Beni bir heyecan sardı

Cok sevindim senin adina
Sana abla tavsiyesi asla ve asla jean giyme
Blazer en guzeli , altina kumas pantalon icine bir bluz gayet cici olursun

5 yil sonra ogrencilerim tarafindan sevilen , iyi bir ogretmen diye parmakla gosterilen biri olmak istiyorum diyebilirsin mesela
Kumas pantolonum yok :KK43: beyaz tam jean değil de gene o tarz bir pantolon.

Bastan anlatayım. Özel egitim merkezinde calisacağım. Sertifika almam lazim. Sertifikayı sadece kurum üzerinden alabiliyorum ve belli dönemlerde sadeve alabiliyorum. O dönemi önümüzdeki hafta bekliyorduk bu hafta oldu öngörüsme falan kaldı öyle. Kurumun isine geliyor öğretmen almak cünkü bir öğretmen üzerinden devletten 6-7 bin alıyor. Ama genede belli olmaz.

Daha kurtulmadim insallah sözlesmeyi yaparsam kurtulacağım
Bu alacağınız Sertifika çok önemli bir sertifika ..Zamanın da okuldan mezun olur olmaz almıştım.Ve bu sayede bu alanda da atamanız olabilecek ..

Şimdiden başarılar diliyorum.

Ayrica çabanı takdir ediyorum..

Bu alacağınız Sertifika çok önemli bir sertifika ..Zamanın da okuldan mezun olur olmaz almıştım.Ve bu sayede bu alanda da atamanız olabilecek ..

Şimdiden başarılar diliyorum.

Ayrica çabanı takdir ediyorum..
Atanamıyoruz o belgeyle artık sadece alan değisikliginde ya da özelde calismaj icin :) teşekkürler 🌸

Mevzu açık ya da kapalı giyinmek değil bence. Kendi tarzını bir şekilde yansıtırsın sonrasında ama iş görüşmesine uygun giyinirsen daha hoş olur diye düşünüyorum. İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır düşünceleriyle uğurlanır misali bol şanslar 🍀

Hayırlı olsun allah iyilerle karşılaştırsın öncelikle.

Asla jean giymeyin, jean iş görüşmesi kombini değildir şık görünseniz bile sizi takmıyorum sülalem rahat mesajı verirsiniz. Blazer iyidir ama çok sıcaksa orası şifon bluz altına pantolon veya etek de şık durur.

5 yıl sonra kendinizi iyi yetişmiş öğrencileriyle iletişimi iyi tecrübeli bir öğretmen olarak görüyorsunuz 👍

Bol şans allah gönlünüze göre versin inşallah

Edit: şifon bluzdan kastım şu kırışmayan polyester gömlekler bluzlar var ya her mağaza satar onlardan.

Bastan anlatayım. Özel egitim merkezinde calisacağım. Sertifika almam lazim. Sertifikayı sadece kurum üzerinden alabiliyorum ve belli dönemlerde sadeve alabiliyorum. O dönemi önümüzdeki hafta bekliyorduk bu hafta oldu öngörüsme falan kaldı öyle. Kurumun isine geliyor öğretmen almak cünkü bir öğretmen üzerinden devletten 6-7 bin alıyor. Ama genede belli olmaz.

Daha kurtulmadim insallah sözlesmeyi yaparsam kurtulacağım
Karamellasepeti özel eğitim çok zor olmaz mı 🙏sabır dilerim

Atanma konusunda evet atanmak istiyorum demek zorunda değilsiniz. Burada çalışma isteği benim tercihim koşulların yönlendirmesi değil. Eğitimde daha özgür bi alan istediğim için bunu tercih ettim diyebilirsiniz. ( Öğretmen olduğunuzu düşündürdü yazınız o yüzden bunu yazdım) . Beş yıl sonra kendinizi nerde görmek istiyorsunuz diyeceklerini sanmam eme eğer sorarsalar istedikleri cevap makam mevki anlamında bir cevap kesinlikle değil. Gönüllere taht kurmuş beyin açan bi öğretmen olarak hayal ediyorum diyiverin gitsin. Ancak keşke ailenize rest cekmeseydiniz iş olsa da olmasa da aile insana her zaman lazım. İnşallah deneyinleyerek öğretmenlerden olmazsınız. Benden size naçizane bi tavsiye ailenizin gönlünü alın inat etseler bile vazgeçmeyin gittiniz yine gönül alma çabanız olsun. İnanın gönül almak insanı hafifletiyo daha huzurlu bi hayatı oluyo insanın. Allah kolaylık versin
Kıyafet konusunda yazmamisim kesinlikle min pantolon olmaz fazla rahat bi hava verir. Okul nerde nasıl bi semtte bu bile çok önemli. Çok prestijli bi okulsa aşırı şık olmanız gerekebilir ama orta sınıf bi okulsa altıma açık renk olmayan bi kot olur ,açık renk olacaksa ütü isteyen bi pantolon olur . Üstünüze bi bluz olabilir yada hem spor hem şık ne ile giyseniz uyum sağlayacak bi gömlek olabilir. İlk görüşme önemlidir bu işi onemsediginizi göstermelisiniz ve siz nasıl bi ekip arkadaşı isterseniz görüşmede insanlara onu yansıtın
Sonunda is buldum %90 olacak gibi. Aileme resti cektim biletimi aldım yarin gidip sözlesme imzalayacağım. Fakat ben ne giyeceğim diye dert oldu. Bana en cok yakisani mi giysem ( bluz frapan okulun sosyopolitik yapisini bilmedigim icin risk alma konusunda kararsizim ), şık sifon bluz ve blazer mi giysem diyorum.ama o da zaten zayifim iyice zayıf gösteriyor. Mom jean gömlek fular mı giysem diyorum cok mu rahat imajı verir. Bir tane de her yere uyacak kombinim var ama bluzum birazcik tiftiklenmiş :KK43: Bir de ya saçmalarsam diyorum, ihtiyaclari var ama ua vazgeçerlerse. Bir de Allah askina şu soruya cevap bulmam lazim 5 yil sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ? Öğretmenim en fazla nerede görebilirim ya atanmisimdir ya calisiyorumdur. Ama illa soracaklar. Atanmayı düşünüyor musunuz ? Evet desem bahsne bulabilirler, hayır desem hic mi düsünmüyorsunuz derler.

Aaa tekrar mı çalışmaya karar verdiniz, hayırlı olsun inşallah şimdiden

Çok teşekkür ederim
Sıkıldım sanırım hobilerim zamanı tüketmiyor, kendimi atıl hissetmeye başladım. Bunca yıl sonra yeni bir yer, başarabilir miyim, adapte olabilir miyim bilmiyorum, deneyeceğim. Son şirketimde 17 yıl çalıştım, yeniden başlamak nasıl olacak ya da görüşme nasıl sonuçlanacak bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim
Sıkıldım sanırım hobilerim zamanı tüketmiyor, kendimi atıl hissetmeye başladım. Bunca yıl sonra yeni bir yer, başarabilir miyim, adapte olabilir miyim bilmiyorum, deneyeceğim. Son şirketimde 17 yıl çalıştım, yeniden başlamak nasıl olacak ya da görüşme nasıl sonuçlanacak bilmiyorum.
Haklısınız çalışmaya alışık biri iş hayatını bırakınca ev önce çok güzel geliyor ama insan çalışma hayatının dinamizmini de zamanla özlüyor. Bir ay olacak neredeyse zorunlu olarak evdeyim, evet çok güzel dinlendim ama işe de dönsem fena olmayacak :) İnşallah güzel geçer görüşmeniz ve hayırlıysa eğer işi alırsınız. Almasanız bile şanslısınız, şükür çalışmak zorunda olmadığınız için acele etmeme ve seçici olma lüksünüz var. Allah iyilerle karşılaştırsın konu sahibiyle birlikte sizi de inşallah :KK200:

Ben babet sevmiyorumm cok itici geliyor. Topugu da abarti değil ama 6 cm falan. Öyle klasik siyah pantolon alisverisi yapacak vaktim falan yok maalesef :KK43: kurs duyurusu 2-3 gün önceden gelir o sira yaparim diyordum. Okulun internet sitesi yok özel eğitimlerin genelde pek internet sitesi olmaz 😔 facebooktan arastirdim pek bir sonuca varamadım. Beyaz jean, siyah-beyaz cizgili bluz altına da ten rengi topuklu. Sakarya'ya gideveğim dekoltesiz olmasina özen gösteriyorum o yüzden

atsan keşke resim giyip de birkaç tane de oy birliğiyle seçsek. zaten bugun vaktim bol sıkılıyorum da, doya doya moda yapardık.

Back
X