Beni delirten Adam yani kocam

bende anlamadım ama,galiba evli bir kadın eşnizle çoık samimi,buna kızıyorsunuzz.
evet haklısınız,susarak olmaz uzaklaştırın o kadını evinizden ve kocanızdan

serseriye bak hele..sen kmsinki ewe kız arkadaşını getiriyosun.senin nasıl kız arkadaşın olur yaa.ewli barklı adamsın ne öyle kanki ayağı falan..sizde dawet edin eşi dostu ama sadece erkek olanları kısasa kısas :47:o kocakafalı yaratıklar sadece bundan anlarlar;sizin ne hissettiğinizi hissettirin ona aptala dönsün.allahım çok sinirlendm gidip yemek yicem:47::47:

yok daha neler........
nasıl kabul edersin böyle bişeyi...
hadi sen kabul ettin eşin nasıl böyle şeyler düşünür senden değerli fln der...
valla kızın kocası genişte sen de pek dar sayılmazsın o kadın hala eve gelebildiğine göre....

Bıktım bu adamın arkadaş sevgisinden.bağırıp çağırmasindan.Neyime lazımsa kız arkadaşları!Benden daha değerli ler
Dedi ya hic gelmesinler istiyrum.kızın kocasıda nasıl genişse benim kocamla gorusmesinede evime gelinmesinde izin veriyor.bide benimle kavga ediyor varsa anlayan banada adını anlatsın?

eşin arkadaşlarını çok seviyor.
onları daha değerli tutup sana bağırıp çağırıyor.
sen onların evine gelmesini istemiyorsun.
evine gelen kızın kocası geniş.

de sen kiminle kavga ediyorsun? kocanla mı, kızla mı, kızın kocasıyla mı?

ay birde böyle yarım yamalak yazıp çıkmıyorlar mı deli oluyorum..

Son düzenleme:
Bıktım bu adamın arkadaş sevgisinden.bağırıp çağırmasindan.Neyime lazımsa kız arkadaşları!Benden daha değerli ler
Dedi ya hic gelmesinler istiyrum.kızın kocasıda nasıl genişse benim kocamla gorusmesinede evime gelinmesinde izin veriyor.bide benimle kavga ediyor varsa anlayan banada adını anlatsın?

kadının kocası genişse sizin kocanız ne oluyor çok merak ettim

yada siz ne oluyorsunuz adamın karısını evinize aldığınız için geniş olmuyor musunuz

bi laf söylerken ilk bi kendinize sonra eşinize bakın

o adama geleseye kadar o kadar çok şey var ki :ssz:

ilginç bir durum gerçekten .kadın evli ise eşiyle beraber size gelmelı .

tek gelmesı bana gore de pek etik değil.

madem eşiniz o kadınla arkadaşlığını bitirmek istemiyor ,o zaman

o kadın da eşini sizinle tanıştırmalı .çift olarak birbirinizi zıyaret

etmelisiniz .dogru olan budur .

evli adamın yada evli kadının karşı cinstten kankası yakın arkadaşı olmaz :20: eğer görüşülecekse ailecek görüşülür tuhaf geldi bana doğrusu kadının kocasının buna müsade etmeside sizin eşinizin bunu size normal bir durum gibi kabul etmenizi istemeside hoş değil :19:

Hakikattten çok karışık yazmışsın arkadaşım ama ne olursa olsun asla eşimin kız arkadaşlarının eve tek gelmesine müsade etmem ayrıca dışarda da tek görüşmelerini istemem.

dediğiniz gibiyse OHHAAAA!!!yaniii poposuna tekmeyi korum ben o kocanın eee tabiii kızıda şöyle kağıt parçalar gibi parçalarım yıkarım o evi be yıkarım..bu kadarınada pess:47:

kocamın kankisi olsa onun saçını başını bir yolarım kankiyi görür

ama ondan sonra da koca bana ne yapar işte orası mesele:44:

bu kadar değerliyse zor ayırırsın

En anlamadigim durumlardan bir tanesidir, konu acip kayboluyor insanlar...Biz de konusup duruyoruz sorular soruluyor ama konu sahibi yok ki cevap gelsin...

Konu acacaksaniz neden en uygun oldugunuz bir ani beklemiyorsunuz? :113:

oyyyy başım ağrıdı,3-4 bilinmeyenli denklem gibi olmuş,çözemedim.."ben önce kocamı bi güzel pataklardım sonrada o kızı"..ulaşılacak sonuç buydu galiba..anlamadım ki kim kime ne diye sinirlenmiş:104:

ewweeett: kadının kocasının kız arkadaşının kocası kendi karısının erkek arkadaşının karısını kadının ewine gelerek rahatsız etmiş iseeee sonuuuçççç nediiirrr ????

konuda anlasilmayacak birsey yok konu sahibesi karisik yazmis:40: simdi konu sahibesinin esinin bayan arkadaslari var :12:evliler ve konu sahibesinin esiyle bu bayan arkadasi samimiler :29:galiba evlerine geliyor bu bayan arkadas ve gelen bayanin kocasida bayanin konu sahibesinin esiyle samimi arkadasligina bir sey dedigi yok :19::23:konu sahibesine gore bu bayanin kocasi genis bi insan:8:
ve sanirim konu sahibesinin esi bu arkadasina cok deger veriyor:7: oyle demis galiba konu sahibesi istemiyor bu bayanin gelmesini:50: biride konu sahibesiyle kavga ediyor:57: ama esimi :26:esinin arkadasimi:12::26: yoksa esinin arkadasinin genis kocasimi onu bende anlamadim:8::27:

serseriye bak hele..sen kmsinki ewe kız arkadaşını getiriyosun.senin nasıl kız arkadaşın olur yaa.ewli barklı adamsın ne öyle kanki ayağı falan..sizde dawet edin eşi dostu ama sadece erkek olanları kısasa kısas :47:o kocakafalı yaratıklar sadece bundan anlarlar;sizin ne hissettiğinizi hissettirin ona aptala dönsün.allahım çok sinirlendm gidip yemek yicem:47::47:

ayy çok güldüm yorumuna sinirlendim gidip yemek yicem demene :) ama katılıyorum sana tamamen, evli adamın öyle ergenler gibi kız arkadaşları kankileri fln olamaz. hele eşinin istemediği bi kız arkadaşı HİÇ olamaz. ayrıca tavsiyende çok mantıklı, konu sahibide aile doslarından erkek olanları çağırsın eve, göstersin dünyanın kaç bucak olduğunu.

ayy cok güldüm sesli sesli kahkahalarla güldüm bu nası bi yorumdur allahımm:27:

Bir insanın hiçbir ilişkisi,evliliğini takıntı ve kıskançlık yüzünden riske atacak derecede olmamalı ...

Son düzenleme:
Back
X