beni gerçekten istiyor mu

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
98
Kizlar eylul sonunda biriyle tanıştım.hersey guzel kafa dengi konusuyoruz egleniyorz.farkli sehirlerde yasadigimiz icin bu sure boyunca sanaldan telefondan iliskimiz devam ediodu.onun yasadigi sehir benm memleketim ailemi ziyaret e geldim bununlada gorustuk.hersey guzel, yanyanyken eglenceli yine ama telefon da eskisi gibi deil konusrken donuk birde evlilik konusu acmiyor.o 30 ben 25 ikimizde devlet memuruyuz ablasi bosanmis felan ailece cok etkilenmisler en son gorusmemizde evlilik konusu acildiginda bu konuda beni baskilama dedi bende tamam dedim gozleriyle seviyor bazen oyle guzel bakiyorki ama.bu evlilik konusu cok uzak ona ya diger kiz kardesini istemeye gelecekler o aileyi o kadar sorguluyor ki .onun bu yüzünü de yeni gordum şimdide cok yakin samimi olduğum icin pismanim halbuki onu sevdigim icin yakın oldum .benide illaki sorguluyordur belkide vakit geçiriyor kafam karıştı iyice cok mutsuuzm

Daha çok yeni bence zamana bırak üstüne gitme bence ters tepebilir öyle sezdim. Birde mutsuzsan kafanda soru işaretleri varsa ona sor , cevablaro seni tatmin etmiyorsa uzatma derim, pek birşey cıkacak gibi değil çünkü daha bir kaç ay olmus görüşeli sen direk evlilik vs demişsin , belli sen evllk istiyorsun adam da tık yok gibi.

Back