beni bırakmasın nolur bana akıl verin mutsuzum:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi eywa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eywacım ne yaptın tatlışımmmmm nasılsınn moralin nasıl?????

bu ask mesk isleri yalan oldu artik ya herkes cikari icinmi sevio ne yalan yalan bi dogrusu denk gelmiyo. .

Tatlım çocuk seni seviyomuş, ee sen de onu seviyosun.Sevgi her şeyin üstesinden gelir.Bize yazdıklarını içindekileri ona söyle.Onun bi zamanlar gösterdiği çabayı sen şimdi ona göster.Birbirinizi bu kadar severken biter mi hiç bi ilişki? :asigim: ortada dert falan da kalmamış aslında aksine sevgilin daha da mutlu olur senin ona bu kadar aşık olduğunu görünce :asigim:
hem aranız da iyiymiş :nazar: dilerim ömür boyu mutlu olursunuz :Saruboceq:
bak ne dicem 1. yılınızda şöyle özel bir şeyler yap.sitede kızların sevgililerine yaptığı çok orjinal şeyler var onlardan fikir alabilirsin.a.s

tşkür ederim cnm ilk çıkmaya bşladığımız yere gtces o akşam güzel olck inş herşey..ona içimdekileri anattım o yzden düzeliyoruz şimdi ikimizde mutluyuz

canım çok iyiyim teşekkür ederim..çok iyiyz bu aralar gerçekten..dualarımız kabul oldu sanırım..

hadi yaaaa ohh ohhhhh ohhhhhh:teytey: :teytey: :teytey: :nazar:
masallah diyelim canımcım bi bilsen nasıl sevindim yaa süpersin wallaaaaa çok ama çok sveindim kuzusummm bak bida sende üzme emi pişman oluşun gelsin hep aklına emi canımmm öptüm seni hemde koccamannnnopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

hadi yaaaa ohh ohhhhh ohhhhhh:teytey: :teytey: :teytey: :nazar:
masallah diyelim canımcım bi bilsen nasıl sevindim yaa süpersin wallaaaaa çok ama çok sveindim kuzusummm bak bida sende üzme emi pişman oluşun gelsin hep aklına emi canımmm öptüm seni hemde koccamannnnopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ayy çok sağol canım sen çok arka çıtın bana yaa senin sayende toparladım biraz.artık kaybetmem onu allah korusun..

ayy çok sağol canım sen çok arka çıtın bana yaa senin sayende toparladım biraz.artık kaybetmem onu allah korusun..

en tesekkür edeerim bitanemmmmm ayyyy nasıl mutlu oldum bilemzsinnn
dilerim rabbimden sevenler ayrılmasınnnnnnnnnnnn inşallahhh en bastda da sennnn tatlışımmmm bişi olursa özelden yaz cvp yazarım ben sana danıscagın ne konu olursa ok bebişim ii gecelerrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ona gerçekten sevgini gösterecek şeyler yapmayı denesen
vede hatalarından pişman olduğunu ve bi daha tekrarlanmayacağını hissettirsen herşey yoluna girer bence
madem ikinizde seviyosanız çabalarsanız bitmez

sadece su konunun linkini bile versen aslinda biseyler yapmis olursun.

seviyosan çaba göstermelisinn boshayallersmile belliki o da seni seviyo karşılıksız değil ozamn aşkın için biraz çaba göstericeksinyerimseniben

en tesekkür edeerim bitanemmmmm ayyyy nasıl mutlu oldum bilemzsinnn
dilerim rabbimden sevenler ayrılmasınnnnnnnnnnnn inşallahhh en bastda da sennnn tatlışımmmm bişi olursa özelden yaz cvp yazarım ben sana danıscagın ne konu olursa ok bebişim ii gecelerrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

özelden teşkkr etcektim zaten sana msjı yazdım ama daha sitede yeni olduğum için özel msj gönderemioyrum 50 olması gerekiyomuş:S

ben kızların çabalamasından yana hiç değilim:delphin:beceremiyoruz çünkü
bırak o seni sewiyorsa kendı gelsın çok seviyorsa hatanı affetsin
çok seviyorsa geri donsün
hiç çabalamamanı tavsye ederim sonuç kesin hüsran olur

özelden teşkkr etcektim zaten sana msjı yazdım ama daha sitede yeni olduğum için özel msj gönderemioyrum 50 olması gerekiyomuş:S

rica ederim bitanem ne önemi varrr siz kavusun yeterkiii tesekkür etmesende olur canımcımmmm süpersinnnnalkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz

ben kızların çabalamasından yana hiç değilim:delphin:beceremiyoruz çünkü
bırak o seni sewiyorsa kendı gelsın çok seviyorsa hatanı affetsin
çok seviyorsa geri donsün
hiç çabalamamanı tavsye ederim sonuç kesin hüsran olur
sevdiğinde tek taraflı olmaz ki herşey
biri biri için fedakrlık ypmalı olmazsa da biter zaten..şimdi bn deniyorum fedakarlık ypmayı nolck baklım

Back
X