beni bu acabalardan belirsizlikten kurtarın :(

milenart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.705
2.911
Fikirlerinize tavsiyelerinize tecrübelerinize kısacası dışarıdan birinin yorumlarına ihtiyacım var...
Biri var, aynı ortamda çalışıyoruz 6 aydır. birlikte zaman geçiririz (yanımızda başkaları olur) aynı kitapları okur aynı şiirleri sever aynı filmleri izleriz. zaman zaman iş dışında mesajlaşırız nadirde olsa. bazen bana güzel müzikler gönderir. bana masumca bakar gülümser..onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını düşünmeme sebep çok olay oldu. en yakın örneği; sinemaya giderken bir konuda trip atacak sebep buldum konuşmayacağımı söyledim. yanımızdaki arkadaşlardan biri beni destekleyen şeyler deyince 'sen bu işten çok ekmek yiyeceksin gibi' dedi ve film izlerken bana eğilip 'ilişkimiz ne durumda' diye sordu. arkadaşız biz.. ne ilişkisi bu? ya da ne ekmek yemesi? hangi iş? en son nokta; geçen gece sarhoşken bir mazeretle mesaj attı. daha sonra 'şuan bu mesajı makyajını silmiş en doğal masum halinle okuyorsun gözümün önüne gelebiliyor" gibi şeyler yazdı. 1 saate kadar yazıştık bana bi kaç güzel aşk şiir gönderdi.
Belli seviyor diyeceksiniz belki ama şüphelerim var, arkadaş çevresi geniş çok gezer elinden telefon düşmez. muhakkak konuştuğu kızlar vardır. sıcak kanlı birisi herkesle iyi anlaştığı için belkide bana böyle geliyordur. ama o zaman neden bana farklı? belki ben onun için yakın bir arkadaşım. çok zor bir ilişkisi bitmiş 1 yıl kadar önce ve benim geleceğimle ilgili kurduğum hayaller olduğu için (başka şehire gitmek) bağlanmak istemiyor diyebilir miyim?
beni bu belirsizlikten acabalardan biraz olsun çekip alabilir misiniz? ve bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? düşünmekten artık kendi ruhumu taşıyamaz oldum. Ve ben bu kadar belirsizlikte ona çok bağlandım..

Hehehehehe

Güzel kafacığını acaba aramızda bir şey var mı yok mu diye hiç yorma, aynen devam...

Hehehehehe

Güzel kafacığını acaba aramızda bir şey var mı yok mu diye hiç yorma, aynen devam...
ama bu kez benim hislerim değişiyor ne yapacağımı bilmiyorum. o zaman tamamen ona hiç bişey yokmuş gibi sıradan biri gibi davranmalıyım buna da çok zorlanıyorum. olmadığına emin olsam buna da razıyım.

ama bu kez benim hislerim değişiyor ne yapacağımı bilmiyorum. o zaman tamamen ona hiç bişey yokmuş gibi sıradan biri gibi davranmalıyım buna da çok zorlanıyorum. olmadığına emin olsam buna da razıyım.
Vallahi canım bazıları ilişkiye başlamadan önce çok iyi tanımak istiyorlar karşılarındakini. Benim Bey ile 8 ay boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi mesela, çok iyi arkadaştık(!) ve hatta ben de bir ara kendi kendime gelin güvey olduğumu sandım ama 8 ayın sonunda açıldı :KK48:

Ufak bir deneme çek sen ona...

Bir ilişki yaşamadan nasıl bağlanıyorsunuz yav? Bazı hatunlar bağlanmaya yer arıyor.
ben onu sevmeye başlıyorum diyelim o zaman. birini sevmek bağlanmak değil midir? ki ben bir kaç haftalık bişeyden bahsetmiyorum. 6 aydır artarak gelen bir süreç.

Vallahi canım bazıları ilişkiye başlamadan önce çok iyi tanımak istiyorlar karşılarındakini. Benim Bey ile 8 ay boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi mesela, çok iyi arkadaştık(!) ve hatta bende bir ara kendi kendime gelin güvey olduğumu sandım ama 8 ayın sonunda açıldı :KK48:

Ufak bir deneme çek sen ona...
Şu Ufak bir deneme'nin tiyolarını alabilir miyim ne yapmalıyım :)
kendine uygun bir örnek bulunca sevindim şimdi çünkü bende kendi kendine yazıp çiziyor gibi hissediyorum bir şey çıkmayınca :)

Şu Ufak bir deneme'nin tiyolarını alabilir miyim ne yapmalıyım :)
kendine uygun bir örnek bulunca sevindim şimdi çünkü bende kendi kendine yazıp çiziyor gibi hissediyorum bir şey çıkmayınca :)
Umarım yanılmıyorumdur tabii ama alametler bunu gösteriyor. Özelden benim yaptığımı yazacağım sana...

Niye bağlanmadan sevemiyor musunuz?
ben anlayamadım niye takıldınız böyle? bana bu kadar çok benzeyen insanla birlikte olmak istemek onu sevmek sürekli onunla zaman geçirmek istemek gözlerimin onu araması sevmek bağlanmaktır bence. sizin için farklıysa ne mutlu bağlanmadan seviliyorsa vazgeçmekte kolay olur. benim için zor olacaktır. umarım sizin dediğiniz gibidir yani bağlanmamışımdır.

Cevap verebilir misin bilmiyorum ama sadece okusan yeter, yazdım bile... Böyle spontane bir deneme çekersin işte...
teşekkür ederim canım :) bende bazı denemeler yapacağım umarım faydası olur olumlu ya da olumsuz en azından belli bişey olsun artık :)

çok tatlı şeyler yaşıyorsun bunun tadını çıkar...resmen mavi boncuk veriyor sana..

Norml davranin. O.size net bir tavir sergileyene kadar siz de siradan bir arkadasmis gibi davranin. Aklınizi karistirmayin durduk yere. Cok istiyorsa net bir sekilde gelir soyler zaten.

Ben şunu bilir şunu söylerim bir kadın kimin ondan hoşlandığını hissediyorsa karşısındaki gerçekten ondan hoşlanıyordur.

Aldatılma mevzusu için de aynı şey geçerli.

Norml davranin. O.size net bir tavir sergileyene kadar siz de siradan bir arkadasmis gibi davranin. Aklınizi karistirmayin durduk yere. Cok istiyorsa net bir sekilde gelir soyler zaten.
haklısınız yoksa durduk yere kafam karışıyor ne yapacağımı şaşırır oldum. istiyorsa söyler zaten. belirsizlik çok zor ama mecbur normal bir arkadaş gibi davranacağım.

X