Beni çok sevdigini söylüyor ama hiç anlamıyor neden?

çok yanlış şeyler yapıyosun canım.sakin ol ve mantıklı dcüşün lütfen.sana her hafta gelmeleri ne güzel.tabiki ikramda saygıda kusur etmemelisin.beyaz eşya mevzuunda ben de senin yaptığın hataya düştüm.yıllarca başıma kalkıldı ve adım hiçbişeyi beğenmez oldu.halbuki eşim hiç öyle biri değil.takur tukur kullanıyorum işte.ama huzurum yerinde.elektrik süpürgemi iki yıl sonra değiştirdim.bu yıl ankastre fırınımı yenisi ile değitiricem.zamanla hepsi hallolur.ama misafir konusunda bence kesinlikle yanlış yapıyosun.öyle zannediyorum ki evlenince sana daha sık gelip giderler o zaman ne yapıcaksın.bu sana tamamen tersse bence devam etme.ya da böyle kabul edip eğer seni seven bi adam ise nişanlın devam et.ben misafiri çok sevdiğim için bana asla batmıyo.en son beş sofralık bi misafir ağırladım evimde.herhalde 45-50 kişi vardı o gün.ama insanları mutlu görünce ben de mutlu oluyorum.bunlar bana yük gelmiyo.şimdiden bu kadar problem çıkarırsan nişanlın senden soğur haberin olsun.herşeyi kafana takma ve relax ol.nişanlılığın tadını çıkar.

yazdıklarımı bi dost tavsiyesi olarak kabul et.inan bana tavsiyelerimi uygularsan daha mutlu olursun ve nişanlın sana daha çok bağlanır

çok haklısısn ama ben misafirin gelmesine kızmıyourm geldiklerinde bende saygıda asla kusur etmiyorum ama insan bazen bunalıyo tıkanıyo hersey heleki sevdigin yaınnda degilken ve hersez senden bişi bekleerden çok agır oluyo ve aslına bkarsan kimse benim ne hissedebilecegimi düşünmüyo zaten dün nişanlımlada konuştuk uzun uzun agladım ve kendimce birsürü sey söledim hepsini kabul diyo anlıyorums nein için çok zor diyo özür dilio konu degişiyo onun için hersey bitio ama benim için ne oluyo bilmiyorum ve düşünürsek ben daha agır seyler sölüyorum yapım sakin göreünür hertartısmada susarım konuşmam asla dinlerim sadece ama birikip birikip patlaması kötü oluyo

Arkadasım anladıgım kadarıyla işini bıraktın kpss falan calışacaksın galiba ..
benc esorun büyümüş gözünde evde oturan biri için ders calışmak kolaydır haftada bir size geliyorsa eşinin ailesi kovamazsın ya ayrıca gecede mi çalışmaya vaktin yok hafta içi napıyorsun ki?
bence sen onlara takmış ve onları sevmiyorsun ama unutmaki onlar eşinin ailesi ilerde de geleceklerdir..
ben senin kin tuttuğunu düşünüyorum
bak beyaz eşyayı begenmedim diyorsun gitmiş nişanlın almış grileri sana deger vermezse umrunda olmazdı inan..benim bir arkadasım bayan oldugu halde ne zorluklarla evlendi tüm eşyaları kendi aldı sartların bana göre iyi de ,ruh halin bakış açın olumsuz..
kendin etme derim kendine..

ya cnm sen de bu kadar rahatsız olup içine atıp duracağına,onlar gibi sen de düşüncesiz davran.
dersim var de,yetiştirmeliyim de,önemli falan de.
belki biraz ayıp olacak ama onlar ayıbı düşünmüyorsa sana da yapacak bişey kalmıyor ki.1 2 değilki bu sürekli ymiş baksana
tabi bu benim kendi yöntemlerim,yine de sen bilirsin

Back
X