hafta oldu öngörüsme falan kaldı öyle. Kurumun isine geliyor öğretmen almak cünkü bir öğretmen üzerinden devletten 6-7 bin alıyor. Ama genede belli olmaz.
abinden kurtulmana sevindim sendin dimi abisinden çeken.
Daha kurtulmadim insallah sözlesmeyi yaparsam kurtulacağım

Bence ne çok açık ne çok kapalı. İkisinin ortası. Momjeans üzerine şık bir gömlek ve fular. Altına da topuklu güzel bir ayakkabı. Hem şık, hemde çok basit değil. Uğraşılmış güzel bir kombin olarak size olan bakış açılarını olumlu yönde etkiler. Panik yapmamaya heyecanlı olmamaya dikkat et yeter. Hadi hayırlısı olsun, sonunda kurtuluyorsun 🌸

Bastan anlatayım. Özel egitim merkezinde calisacağım. Sertifika almam lazim. Sertifikayı sadece kurum üzerinden alabiliyorum ve belli dönemlerde sadeve alabiliyorum. O dönemi önümüzdeki hafta bekliyorduk bu hafta oldu öngörüsme falan kaldı öyle. Kurumun isine geliyor öğretmen almak cünkü bir öğretmen üzerinden devletten 6-7 bin alıyor. Ama genede belli olmaz.

Daha kurtulmadim insallah sözlesmeyi yaparsam kurtulacağım
Sen yine de klasik giyin gitm

Bence ne çok açık ne çok kapalı. İkisinin ortası. Momjeans üzerine şık bir gömlek ve fular. Altına da topuklu güzel bir ayakkabı. Hem şık, hemde çok basit değil. Uğraşılmış güzel bir kombin olarak size olan bakış açılarını olumlu yönde etkiler. Panik yapmamaya heyecanlı olmamaya dikkat et yeter. Hadi hayırlısı olsun, sonunda kurtuluyorsun 🌸
Ben de düsündüm bunu da cok özensiz imaj mı veriyor acaba dedim

Ben de düsündüm bunu da cok özensiz imaj mı veriyor acaba dedim
Özensiz imaj vereceğini zannetmiyorum, mom jeans giyip spor ayakkabıyla gitmiyorsun sonuçta. Herkesin şıklık anlayışı farklıdır, spor ayakkabı gitme, topukluyla git yeter. Momjeansle de şık olunabilir.

şık, rahat ve abartısız giyim her zaman en iyisidir. Ne çok salaş ne çok sıkıcı ne de çoook şıkır şıkır olmayın derim. Bir de bence kırmızı bir detay olabilir. En çok dikkat çeken ve akılda kalan en güçlü renklerden birisi. Ama abartılı olduğunda tehlikeli olabilir. Kırmızı bir aksesuar veya kırmızı ojeler iş görür diye düşünüyorum. Haftaya yüksek lisans mülakatım var, kumaş pantolon bluz babet ve kırmızı ojeler şeklinde bir kombin yaptım:)
Yok zaten şıkır şıkır olmam normalde kursun duyurusu 2-3 gün önceden geliyordu. Ben nasilda öyle olur rahat rahat alisveris yaparim derken ters köşe oldum. Tirnaklarimi bile kestim :(

Yok zaten şıkır şıkır olmam normalde kursun duyurusu 2-3 gün önceden geliyordu. Ben nasilda öyle olur rahat rahat alisveris yaparim derken ters köşe oldum. Tirnaklarimi bile kestim :KK43:
Alışveriş şart değil eminim dolabında uygun bir şeyler vardır, karıştır yakıştır bakalım bir şeylerrr :) tırnakların kısaysa kırmızı oje yakıştırmayacaksan (bence fark etmez) kırmızı oje yerine french manikür veya açık renk bir oje de sürebilirsin daha uzun ve temiz bakımlı gösterecektir.

Bu arada mom jean de çok çok salaş bol bir formda değilse topuklu ayakkabı ve uygun bir bluzla yine şık olacaktır. Benim kumaş pantolonum da aşırı resmi bir formda değil mesela

Back
X