Rüya Yorumları Beni çok etkileyen rüyama yorum

vanityfairr

No pain no gain
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
1.714
2.585
333
35
Merhaba
Dün gece berat kandiliydi .Ben de dualarımı ettim Allah kabul etsin.Son 3 aydr evimizde sıkıntımız var eşim işten çıkarıldı ve yoğun bir şekilde iş arıyor ama her iş tam olacakken olmuyor .Onun dışında güzel,mutlu bir evliliğimiz var çok şükür.
Rüyamda ben 3.çocuğumu dünyaya getiriyorum sezaryen doğum ile.Sedye ve doktorları bile görüyorum.Mutluyum,ağrım sızım yok ama tek başımayım.Bir erkek bebeğim oluyor.Bu benim mutlu ediyor.
Oğlum olduğuna seviniyorum.Aradan bir kaç saat sonra tekrar uyudum.Bu sefer tekrar rüya gördüm.Bu rüyamda da sokakta gece tek başımayım yine,yoldan geçen birilerine yardım ediyorum ama tanımadığım birisi,bir erkek karnıma yumruklar atıyor iki sefer karşıdan karşıya geçerken.Sezaryen doğum yaptığımı hatırlıyorum ve sonra uyandım.
@kedilikadın musaitseniz ve diğer arkadaşlar siz de lütfen rüyamı yorumlar mısınız ?

Sezaryen dogum yasandıysa bu ev ve aile icindeki sıkıntıların gidecegini soyleyebilirim. Erkek bebek mujdeli bir haberdir genelde.. Yakın bir zamanda da bu mujdeli haberi alacak ve de yasayacaksınız :)

Sıkıntılarınız yerini bir sore sonra neseye bırakacak ins.. Esiniz ise de girebilir.. Hatta bunun haberini de alabilirsiniz.. Ben mujdeli haberi sizden burada bekliyor olacagım :)

Asıl ben tesekkur ederim (gec donus yaptıgımdan dolayı sabrınızı korudugunuz ve beni anlayısla karsıladıgınız icin) :KK200:

Ben mujdemi simdi aldım :KK76::halay:Cok mutlu oldum bu guzel habere.. Allah huzurunuzu ve mutlulugunuzu daim etsin insallah.. Hicbir sey yapmadım ki.. :KK200: İstemesi bizden, OL demesi Allah'tan :dua:

Ben mujdemi simdi aldım :KK76::halay:Cok mutlu oldum bu guzel habere.. Allah huzurunuzu ve mutlulugunuzu daim etsin insallah.. Hicbir sey yapmadım ki.. :KK200: İstemesi bizden, OL demesi Allah'tan :dua:
canım bende şimdi rüya gördüm.. birde ben hep rüyalarımda uçuyorum içimde ürpermeler oluyor bir elektrk gibi hep oluyor bu.. şimdi rüyamda bir okulda gibiyim birde stajda gibiyim normalde okulda lacos giyiyoruz ama ben beyaz bebe yaka gömlek süveter ve etek giymişim.. ilkokulda giyorduk bunları nerdeyse ama sarı gömlek giyerdim.. şimdi ben lisede fotoğrafçılık okuyorum ama fotoğrafçılar stajer çok almıyor o yüzden babamn çalıştığı hastaneyi ayarladılar bana ben başta staj yerinde doktorların yanında sekreterlik yapıyordum ama şuan babamn yanında çalışıyorum her neyse rüyamda okul arkadaşlarımlayım oturup konuşuyorum staj yerimden Mehmet abi beni çağırıyor bana bugün hastanenin eczanesinde çalış Ebru sen orda bugün boşluk var diyor bende sinir oluyorum çünkü babam müdür yardımcısı Cemil beyle görüştü artık onun yanında çalışacaktım hep diye ve adama yapabilir miyim acaba abi diyorum o da evet abicim kolay filan diyo bende tamam diyorum tam giderken bana sen hastaları geçirme mi bişey işlemini biliyor musun diyo şuan hatırlayamadım ama bende hayır diyince bu adam bağırıyo birden bana o zaman neden girdin hastaneye eczane işlemlerini neden öğrenmedin diye gereksiz cümleler kuruyo üstüme yürür gibi bir hışımla ordan çıkıyor arkadaşlarım bana şaşkıncana bakıyor bende kendi kendime söyleniyorum ama içimden puanımı düşürürler mi korkusu oluyor ve babamn yanına arşiv e gidiyorum babam geliyor o arada bana şunları yap diye birşeyler söylüyor babama diyorum baba Mehmet abi böyle dedi kızdı ama yinede gideyim görevden kaçıyormuşum gibi olmasın diyorum babamın yanında arkadaşları o kim ya biz kadroluyuz o taşeron sekreter müdürü ve kadrolu değil diyolar kızıyorlar ama bir korku ile uyandım bu rüyam nedir acaba

Back
X