Beni çok seviyordu ama ben ayrıldım :( pişmanım

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
Beni çok sevdiğini her haliyle belli eden ve üstelik ailemdekiler dahil herkesin onun beni nasıl sevdiğini farkettiği eski sözlümden ayrıldım ve vicdan azabı çekiyorum. Ben çok sevilmeye alışık değilim beni çok sevmesini kaldıramadım sanırım:( Ama şimdi bir yandan çok özlüyorum, bir yandan da ruhum daralıyor vicdanım hiç rahat değil. Helalleşmiştik ayrılırken ama o severek vazgeçti. Ben onun kadar sevmiyordum ne yazık ki, ah keşke aşık olacaklarımızı kendimiz belirleyebilsek ona aşık olmayı o kadar isterdim ki...
Hep onu suçluyordum ayrılık konusunda "o çok acele ettiği için böyle oldu" "ailesi istemedi diye olmadı" vs vs ama onun tek suçu çok sevmekti :( en büyük suç benimdi bunu yeni farkettim ve çok rahatsızım... Ailesi beni sevmemesine rağmen o benimleydi ve ben onu bıraktım...

Dualarımın bir türlü kabul olmaması işlerimin hep ters gitmesi ruhumun sürekli daralması hep bu yüzden belki de, seven saf bir kalbi kırdığım için... :((( oof off ben bu kadar kötü biri miydim....

Ona mesaj atıp da helallik isteyip af dilesem mi? Yoksa hiç kendimi ortaya cıkarmasam mı?Ama eminim ki sürekli o da beni düşünüyor ve çok üzgün, profil resmi bile ilk defa sadece "siyah". Sadece özür diliycem, helallik istiycem tekrar başlamak hakkında bir şey demiycem hatta o amaçla yazmadığımı da belirticem ama İçinde bir umut oluşur da yine birlikte denemek isterse bu sefer ne olursa olsun onu bırakmıycam....

Ama mesaj atsam mı sizce?

isteme ,dileme,tekrar başlamaya niyetin,gücün yoksa tekrar aklına girmketen başka işe yaramaz mesajın...

yapma,,,
boşuna umutlanacaktır.

niye ayrıldın ki

ailesi de sıcak bakmayınca dğün nişan hepsini aceleye getirmeye calısıyordu ben acele etmek istemediğimi söylememe ragmen, zaman geçtikçe de sabırsızlaşmaya başladı kıskançlık, öfke vs duyguları aşırıya kaçmaya başladı. Ailesinin yanına gidiyor geriliyor buraya geliyor aceleye getirmeye calısıyordu. Bu kadar strese gelemedim :/

Beni çok sevdiğini her haliyle belli eden ve üstelik ailemdekiler dahil herkesin onun beni nasıl sevdiğini farkettiği eski sözlümden ayrıldım ve vicdan azabı çekiyorum. Ben çok sevilmeye alışık değilim beni çok sevmesini kaldıramadım sanırım:( Ama şimdi bir yandan çok özlüyorum, bir yandan da ruhum daralıyor vicdanım hiç rahat değil. Helalleşmiştik ayrılırken ama o severek vazgeçti. Ben onun kadar sevmiyordum ne yazık ki, ah keşke aşık olacaklarımızı kendimiz belirleyebilsek ona aşık olmayı o kadar isterdim ki...
Hep onu suçluyordum ayrılık konusunda "o çok acele ettiği için böyle oldu" "ailesi istemedi diye olmadı" vs vs ama onun tek suçu çok sevmekti :( en büyük suç benimdi bunu yeni farkettim ve çok rahatsızım... Ailesi beni sevmemesine rağmen o benimleydi ve ben onu bıraktım...

Dualarımın bir türlü kabul olmaması işlerimin hep ters gitmesi ruhumun sürekli daralması hep bu yüzden belki de, seven saf bir kalbi kırdığım için... :((( oof off ben bu kadar kötü biri miydim....

Ona mesaj atıp da helallik isteyip af dilesem mi? Yoksa hiç kendimi ortaya cıkarmasam mı?Ama eminim ki sürekli o da beni düşünüyor ve çok üzgün, profil resmi bile ilk defa sadece "siyah". Sadece özür diliycem, helallik istiycem tekrar başlamak hakkında bir şey demiycem hatta o amaçla yazmadığımı da belirticem ama İçinde bir umut oluşur da yine birlikte denemek isterse bu sefer ne olursa olsun onu bırakmıycam....

Bence saçma olur
Zaten helalleşmişsiniz ayrılırken

barışmak gibi bi niyetin yoksa kendini hatırlatmanında bi manası yok umutlandırma boşu boşuna

Ya bir gün aşık olursan başkasına? Aşık olmadığın birisiyle nereye kadar gidebilirsin ki..

İşte olan o çok seven tarafa oluyor kalıyorsun öylece ; çok sevmekte suç oluyor , tabiki de seven kalbi kırdığınız için tüm bunlar :50::50:

Seninki bencil turu sevgi. Tamamen kendi egolarina hitap ediyor. Seviyorum, ozluyorum degil...
Sen sevilmeyi sevmissin, seni sevmeye devam etsin diye onu ariyorsun. Bence bosver, o adamin da kendi sevdigi gibi sevilmeye ihtiyaci var. Illa kendine gore olan kizi bulacaktir diye dusunuyorum.
Sen de asik olacagin adami bulursun ilerde.

Sen egolarını tatmin etme derdindeymişsin oda çok seven taraf diye devam etmişsin iş evliliğe kayınca bi şekil kurtulmak istemişsin ki bu bence böyle. Boşuna mesaj atma bitti artık karşı tarafında aklını bulandırma.

Ne kadar zaman oldu ayrilali?\
Bence sevgisizlik ayriliga goturduyse seni bi kere, yine barissan yine zamanla yine skilacaksin..
Iyi dusun. Bosluktan yanlis kararlar alma.

Beni çok seviyordu deyip durmuşsun.
Ama hiç özledim,sevdiğimi anladım filan dememişsin.
Seni seviyor olması bir şey değiştirmez ki zaten ayrılmamanıza yetmemiş.
Şu an değişen bir şey yok.O hala seviyor,sen hala sevmiyorsun,ailesi hala aynı aile.
Bence dönmek için sebep yok.

sen sevgiyi sevmişsin sevgilini değil, bir çeşit alışkanlık seninki.

birbiriniz için hayırlı değilmişsiniz,ayrılmışsınız..

o da seni yakında unutacak başkasıyla beraber olacaktır,merak etmeyin..

ama siz sevginizi sınadıysanız,seviyor ama itiraf edemiyorsanız bunu biran önce yapın,yoksa eski sözlünüzün arkasından artık o başkasını seviyor diye şarkılar söyler ağlarsınız..
önce kendi duygunuzdan emin olun.. sevmiyorsanız arayıp onu daha çok üzmeyin...

bundan sonra olacakları söyleyeyim,
oğlan seni unutmak için hayatına başka birini sokmak, sana olan sevgisini başka birisinde dindirmek isteyecektir,
sen de tamam yeter artık, seviyorum seni dediğinde artık geç kalmış olacaksın, facebook profilinde söz/nişan fotoğraflarına baka baka için içini yiyecek...
ağer aşık değilsen ama seviyorsan, geç kalmış sayılmazsın,
sevmiyorsan boş ver zaten...

not: sadece benim düşüncemdir.

ailesi de sıcak bakmayınca dğün nişan hepsini aceleye getirmeye calısıyordu ben acele etmek istemediğimi söylememe ragmen, zaman geçtikçe de sabırsızlaşmaya başladı kıskançlık, öfke vs duyguları aşırıya kaçmaya başladı. Ailesinin yanına gidiyor geriliyor buraya geliyor aceleye getirmeye calısıyordu. Bu kadar strese gelemedim :/

gerçekten seviyorsan aşıksan sende ona geri dön ama en ufak bir şüphen varsa kendinden lütfen hiç bir şey yapma daha çok üzülürsünüz

Back
X