- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- Konu Sahibi Hayalimde11
Arkadaslar eski bir üyeyim cok uzun zamandır bu siteye gırmıyorum ben bundan 2 yıl önce nısanlımdan ayrıldım kendımızde anlasamıyorduk aılesı yuzundende ipler kotu bu süre zarfında cok barısıp ayrıldık neyse 6 ay önce kokten bıtırdım ve bu internet sitenlerınden kendıne kadın aramaya baslamıs bunu ortak arkadasımız soyledı ben bunun aılesını ıstemıyordum oda atamayacagını soyledı 6 ay once.. gecenlerde yıne mesajlar mesajlar mesajlarındada bulusalım goruselım dıyo serefsız .. 1 ay cevap vermedım ama dayanamadım sonra Bende actım agzımı yumdum gözumu sen benı ne sandın oyuncakmı? küfürlerime ragmen yazmaya devam ettı aılesıne yazdım sahip cıkın oglunuza yakamdan düşün .. buna ragmen devam ettı lanet herıf ..Tanımaya calıstıgtıgımdaa bırı vardır sımdı ben buna ne yapayım? kadın bulamıyor bana yazıyo..Bırde utanmadan soyledıgı sey yakısıklıyım karıyerımde var bana kızmı yok kendını bırsey sanma!! yıne baslayacak en fazla dayandıgı süre 2 ay lanet hefır 4 yılımı zıyan ettı hala yaptıgına bak benı ne olarak goruyor anlamadım..Bu arada son olarakta yazdıgı senın yuzunden bitti hırsın yüzünden ailemi istemıyorsun senın yuzunden bu yasta bekarım..Ailem dyorkı bu adam basına bela olacak ben ne yapayım bu serefsıze 36 yasında bende 28 bulamıyınca yıne saldırırmı serefsız?