• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni engellemiş

Senin hesaplarını görmemek için engellemiştir. Ayrıca o bakanları görme gibi bir durum yok. Ben de eski sevgilimin kardeşinin profiline baktım hatta ss aldım. Kız sonrasında hesabı kapatınca ben bir yusuf yusuf oldum anlatamam :bicak: sonra aynı durumu kaç kişinin üzerinde denedim baktım bildirim filan gitmiyor bi oh çektim. Belki o hesap kapatma tesadüftü bilmiyorum.

Senin hesaplarını görmemek için engellemiştir. Ayrıca o bakanları görme gibi bir durum yok. Ben de eski sevgilimin kardeşinin profiline baktım hatta ss aldım. Kız sonrasında hesabı kapatınca ben bir yusuf yusuf oldum anlatamam :bicak: sonra aynı durumu kaç kişinin üzerinde denedim baktım bildirim filan gitmiyor bi oh çektim. Belki o hesap kapatma tesadüftü bilmiyorum.
Tekrar açmış engeli. ne yapıyou?

O bakanları gösterdiğini iddia eden uygulamalar, şunu yaparsanız çıkar diyen şeyler sizin en çok etkileşimde bulunduğunuz hesaplar genelde. Yani ya daha önceden işte çok paylaşımda bulunmuşsunuzdur, sonradan birbirinizi silmişsinizdir, o hesap çıkar. Ya da stalkladığınız kişiler çıkıyor. Konu sahibi sizin durumunuza gelince, bence ya ilginizi çekmeye çalışıyor, sizin de onu stalkladığınızı düşündüğünden ya da "Bakmayım engelleyim, yok yok engellemeyim dursun" şeklinde birtakım hareketler sergiliyor. Ciddiye almayın fazla :)

Yanilmiyorsam siz,onun sizin onun profiline baktigini anladigi icin sizi engelledigini dusunuyorsunuz.
Iyi de 4 kisa cumleyle isi bitirmissiniz.Simdi de bu ad beni niye engelledi diyorsunuz.
Omur boyu sizi mi beklesin.
Ben bakıyorum ve o bunu farkedipte mi engelledi endişesindeyim. Kaldı ki tekrar engelim açılmış. anlayamıyorum. galiba gördüğümü görmüyor

arkadaşlar, eski sevgilimi stalklamak için instagram açalı 5 dakika oluyor.
lütfen bunu bana yapmayın:silah:

En kötüsü ben babamın hesabından o_Oeski sevgilime bakıyorum, profiline bakanları görmesi şaka dimi??:oops:

Eski sevgilim, yeni sevgilisi, umursamadığımı lanse ettiğim bilimum dengesiz erkek... Valla böyle teknolojiye lanet olsun demek üzereydim :KK55:

O kadar şeffaflığa gerek yok bence ya :KK53:

Facebook'ta öyle bir şey yok yav. Hesabınızın güvenlik ayarlarından giriş yaptığınız cihazlar ve ip numaraları, tahmini yerleri yazıyor sadece onun da bununla alakası yok.

Hanımlar kızmayın ama merakıma yenik düşerek eski nişanlıma bakıyorum sosyal medyada arada. Ayrılduğımda facebook üzerinden bana mesaj attı. Engelledim. Başka bir hesap üstünden yazdı. Aramızdaki maddi manevi mevzular hakkında. "Cevap verirsen bir daha beni engelleyeceğin duruma getirmem merak etme" dedi. 4 kısa cümle yazdım. Bir daha da yazmadı.

Toplamda 1 yıldır ayrıyız.Bu mesele üstünden aradan 9 ay geçti. 3 hafta önce istagram kullanmaya başladım. Orda 2 hafta hikayelerimden çıkmadı. Birşey attıktan 15 dakika sonra görüyordu.sanırım göründüğünü bilmiyordu yada "hayatımda biri var" gibi yansıttıktan sonra vazgeçti. Vazgeçtikten sonra hesabını bi gizliye aldı bi açık yaptı. Hayatımda biri var gibi yansıttıktan 4
saatler sonra facebook hesabını kapadı. Ertesi gün açtı.

En son bugün beni engelledi. Yaptığım hiçbirşey yok. ne yanlışlıkla beğendim nede bişey. Engellemiş beni. Yanlışlıkla beğendim mi diye başka hesaptan baktım, yok.

Baktığımın farkında olabilir mi? O yüzden mi engelledi bu herif?
Sen onu engelleme hakkına nasıl sahipsen,o da seni engelleme hakkına sahip.Unut gitsin.Deemek ki sayfasına girmeni istemiyor.

Instagram'da hikayesini izlemediğiniz ve yanlışlıkla beğenmediğiniz sürece kimse profiline girdiğinizi görmez.
Ancak madem bu kadar uzak durmaya çalışıyorsun neden halen stalklıyorsun ki? Onun amacı dikkatini çekmek ya da kendince uzak durmaya çalışmak. Ama tüm bunların sonucunda sadece zaman kaybı kalıyor insanın yanına.. kafanı telefondan kaldırıp hayata şöyle bir baktığında daha güzel şeyler göreceksin.

Hanımlar kızmayın ama merakıma yenik düşerek eski nişanlıma bakıyorum sosyal medyada arada. Ayrılduğımda facebook üzerinden bana mesaj attı. Engelledim. Başka bir hesap üstünden yazdı. Aramızdaki maddi manevi mevzular hakkında. "Cevap verirsen bir daha beni engelleyeceğin duruma getirmem merak etme" dedi. 4 kısa cümle yazdım. Bir daha da yazmadı.

Toplamda 1 yıldır ayrıyız.Bu mesele üstünden aradan 9 ay geçti. 3 hafta önce istagram kullanmaya başladım. Orda 2 hafta hikayelerimden çıkmadı. Birşey attıktan 15 dakika sonra görüyordu.sanırım göründüğünü bilmiyordu yada "hayatımda biri var" gibi yansıttıktan sonra vazgeçti. Vazgeçtikten sonra hesabını bi gizliye aldı bi açık yaptı. Hayatımda biri var gibi yansıttıktan 4
saatler sonra facebook hesabını kapadı. Ertesi gün açtı.

En son bugün beni engelledi. Yaptığım hiçbirşey yok. ne yanlışlıkla beğendim nede bişey. Engellemiş beni. Yanlışlıkla beğendim mi diye başka hesaptan baktım, yok.

Baktığımın farkında olabilir mi? O yüzden mi engelledi bu herif?
hayatına birini almış olabilir

Back
X