Psikiyatristten randevu almanız daha sağlıklı olur.Kızlar merhaba size bir derdimi anlatmak istiyorum kesinlikle arkadaşım vs konuşacak kimsem yok çok kötü durumdayım aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan lütfen yardımcı olur musunuz duacınız olurum. Konuya geleyim hamileyim aslında ilk başlarda çok iyi giden bir gebeliğim hayatım vardı ilk 3 aydan sonra bunlar çıktı anksiyete durumum eşimle konuşurken sürekli geçmişimi düşünüyorum aklım hala oralarda değil fakat eşime herşeyimi çok açık anlatmadım çevremizden de gördüğümüz durumu yargılar sürekli konuşuruz huzurumuz kaçar diye bu arada onun geçmişini de düşünüyorum çok saçma bir şekilde dışarıya çıktığı zaman beni aldatacağını düşünüyorum aslında eminim ki öyle birşey yapmaz kalpten gelerek düşünmüyorum beynimde ki sese engel olamıyorum neyse bunlardan dolayı soğuk yapıyorum istemsizce ki çok seviyorum eşimi asla kötülüğü vs yok ben bu şekilde davrandığımda bile bana çok iyi geliyor diyeceğim sürekli bunları düşünüyorum korkularım arttı sürekli bir panik halindeyim ülkemizde olan suçlar gözümün önüne geliyor ben metrobüs kullanmaya dahi korkar oldum yani anlayacağınız herşeyden korkuyorum konu tek eşimle ilgili değil dışarıya çıkmaya korkuyorum yolda yürümeye korkuyorum buna benzer korkularım çok aşırı fazla önceden de tedirgin olurdum ama bu kadar değil ve ben bebeğimi unuttum yemeden içmeden kesiliyorum televizyon izliyorum bir anda aklıma herşey geliyor oyalansam da meşgul olsam da aynı şekilde yenemiyorum başaramıyorum uykumdan oldum uyuyamıyorum nolursunuz bir yol gösterin ne yapacağımı nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum gün geçtikte daha çok düşünüyorum herşeyi sizden ricam çok kötü durumdayım yargılamadan kırmadan yorum yapabilir misiniz
Çok teşekkür ediyorumPsikiyatristten randevu almanız daha sağlıklı olur.
merhabaKızlar merhaba size bir derdimi anlatmak istiyorum kesinlikle arkadaşım vs konuşacak kimsem yok çok kötü durumdayım aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan lütfen yardımcı olur musunuz duacınız olurum. Konuya geleyim hamileyim aslında ilk başlarda çok iyi giden bir gebeliğim hayatım vardı ilk 3 aydan sonra bunlar çıktı anksiyete durumum eşimle konuşurken sürekli geçmişimi düşünüyorum aklım hala oralarda değil fakat eşime herşeyimi çok açık anlatmadım çevremizden de gördüğümüz durumu yargılar sürekli konuşuruz huzurumuz kaçar diye bu arada onun geçmişini de düşünüyorum çok saçma bir şekilde dışarıya çıktığı zaman beni aldatacağını düşünüyorum aslında eminim ki öyle birşey yapmaz kalpten gelerek düşünmüyorum beynimde ki sese engel olamıyorum neyse bunlardan dolayı soğuk yapıyorum istemsizce ki çok seviyorum eşimi asla kötülüğü vs yok ben bu şekilde davrandığımda bile bana çok iyi geliyor diyeceğim sürekli bunları düşünüyorum korkularım arttı sürekli bir panik halindeyim ülkemizde olan suçlar gözümün önüne geliyor ben metrobüs kullanmaya dahi korkar oldum yani anlayacağınız herşeyden korkuyorum konu tek eşimle ilgili değil dışarıya çıkmaya korkuyorum yolda yürümeye korkuyorum buna benzer korkularım çok aşırı fazla önceden de tedirgin olurdum ama bu kadar değil ve ben bebeğimi unuttum yemeden içmeden kesiliyorum televizyon izliyorum bir anda aklıma herşey geliyor oyalansam da meşgul olsam da aynı şekilde yenemiyorum başaramıyorum uykumdan oldum uyuyamıyorum nolursunuz bir yol gösterin ne yapacağımı nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum gün geçtikte daha çok düşünüyorum herşeyi sizden ricam çok kötü durumdayım yargılamadan kırmadan yorum yapabilir misiniz
Hamileyim evet çok üzülüyorum bu duruma da kalbimden içimden gelerek ne çocuğumu strese sokmak istiyorum ne eşimi ama yapamıyorum başaramadım yani dediğiniz gibi yapacağım bir kaç gün takip edeceğim kendimi eğer yine aynıysa mutlaka destekmerhaba
Hamilelikle birlikte gelen şeylerde olabilir hormonlardan kaynaklı. Kaygı artıyor stres artıyor herkes daha farklı yaşıyor ama üst seviye bi durumsa tabiki bi destek almalısınız. Bende her şeyi ince eleyip sık dokuyan biriyim ama bazen biraz daha rahat olmak lazım. Şu an hamileysen onun tanıdını çıkarmaya çalış bi süre haber izleme. Bana doktor sen böyle her şeyi stres yaparsan nasıl çocuk büyütüceksin demişti. Benim üst seviye bi şey mi bilmiyorum ama ben de destek almayı düşünüyorum ileride daha da etkilenmemek adına
İnşallahDoğumdan sonra biraz rahtlarsin ama bu ruh hali de çok normal değil, bu kadar stres iyi gelmez, destek almak daha doğru olur
Çok üzgünüm haftalardır mücadele ediyorum o kadar çok haklısınız ki rahat uyku uyuyamıyorum yorumunuz için teşekkürlerHicbi gebe yoktur ki kaygı stres yaşamasın, kafada bin senaryo kurup darlanmasin, önemli olan yönetmek, bı şekilde idare edip süreci gecirmek, yonetemiyorsan destek alacaksın bu da gayet normal, daha kotulesmeden, yıpranmadan destek alıp sıkıntını çöz ki güzel anılar biriktirecegine gebelik burnundan gelmesin
Çok teşekkür ederimBu şekilde bebeğine de zarar verirsin. İleride aşırı kaygılı, güvensiz bir çocuğa dönüşür evladın. Lütfen önce bir psikologla görüş, gerekli görürse seni psikiyatriye yönlendirir. Aşamadığın sorunlar için uzman destek almalısın. Önce kendin, sonra bebeğin ve ailen için. Erteleme lütfen
Bence hormanlarının vermiş olduğu şey bu . Ki çok normal . Biraz meditasyon yapabilirsin . Yani şahsen bana çok iyi geliyor eminim size de iyi gelecektir . Kendinizi telkin edebilirsiniz . Beyninizin size değil , sizin beyninize hükmediyor olmanız gerekiyor ama söylediğim gibi çok normal hormanlarınız normalinden çom daha fazla çalışıyorKızlar merhaba size bir derdimi anlatmak istiyorum kesinlikle arkadaşım vs konuşacak kimsem yok çok kötü durumdayım aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan lütfen yardımcı olur musunuz duacınız olurum. Konuya geleyim hamileyim aslında ilk başlarda çok iyi giden bir gebeliğim hayatım vardı ilk 3 aydan sonra bunlar çıktı anksiyete durumum eşimle konuşurken sürekli geçmişimi düşünüyorum aklım hala oralarda değil fakat eşime herşeyimi çok açık anlatmadım çevremizden de gördüğümüz durumu yargılar sürekli konuşuruz huzurumuz kaçar diye bu arada onun geçmişini de düşünüyorum çok saçma bir şekilde dışarıya çıktığı zaman beni aldatacağını düşünüyorum aslında eminim ki öyle birşey yapmaz kalpten gelerek düşünmüyorum beynimde ki sese engel olamıyorum neyse bunlardan dolayı soğuk yapıyorum istemsizce ki çok seviyorum eşimi asla kötülüğü vs yok ben bu şekilde davrandığımda bile bana çok iyi geliyor diyeceğim sürekli bunları düşünüyorum korkularım arttı sürekli bir panik halindeyim ülkemizde olan suçlar gözümün önüne geliyor ben metrobüs kullanmaya dahi korkar oldum yani anlayacağınız herşeyden korkuyorum konu tek eşimle ilgili değil dışarıya çıkmaya korkuyorum yolda yürümeye korkuyorum buna benzer korkularım çok aşırı fazla önceden de tedirgin olurdum ama bu kadar değil ve ben bebeğimi unuttum yemeden içmeden kesiliyorum televizyon izliyorum bir anda aklıma herşey geliyor oyalansam da meşgul olsam da aynı şekilde yenemiyorum başaramıyorum uykumdan oldum uyuyamıyorum nolursunuz bir yol gösterin ne yapacağımı nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum gün geçtikte daha çok düşünüyorum herşeyi sizden ricam çok kötü durumdayım yargılamadan kırmadan yorum yapabilir misiniz
Çok teşekkür ederim çok sağolunTV izlemeyin.Bu konuda ciddiyim çok nadir izlerim çok faydasını gördüm belli başli şeyleri duyuyoruz zaten.Parali kanallar uygun aman aman değil.Acin bı komedi filmi açın birseykeri başarmış umutlu insan filmi kendinizi koruyun haberler hasta eder insanı kadın programlarınida gırgır için izliyemiyor üzülüp duruyorsabiz izlemeyin çok iyi gelir izlememek.Hamileyken daha hassas olduğumuz doğru fakat evlat sahibi olmak demek sonsuza kadar endişe etmeyi kabul etmek demek .Zamanla başa çıkmayı öğrenirsiniz .Tek degilsiniz.Gecmis konusunda ise ölüyü düşünüyorsunuz ölmüş bitmiş olmuş gitmiş geçmiş demek budur .Onu gömüldüğü yerden çıkarıp durmayın o şimdide kendine yer acamaz Ne değişir ne düzelir .Siz degisin kurmayın zorlayın kendinizi yemek yiyin olmuyorsa doktora görünün acil .Yemek yiyemiyorum olmaz
Kesinlikle ben yönetemiyorum beynim de sürekli birşeyler konuşuyorBence hormanlarının vermiş olduğu şey bu . Ki çok normal . Biraz meditasyon yapabilirsin . Yani şahsen bana çok iyi geliyor eminim size de iyi gelecektir . Kendinizi telkin edebilirsiniz . Beyninizin size değil , sizin beyninize hükmediyor olmanız gerekiyor ama söylediğim gibi çok normal hormanlarınız normalinden çom daha fazla çalışıyor
Çok teşekkür ediyorum çok sağolunMümkünse haber takip etmeyin,sosyal medyada gördüğünüzde hızlıca geçin,içerik okunayın.Psikoloğa gitme imkanınız varsa gidin ama yoksada YouTube da çok güzel psikolog,psikiyatristlerin videoları oluyor.Kaygı durumu ile ilgili ya da muzdarip olduğunuz konularla ilgili videolarını takip edin.Çok güzel kitap tavsiyelerindede bulunuyorlar.Ben şimdilik size Beyhan Budak ve Tülay Kök tavsiye edeceğim.
Hamilelikte hormonlarımızdan kaynaklı hem bedenimizde hemde ruhumuzda çok fazla değişiklik oluyor bu şekilde davranıp düşünmeniz normal ama sizinkinin şiddeti çok fazla bence psikolojik destek almalısınız kaç haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama şimdiden böyleyseniz lohusalıkta daha fazla problem yaşarsınız. Ayrıca biz bile strese sıkıntıya dayanamıyoruz bebeğiniz bunu hiç kaldıramaz hamileliğin en büyük düşmanı stres siz stres yaptıkça bebeğinize zarar veriyorsunuz bu düşüncelere girdiğiniz anda bebeğinizi düşünün karnınızı sevin onunla bağ kurun bir nebze iyi geleceğine eminim sağlıkla gelsin bebeğiniz bu aradaKızlar merhaba size bir derdimi anlatmak istiyorum kesinlikle arkadaşım vs konuşacak kimsem yok çok kötü durumdayım aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan lütfen yardımcı olur musunuz duacınız olurum. Konuya geleyim hamileyim aslında ilk başlarda çok iyi giden bir gebeliğim hayatım vardı ilk 3 aydan sonra bunlar çıktı anksiyete durumum eşimle konuşurken sürekli geçmişimi düşünüyorum aklım hala oralarda değil fakat eşime herşeyimi çok açık anlatmadım çevremizden de gördüğümüz durumu yargılar sürekli konuşuruz huzurumuz kaçar diye bu arada onun geçmişini de düşünüyorum çok saçma bir şekilde dışarıya çıktığı zaman beni aldatacağını düşünüyorum aslında eminim ki öyle birşey yapmaz kalpten gelerek düşünmüyorum beynimde ki sese engel olamıyorum neyse bunlardan dolayı soğuk yapıyorum istemsizce ki çok seviyorum eşimi asla kötülüğü vs yok ben bu şekilde davrandığımda bile bana çok iyi geliyor diyeceğim sürekli bunları düşünüyorum korkularım arttı sürekli bir panik halindeyim ülkemizde olan suçlar gözümün önüne geliyor ben metrobüs kullanmaya dahi korkar oldum yani anlayacağınız herşeyden korkuyorum konu tek eşimle ilgili değil dışarıya çıkmaya korkuyorum yolda yürümeye korkuyorum buna benzer korkularım çok aşırı fazla önceden de tedirgin olurdum ama bu kadar değil ve ben bebeğimi unuttum yemeden içmeden kesiliyorum televizyon izliyorum bir anda aklıma herşey geliyor oyalansam da meşgul olsam da aynı şekilde yenemiyorum başaramıyorum uykumdan oldum uyuyamıyorum nolursunuz bir yol gösterin ne yapacağımı nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum gün geçtikte daha çok düşünüyorum herşeyi sizden ricam çok kötü durumdayım yargılamadan kırmadan yorum yapabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?