E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
çok yanlış şeyler yapıyosun canım.sakin ol ve mantıklı dcüşün lütfen.sana her hafta gelmeleri ne güzel.tabiki ikramda saygıda kusur etmemelisin.beyaz eşya mevzuunda ben de senin yaptığın hataya düştüm.yıllarca başıma kalkıldı ve adım hiçbişeyi beğenmez oldu.halbuki eşim hiç öyle biri değil.takur tukur kullanıyorum işte.ama huzurum yerinde.elektrik süpürgemi iki yıl sonra değiştirdim.bu yıl ankastre fırınımı yenisi ile değitiricem.zamanla hepsi hallolur.ama misafir konusunda bence kesinlikle yanlış yapıyosun.öyle zannediyorum ki evlenince sana daha sık gelip giderler o zaman ne yapıcaksın.bu sana tamamen tersse bence devam etme.ya da böyle kabul edip eğer seni seven bi adam ise nişanlın devam et.ben misafiri çok sevdiğim için bana asla batmıyo.en son beş sofralık bi misafir ağırladım evimde.herhalde 45-50 kişi vardı o gün.ama insanları mutlu görünce ben de mutlu oluyorum.bunlar bana yük gelmiyo.şimdiden bu kadar problem çıkarırsan nişanlın senden soğur haberin olsun.herşeyi kafana takma ve relax ol.nişanlılığın tadını çıkar.