Beni Etkiler mi Acaba ?

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
877
386
103
27
Merhaba ben 20 yasındayım lise mezunu hemsireyim ayrıca anestezi okuyorum. Babam ihraç polis memuru malesef. Ve ben de kpssye hazırlanıyorum ayrıca bir araştırma hastanesine de cv vericem onların da güvenlik soruşturmaları oluyor. Çevrenizde avukat veya bu tarz konulardan anlayan bilen var mı ? Benim güvenlik soruşturmasında kabul edilmemem gibi bi sorun çıkar mı ? Boşuna emek vermek istemiyorum umutlanmak da. Şimdiden teşekkürler

Merhaba ben 20 yasındayım lise mezunu hemsireyim ayrıca anestezi okuyorum. Babam ihraç polis memuru malesef. Ve ben de kpssye hazırlanıyorum ayrıca bir araştırma hastanesine de cv vericem onların da güvenlik soruşturmaları oluyor. Çevrenizde avukat veya bu tarz konulardan anlayan bilen var mı ? Benim güvenlik soruşturmasında kabul edilmemem gibi bi sorun çıkar mı ? Boşuna emek vermek istemiyorum umutlanmak da. Şimdiden teşekkürler
Suc kisiseldir haa suc olup olmamasida ayri mevzu bilemeyiz.size yansimaz diye biliyorum

Bir yakınımızın da eşi alındı ama karısı çalışmaya devam etti. İnşallah sizin için de sıkıntı olmaz.

O zamana kadar neler olur bilinmez.
Sen umudunu yitirme sakın.
Ayrıca önü açık bir bölüm okuyorsun, ne mutlu ve 20 yaşındasın, genceciksin bunlara hiç kafanı yorma. Bu ülkede her an her şey olabilir.
En kötü ihtimali düşünmek lazım ama kpss olmasa bile özel sektörde yine önün açık. Sen motivasyonunu düşürmemeye bak. Çalışmaktan zarar gelmez, mutlaka önünde bulunur. Sınava da gir aklında şüphe kalmasın, sınava çalış gerisini Allah'a bırak.
Kamuda etkilenebilme ihtimali var ama özelde yok bildiğim kadarıyla.
İhraç olmuş mühendis bir tanıdığım özel sektörde çalışıyor şu an.

Back
X