sewgilimle 13 nisanda 1 yılı doldurcas:S ama bu aralar sorunlarımız war bn onu çok sewiyorum bilyorum aslında oda bni sewiyor ama bana çok kırgın bn çok hata yaptım..ve biz sewgili olmadan önce arkdaşatık ikimizde birbirmisi çok bklemişiz arkşlığımızı kaybetmemk için açıklayadık birbirmize hiç aşkımızı..sonra bi arkdaş sayesinde oldu...o kadar düşkündüki bna bnim için herşeyi yapardı ama aklınza gelmicek şeyleri bnm üzülmeme canımın yanmasına dayanamaz bnden çok üzülürdü ne istesem yaprdı..ama bn hep bağlanmaktan korktum ve ters teptim onu çok zorladım.bnm yanımda olmak isterdi hep bn gelme derdim dersi olmadığı halde bni okula çıkarırdı akşam almaya gelirdi bn gelme gitme derken onu çok kırdım dahada bir sürü olay:Shp hata yaptım ve şimdi onu kaybetmenin eşiğindeyim değerini geç anladım pişmanım hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum oda ilşkimiz için çabalıyo ama bna ağlayarak ayrılalım dedi geçenlerde tamam dedim gitcktim gidemedim bırakamdım..şimdi tekrar bişeyleri düzeltmeye çalışoruz ama nasıl olur sizce hala yürtebilirmiyiz ilşkimizi bn çok üzülüyorum..13 nisana kadar süre verdik kendimize ilişkmize olmazsa 1.senemizin sonunda ayrılcas en mutlu olduğum günde herşey bitck:S nolur bana akıl verin...