Kızlar merhaba size bir derdimi anlatmak istiyorum kesinlikle arkadaşım vs konuşacak kimsem yok çok kötü durumdayım aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan lütfen yardımcı olur musunuz duacınız olurum. Konuya geleyim hamileyim aslında ilk başlarda çok iyi giden bir gebeliğim hayatım vardı ilk 3 aydan sonra bunlar çıktı anksiyete durumum eşimle konuşurken sürekli geçmişimi düşünüyorum aklım hala oralarda değil fakat eşime herşeyimi çok açık anlatmadım çevremizden de gördüğümüz durumu yargılar sürekli konuşuruz huzurumuz kaçar diye bu arada onun geçmişini de düşünüyorum çok saçma bir şekilde dışarıya çıktığı zaman beni aldatacağını düşünüyorum aslında eminim ki öyle birşey yapmaz kalpten gelerek düşünmüyorum beynimde ki sese engel olamıyorum neyse bunlardan dolayı soğuk yapıyorum istemsizce ki çok seviyorum eşimi asla kötülüğü vs yok ben bu şekilde davrandığımda bile bana çok iyi geliyor diyeceğim sürekli bunları düşünüyorum korkularım arttı sürekli bir panik halindeyim ülkemizde olan suçlar gözümün önüne geliyor ben metrobüs kullanmaya dahi korkar oldum yani anlayacağınız herşeyden korkuyorum konu tek eşimle ilgili değil dışarıya çıkmaya korkuyorum yolda yürümeye korkuyorum buna benzer korkularım çok aşırı fazla önceden de tedirgin olurdum ama bu kadar değil ve ben bebeğimi unuttum yemeden içmeden kesiliyorum televizyon izliyorum bir anda aklıma herşey geliyor oyalansam da meşgul olsam da aynı şekilde yenemiyorum başaramıyorum uykumdan oldum uyuyamıyorum nolursunuz bir yol gösterin ne yapacağımı nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum gün geçtikte daha çok düşünüyorum herşeyi sizden ricam çok kötü durumdayım yargılamadan kırmadan yorum yapabilir misiniz