Beni eskisi gibi salak zannetti

Ben bu sene dogum günümde pasta bile yemedim. Hatta öyle kutlamadım bile. Ciğer yedik arkadaşlarla. Sonra pastanede trilece ile çay içmiştim. Şuan bu konuyu okuyunca millet neler yapıyormuş. Çok kıskandım. Yarın oturup pasta yapayım bari.
Ciger daha samimi bence

Değil görümceye kardeşime bile bekarlığa veda yapmam. O ne öyle canım. Kına gecesi ne güne duruyor. Siz kayınvalideye çok american filmi izletmeyin. Hayır onu da çok yanlış anlamış zaten 🤣
Hahahah madem cok ozentiydin bana neden baby shower yapmadin diye sorarlar adama 😅

Evet benim kayınvalidem de her sene yok artık büyüdü kutlamayacapız der bu sene hem üniversite mezuniyeti, hem doğum günü üst üste kocaman kutlamalar yaptık yine. Benim doğum günümle de görümceöin çok yakın aynı arkadaşınki gibi ağız ucuyla bile kutlanmaz ay ben önemsemem öyle şeyleri der.
Onemsemiyorsa oyle davranacak ay ne iki yuzlu

valla ayırmam seni kızımdan diyorsun ama yıllardır kızına sürprizler yapıp sıra benimkine gelince ağız ucuyla doğum günümü bile kutlamıyorsun.Kızına bekarlıga veda yapmak istedin evimi açtım organize ettik seve seve yaptım karşılık beklemek değil ama insan duymak ister hic kusura bakma bir olur iki olur ben boyna sana yardım edemem dedim

ağzına sağlık ne güzel cevap vermişsin ,
ne söylese duyma salla gitsin , ama görümcene özel birşey yapabilirsin

Bu zamana kadar yardım etmişsiniz zaten, içiniz rahat olsun. Çalışan biri olduğum halde pandemi öncesinde yaptığımız altın günlerinde tek başıma 8-10 çeşit hazırlardım. Kutlama yapmayı çok istiyorsa, hazırlıkları tek başına da yapması mümkün yani. Görümceniz yeni evli üstelik, eşiyle başbaşa kutlamak isteyebilir ya da belki eşi sürpriz hazırlıyordur. Söyleyeceğinizi zaten söylemişsiniz. Eşiniz de yardım edip etmemenize karışmayacak belli ki. Söylediklerinizden sonra sizi de arayabileceğini sanmıyorum. Tepkisiz kalın bence.

Ayy ne değişik kadın ya hahahha ne bu çocuk gibi her yıl organizasyon 🤣 .
Çok iyi yazmışsın ohh

Görümceniz de mi demiyor yengeme de sürpriz parti yapalım diye?
Görümcem öyle parti yapayım kutlyayayim insanı değildir abisininkini bile kutlamaz meseaj atar ya da arar ama kutlama yapmaz bu kutlama şeyleri hep anasından çıkıyor zaten bir kere bile eşime yapmamış o ayrı

Ben olsam 1 yıl içimde tutup sonra birden hepsini kusmak yerine zamanında tepkimi gösterirdim yani
O yüzden bana yersiz geldi
Hak ettiğini geçen yıl hak ettiği zamanda gösterirdim 😬
Gecen yıl depresyojdaydı herkes alttan aliyordu malum olaylar da yasanmamisti dedim leylos kadin zaten normal degil idare et.Doğumdan sonra penceleri cikarinca aslinda domuz gibi saglam oldugunu bir halti olmadigini anladim

Bu zamana kadar yardım etmişsiniz zaten, içiniz rahat olsun. Çalışan biri olduğum halde pandemi öncesinde yaptığımız altın günlerinde tek başıma 8-10 çeşit hazırlardım. Kutlama yapmayı çok istiyorsa, hazırlıkları tek başına da yapması mümkün yani. Görümceniz yeni evli üstelik, eşiyle başbaşa kutlamak isteyebilir ya da belki eşi sürpriz hazırlıyordur. Söyleyeceğinizi zaten söylemişsiniz. Eşiniz de yardım edip etmemenize karışmayacak belli ki. Söylediklerinizden sonra sizi de arayabileceğini sanmıyorum. Tepkisiz kalın bence.
istese yapar tabii ki yaşı genç gayet

Back
X