- Konu Sahibi Dumadumadum
Bazı anlar düşündüm bu konuyu açmayı.Ama nedensiz hep erteledim..
Fakat şu konu http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...et-uygulamiyin-lutfennnnn-6.html#post29491446
konu açmaya paylaşmaya itti beni.
O konuya da yazdım annemle alakalı sıkıntımı.Okuyan bilir.
Ben babası tarafından pamuklara sarılı olarak büyütülmüş biriyim.
Annesinden sevginin s'sini görmemiş biri aynı zamanda da..
Annem hiç sevmedi beni.Çoğu zaman üvey olduğumu düşündüm inanır mısınız.
Ama üvey değildim.
O kadar çok isterdim ki üvey olmayı anlatamam.
Üveyim diye annem beni dövüyor sevmiyor derdim kendi kendime.
Çünkü davranışlarını haklı çıkaracak hiçbişey bulamazdım.
Gerçi üvey olsaydım bile dayağın hakaretin hiç açıklaması olmaz olamaz ya neyse.Ufak bir avunma işte...
30 yaşıma bastım annmden hala birşey görmem.
Düğünüm oldu kendi kullandıklarını verdi bana.Evime ne halı ne perde aldı.
Yatak odamı dahi almadı.Ben evlilik parasıyla kendim aldım.
Eşim 3ay işssiz kaldı.Babamın maaşından aldığı kiradan 1 kuruş bile yollamadı.
Kayınvalidem kendi kirasını verdi o aralar.
Evlerden biri satılacaktı.Benim gidip imza vermem gerekiyordu.Gittim beni almadılar garajdan bile.
Üstelik 4aylık hamileydim ve elimde valiz.Gittiğimde uyuyordu güleryüz dahi görmedim.
Kızkardeşim evlendi maddi sıkıntı yaşadı.Kirayı ona yolladı.Yetmedi onun yanına taşındı.
Oturduğu evi kiraya verdi ben elalemden duydum.
Kardeşimin yanında oturdu 2 sene.Kirasını faturalarını mutfak masraflarını kendi ödedi.Benim evime gelmesiyle
gitmesi bir oldu.
Kızkardeşimin oğlunun doğumgününde torununa bisiklet aldı.Ve doğduğu andan 1 yaşına kadar tüm masrafarını
karşıladı.Ben doğm yaptım bebeğime iki tane zıbın getirdi.Altın para vs takmadı.Oğlum sünnet oldu.Gene birşey almadı.
Beni 10 günde bir arar.Kendi sıkıntısını anlatır.Kapatmaya 10 saniye kala benim ve oğlumun nasıl olduğunu sorar.
Oğlum kaç kere hastalandı serumla beslendi.Birinde dahi aramadı nasıl iyileşti mi diye.
Ben doğum yaptım sezeryan ile.Ananem ile geldiler.1 hafta güç bela kaldılar.Doğumumun 3 .günü İstanbulu gezmek
istediler ve gezmeye çıktılar.
Bilenler bilir annem Esra Erol da nişanlandı.Orada bir kişiye talip oldu.O amaçla İstanbula geldi.
Dedim bir hafta evvel gel torununu gör özlemişsindir vs.Gelmedi aynı gün geldi ve direk kanala çıktı.
Kimseyle paylaşamadığım derdim bu işte arkadaşlar.İçim rahatlasın siz de ortak olun istedim..
Fakat şu konu http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...et-uygulamiyin-lutfennnnn-6.html#post29491446
konu açmaya paylaşmaya itti beni.
O konuya da yazdım annemle alakalı sıkıntımı.Okuyan bilir.
Ben babası tarafından pamuklara sarılı olarak büyütülmüş biriyim.
Annesinden sevginin s'sini görmemiş biri aynı zamanda da..
Annem hiç sevmedi beni.Çoğu zaman üvey olduğumu düşündüm inanır mısınız.
Ama üvey değildim.
O kadar çok isterdim ki üvey olmayı anlatamam.
Üveyim diye annem beni dövüyor sevmiyor derdim kendi kendime.
Çünkü davranışlarını haklı çıkaracak hiçbişey bulamazdım.
Gerçi üvey olsaydım bile dayağın hakaretin hiç açıklaması olmaz olamaz ya neyse.Ufak bir avunma işte...
30 yaşıma bastım annmden hala birşey görmem.
Düğünüm oldu kendi kullandıklarını verdi bana.Evime ne halı ne perde aldı.
Yatak odamı dahi almadı.Ben evlilik parasıyla kendim aldım.
Eşim 3ay işssiz kaldı.Babamın maaşından aldığı kiradan 1 kuruş bile yollamadı.
Kayınvalidem kendi kirasını verdi o aralar.
Evlerden biri satılacaktı.Benim gidip imza vermem gerekiyordu.Gittim beni almadılar garajdan bile.
Üstelik 4aylık hamileydim ve elimde valiz.Gittiğimde uyuyordu güleryüz dahi görmedim.
Kızkardeşim evlendi maddi sıkıntı yaşadı.Kirayı ona yolladı.Yetmedi onun yanına taşındı.
Oturduğu evi kiraya verdi ben elalemden duydum.
Kardeşimin yanında oturdu 2 sene.Kirasını faturalarını mutfak masraflarını kendi ödedi.Benim evime gelmesiyle
gitmesi bir oldu.
Kızkardeşimin oğlunun doğumgününde torununa bisiklet aldı.Ve doğduğu andan 1 yaşına kadar tüm masrafarını
karşıladı.Ben doğm yaptım bebeğime iki tane zıbın getirdi.Altın para vs takmadı.Oğlum sünnet oldu.Gene birşey almadı.
Beni 10 günde bir arar.Kendi sıkıntısını anlatır.Kapatmaya 10 saniye kala benim ve oğlumun nasıl olduğunu sorar.
Oğlum kaç kere hastalandı serumla beslendi.Birinde dahi aramadı nasıl iyileşti mi diye.
Ben doğum yaptım sezeryan ile.Ananem ile geldiler.1 hafta güç bela kaldılar.Doğumumun 3 .günü İstanbulu gezmek
istediler ve gezmeye çıktılar.
Bilenler bilir annem Esra Erol da nişanlandı.Orada bir kişiye talip oldu.O amaçla İstanbula geldi.
Dedim bir hafta evvel gel torununu gör özlemişsindir vs.Gelmedi aynı gün geldi ve direk kanala çıktı.
Kimseyle paylaşamadığım derdim bu işte arkadaşlar.İçim rahatlasın siz de ortak olun istedim..