• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni durdurun :)

Çatlama 12 sinde olmuş olsa ve döllenme olsa en az 6 gün içinde yerleşme tamamlanıyor ve 7-8. Gün beta yükselmeye başlıyor yani şuan idrar testinde var olsa bile çıkması imkansız kuzum o yüzdennn sabır sabır sabır
Hayır öyle değil. 6-10 gün aralığında yerleşme olabilir. Kimilerinde 6. Gün olur kimilerinde 10. Gün olabilir.

Hayır öyle değil. 6-10 gün aralığında yerleşme olabilir. Kimilerinde 6. Gün olur kimilerinde 10. Gün olabilir.
Döllenmeden sonra en az 6 gün dedim 10 da olabilir farklı birşey mi yazdım aynı şeyi konuşuyoruz en erken ihtimallerde bile çıkmaz şuan testte demek istedim anlamadınız galiba

Erken test yazıyormuydu üstünde bence verin ben oğlumu tam 3 haftalıkken öğrendim 😅 pazartesi bende vereceğim büyük ihtimalle
Erken test evet ben silik çizgi görüyorum attım bi arkadaşıma o da gördü ama eşim yok bi şey deyip moralimi bozdu biraz birkaç da belirtim var 🥲 bilmiyorum ama yarın acile ne deyip gidecem

Back
X