Beni değil arkadaşımı seviyor :(

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Arkadaşlar çok karışık bir durumun içerisindeyim. Yeni işe başladığım bir yerde birinden hoşlanmaya başladım. Aynı zamanda çok yakınlık kurduğum bir bayan arkadaşım da var. Fakat daha sonra öğrendiğim olay ben işe başlamadan çok önce hoşlandığım kişi bayan arkadaşıma teklifte bulunmuş fakat reddedilmiş. Konunun üzerinden yıllar geçmiş ama davranışlarından anladığım üzere hala arkadaşımdan hoşlanıyor. Beni beğenme ihtimali var mı diye ben de hala umut içerisindeyim ama şu ana kadar bir gelişme olmadı. Bana bir akıl verin lütfen kızlar çok mutsuzum

Arkadaşından hala hoşlandığını nasıl anladın ki,belki sen olursan daha mutlu olucak aklındaysa bile unutucak

Ben hiç araya girmedim arkadaşlar. Ben gelmeden yıllar önce zaten reddetmiş adamı. Ama davranışlarından hala umut bağladığını düşünüyorum. Sadece benden hoşlanma ihtimali var mı diye soruyorum.

Seni beğenme ihtimali var mı bilemeyiz biz. Elbet az da olsa vardır.

Ama kadınlar hisseder. Hoslansa hissederdin.

Erkekler eski aşkının arkadaşı falan bakmaz, hemen yürür. Eger bir şey hissediyorsa.

Ne sen hissediyorsun. Ne o sana yürüyor.
Sanki hissetmiyor gibi.

Ben hiç araya girmedim arkadaşlar. Ben gelmeden yıllar önce zaten reddetmiş adamı. Ama davranışlarından hala umut bağladığını düşünüyorum. Sadece benden hoşlanma ihtimali var mı diye soruyorum.
İhtimaller üzerine mi yaşayacaksın.Hoşlandın,karşındaki insandan o duyguyu görmedin yoluna bak.

Back
X