Beni eleştirenlerin acil okuyup yorumlamasını istiyorum

Allh cahil cuhaladan korusun
Ben öteki konuda da yorumsuz kalmıştık sonuçta ne KV deler var sizin koni basliginiz ve içerikte kullandığınız kelimelerinin yanlıştı
Bebeğimi düşünmeyen KV de gibi birşey olabilirdi
Benim KV dede bir günlük bebeğe cay icirmeye kalkmıştı uyurken kucaklardi ,kucağında canini acitirdi sık ardı aglsin diye
Esim binden coj kizardu annesine senin yaptığın bebeğe eziyet derdi alırdı kucaktan yollardı annesini evine
Torun sevneninde adabı var ana dimi

Okudum onaylamiyorum.
Baska konu acmana gerek yok bizim algimizda bir sorun yok bacim. Senin tek sikintin bu da degil esini takip edip onunla da tartisiyorsun guven problemin de var. Bizim sana hak verip hak vermemiz bir sey degistirmez zira hayat senin hayatin. Biz okuyup geceriz sorun yok yani rahat ol.

Sonuna kadar haklısınız ama kıskanmak değil de sakınmak bence doğru kelime belkı bu yüzden biraz yanlış anlama olmuştur
Evet sanırım bende yanlış şekilde anlattım özür diliyorum herkesten dediğiniz gibi kıskanmak değil de annelik iç güdüsüyle sakınıyorum ister istemez sinirleniyorum

Evet özür diliyorum herkesten başta ben yanlış içerikle başlamışım konuya maalesef böyle insanlarla baş etmek çok zor

Evet özür diliyorum herkesten başta ben yanlış içerikle başlamışım konuya maalesef böyle insanlarla baş etmek çok zor
Ah ah bilmem mi giccikligina yapardı benimmiki
Öteki konuda yuklenenleride boşver herkesin tuuzu kuru tabi
Hele biri beka zaten vere salliyi insanlar çokta şey yapma takma kinseyi memnun etmek zirunda degilsin

Görümceler toplaşıp linç etmişler seni ama sen haklısın bacım. Sanırım kaynana anlamıyo laftan anladığı dilden konuşacaksın sende biraz sertçee

Kesinlikle öyle bu sitedeki amaç bi şeyleri paylaşmak muhabbet etmek birbirimize danışmak değil mi. Buna istinaden paylaşım yapma gereği duydum isteyen okur isteyen okumaz kimsenin başına silah dayamıyoruz yorumunuz için teşekkürler.

ya neden bu kadar stres yapıyorsunuz ki girin odanıza bol bol emzirin uyutun odandan dışarı çıkarmayın kesin konuşun net bir şekilde . bebeğiniz her şeyden önemli.

ya neden bu kadar stres yapıyorsunuz ki girin odanıza bol bol emzirin uyutun odandan dışarı çıkarmayın kesin konuşun net bir şekilde . bebeğiniz her şeyden önemli.
Haklısınız üzmek yanlış anlaşılmak istemedim ama baktım ki başka çaresi yok

Görümceler toplaşıp linç etmişler seni ama sen haklısın bacım. Sanırım kaynana anlamıyo laftan anladığı dilden konuşacaksın sende biraz sertçee
evet biraz önyargılı davrandılar birazda ben net anlatamadım sanırım sıkıntımı teşekkür ederim yorumunuz için bundan sonra net kararlarımı koyucam ortaya

Onceki konuyu okumadim. Yatak odanız yok mu? Kapiyi kapatip orda emzirin uyutun. Besige yatirin uyuyunca

Onceki konuyu okumadim. Yatak odanız yok mu? Kapiyi kapatip orda emzirin uyutun. Besige yatirin uyuyunca
Var ama maalesef ki oraya da geliyor birkaç defa eşime söyledim ben rahatsız oluyorum birinin yatak odamıza girmesinden kimse girmesin falan gibisine beni yanlış anladı annem o Benim ondan gizlimiz mi var Muhabbetlerine girdi bişey diyemiyorum o yüzden desem direk eşime yansıtıcak küsücek falan eşimlede bu yüzden sorunlar yaşıyoruz zaten

Kelimeyi yanlış seçtiniz belki de kıskanmak değil de sinir olmak daha doğru olur. Bu arada haklısınız , eğer sizi dinlemiyorsa eşinize anlatın durumu bir de o konuşsun.

Bebeği zorla uyandıran kadın o yatak odasına öyle bir dalar ki sen dersin ki bu yatak odası bundan sonra kamu malıdır bazı insanlar imadan laftan anlamazlar
Yaa çok doğru dediniz hakikaten aynen öyle ya anlamıyo gerçekten yada masum saf kalpli ayaklarına yatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…