Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşların neden istemiyordu acaba ??
eywacım ne yaptın tatlışımmmmm nasılsınn moralin nasıl?????
canım çok iyiyim teşekkür ederim..çok iyiyz bu aralar gerçekten..dualarımız kabul oldu sanırım..
hadi yaaaa ohh ohhhhh ohhhhhh:teytey: :teytey: :teytey:
masallah diyelim canımcım bi bilsen nasıl sevindim yaa süpersin wallaaaaa çok ama çok sveindim kuzusummm bak bida sende üzme emi pişman oluşun gelsin hep aklına emi canımmm öptüm seni hemde koccamannnnopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
ayy çok sağol canım sen çok arka çıtın bana yaa senin sayende toparladım biraz.artık kaybetmem onu allah korusun..
en tesekkür edeerim bitanemmmmm ayyyy nasıl mutlu oldum bilemzsinnn
dilerim rabbimden sevenler ayrılmasınnnnnnnnnnnn inşallahhh en bastda da sennnn tatlışımmmm bişi olursa özelden yaz cvp yazarım ben sana danıscagın ne konu olursa ok bebişim ii gecelerrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sadece su konunun linkini bile versen aslinda biseyler yapmis olursun.
seviyosan çaba göstermelisinn boshayallersmile belliki o da seni seviyo karşılıksız değil ozamn aşkın için biraz çaba göstericeksinyerimseniben
özelden teşkkr etcektim zaten sana msjı yazdım ama daha sitede yeni olduğum için özel msj gönderemioyrum 50 olması gerekiyomuş:S
sevdiğinde tek taraflı olmaz ki herşeyben kızların çabalamasından yana hiç değilimbeceremiyoruz çünkü
bırak o seni sewiyorsa kendı gelsın çok seviyorsa hatanı affetsin
çok seviyorsa geri donsün
hiç çabalamamanı tavsye ederim sonuç kesin hüsran olur