Beni çok sevdiğini her haliyle belli eden ve üstelik ailemdekiler dahil herkesin onun beni nasıl sevdiğini farkettiği eski sözlümden ayrıldım ve vicdan azabı çekiyorum. Ben çok sevilmeye alışık değilim beni çok sevmesini kaldıramadım sanırım
Ama şimdi bir yandan çok özlüyorum, bir yandan da ruhum daralıyor vicdanım hiç rahat değil. Helalleşmiştik ayrılırken ama o severek vazgeçti. Ben onun kadar sevmiyordum ne yazık ki, ah keşke aşık olacaklarımızı kendimiz belirleyebilsek ona aşık olmayı o kadar isterdim ki...
Hep onu suçluyordum ayrılık konusunda "o çok acele ettiği için böyle oldu" "ailesi istemedi diye olmadı" vs vs ama onun tek suçu çok sevmekti
en büyük suç benimdi bunu yeni farkettim ve çok rahatsızım... Ailesi beni sevmemesine rağmen o benimleydi ve ben onu bıraktım...
Dualarımın bir türlü kabul olmaması işlerimin hep ters gitmesi ruhumun sürekli daralması hep bu yüzden belki de, seven saf bir kalbi kırdığım için...
(( oof off ben bu kadar kötü biri miydim....
Ona mesaj atıp da helallik isteyip af dilesem mi? Yoksa hiç kendimi ortaya cıkarmasam mı?Ama eminim ki sürekli o da beni düşünüyor ve çok üzgün, profil resmi bile ilk defa sadece "siyah". Sadece özür diliycem, helallik istiycem tekrar başlamak hakkında bir şey demiycem hatta o amaçla yazmadığımı da belirticem ama İçinde bir umut oluşur da yine birlikte denemek isterse bu sefer ne olursa olsun onu bırakmıycam....
Ama mesaj atsam mı sizce?

Hep onu suçluyordum ayrılık konusunda "o çok acele ettiği için böyle oldu" "ailesi istemedi diye olmadı" vs vs ama onun tek suçu çok sevmekti

Dualarımın bir türlü kabul olmaması işlerimin hep ters gitmesi ruhumun sürekli daralması hep bu yüzden belki de, seven saf bir kalbi kırdığım için...

Ona mesaj atıp da helallik isteyip af dilesem mi? Yoksa hiç kendimi ortaya cıkarmasam mı?Ama eminim ki sürekli o da beni düşünüyor ve çok üzgün, profil resmi bile ilk defa sadece "siyah". Sadece özür diliycem, helallik istiycem tekrar başlamak hakkında bir şey demiycem hatta o amaçla yazmadığımı da belirticem ama İçinde bir umut oluşur da yine birlikte denemek isterse bu sefer ne olursa olsun onu bırakmıycam....
Ama mesaj atsam mı sizce?