Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumas pantolonum yokCok sevindim senin adina
Sana abla tavsiyesi asla ve asla jean giyme
Blazer en guzeli , altina kumas pantalon icine bir bluz gayet cici olursun
5 yil sonra ogrencilerim tarafindan sevilen , iyi bir ogretmen diye parmakla gosterilen biri olmak istiyorum diyebilirsin mesela
Bu alacağınız Sertifika çok önemli bir sertifika ..Zamanın da okuldan mezun olur olmaz almıştım.Ve bu sayede bu alanda da atamanız olabilecek ..Bastan anlatayım. Özel egitim merkezinde calisacağım. Sertifika almam lazim. Sertifikayı sadece kurum üzerinden alabiliyorum ve belli dönemlerde sadeve alabiliyorum. O dönemi önümüzdeki hafta bekliyorduk bu hafta oldu öngörüsme falan kaldı öyle. Kurumun isine geliyor öğretmen almak cünkü bir öğretmen üzerinden devletten 6-7 bin alıyor. Ama genede belli olmaz.
Daha kurtulmadim insallah sözlesmeyi yaparsam kurtulacağım
Atanamıyoruz o belgeyle artık sadece alan değisikliginde ya da özelde calismaj icin :) teşekkürlerBu alacağınız Sertifika çok önemli bir sertifika ..Zamanın da okuldan mezun olur olmaz almıştım.Ve bu sayede bu alanda da atamanız olabilecek ..
Şimdiden başarılar diliyorum.
Ayrica çabanı takdir ediyorum..
Karamellasepeti özel eğitim çok zor olmaz mıBastan anlatayım. Özel egitim merkezinde calisacağım. Sertifika almam lazim. Sertifikayı sadece kurum üzerinden alabiliyorum ve belli dönemlerde sadeve alabiliyorum. O dönemi önümüzdeki hafta bekliyorduk bu hafta oldu öngörüsme falan kaldı öyle. Kurumun isine geliyor öğretmen almak cünkü bir öğretmen üzerinden devletten 6-7 bin alıyor. Ama genede belli olmaz.
Daha kurtulmadim insallah sözlesmeyi yaparsam kurtulacağım
Cok jean gibi durmuyorsa o da olur ama altina hafif topuklu giy mutlakaKumas pantolonum yokbeyaz tam jean değil de gene o tarz bir pantolon.
Sonunda is buldum %90 olacak gibi. Aileme resti cektim biletimi aldım yarin gidip sözlesme imzalayacağım. Fakat ben ne giyeceğim diye dert oldu. Bana en cok yakisani mi giysem ( bluz frapan okulun sosyopolitik yapisini bilmedigim icin risk alma konusunda kararsizim ), şık sifon bluz ve blazer mi giysem diyorum.ama o da zaten zayifim iyice zayıf gösteriyor. Mom jean gömlek fular mı giysem diyorum cok mu rahat imajı verir. Bir tane de her yere uyacak kombinim var ama bluzum birazcik tiftiklenmişBir de ya saçmalarsam diyorum, ihtiyaclari var ama ua vazgeçerlerse. Bir de Allah askina şu soruya cevap bulmam lazim 5 yil sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ? Öğretmenim en fazla nerede görebilirim ya atanmisimdir ya calisiyorumdur. Ama illa soracaklar. Atanmayı düşünüyor musunuz ? Evet desem bahsne bulabilirler, hayır desem hic mi düsünmüyorsunuz derler.
Kolay meslek mi var ☺ onlara bir harf öğretince hayatlarında fark yaratıyoruz :) Her zaman hatırlanıyor ve veliler gerçekten öğretmeni cok sevip sayıyorKaramellasepeti özel eğitim çok zor olmaz mısabır dilerim
Aaa tekrar mı çalışmaya karar verdiniz, hayırlı olsun inşallah şimdidenBende yarın bir iş görüşmesi yapacağım ve ne giyeceğim konusunda hiç fikrim yokama iş bulmana çok sevindim, hayırlı uğurlu, gönlünce olsun inş
![]()
Aaa tekrar mı çalışmaya karar verdiniz, hayırlı olsun inşallah şimdiden
Haklısınız çalışmaya alışık biri iş hayatını bırakınca ev önce çok güzel geliyor ama insan çalışma hayatının dinamizmini de zamanla özlüyor. Bir ay olacak neredeyse zorunlu olarak evdeyim, evet çok güzel dinlendim ama işe de dönsem fena olmayacak :) İnşallah güzel geçer görüşmeniz ve hayırlıysa eğer işi alırsınız. Almasanız bile şanslısınız, şükür çalışmak zorunda olmadığınız için acele etmeme ve seçici olma lüksünüz var. Allah iyilerle karşılaştırsın konu sahibiyle birlikte sizi de inşallahÇok teşekkür ederim
Sıkıldım sanırım hobilerim zamanı tüketmiyor, kendimi atıl hissetmeye başladım. Bunca yıl sonra yeni bir yer, başarabilir miyim, adapte olabilir miyim bilmiyorum, deneyeceğim. Son şirketimde 17 yıl çalıştım, yeniden başlamak nasıl olacak ya da görüşme nasıl sonuçlanacak bilmiyorum.
Hayırlısı olsun canım..Gerektiği yerlerde kullanırsın zaten.Atanamıyoruz o belgeyle artık sadece alan değisikliginde ya da özelde calismaj icin :) teşekkürler![]()
Ben babet sevmiyorumm cok itici geliyor. Topugu da abarti değil ama 6 cm falan. Öyle klasik siyah pantolon alisverisi yapacak vaktim falan yok maalesefkurs duyurusu 2-3 gün önceden gelir o sira yaparim diyordum. Okulun internet sitesi yok özel eğitimlerin genelde pek internet sitesi olmaz
facebooktan arastirdim pek bir sonuca varamadım. Beyaz jean, siyah-beyaz cizgili bluz altına da ten rengi topuklu. Sakarya'ya gideveğim dekoltesiz olmasina özen gösteriyorum o yüzden