orada aldıkları evde oturacaklar diye anladım ben?
oturmayacakları bir evse mantıklı olan prim yapması kolay, kiray vermesi kolay (ya da ihtimalleri daha yüksek) olan yerde almaları + kiracıyı hemen sokacak bir ev mi alacaklar yoksa tamir boya şu bu isteyecek mi? böyle şeylere koşturacak mı sizin aileniz mesela?
yok oturacakları evse neden başka yerden alsınlar. (bu arada ben olsam oturacağım evi alırım madem evleniyorum). yeni evliyken kiraya vermek için ev almam açıkçası kendime alırım asıl. keyfime göre dizerim, keyfime göre çocuk odası yaparım ev sahibi stresi yaşamam vs.
altın koç vs vs için.valla böyle şeyleri ağzıyla isteyen gelin varsa o gelin zaten her türlü zeytinyağı gibi üste çıkar, her türlü siz kötü olursunuz.
kardeşiniz böyle bir kızla evlenmeyi seçmişse, bazı şeyleri nişanlanana fark edemediyse bile şimdi "kızım sen ne diyorsun sene olmuş 2025" demiyorsa, daha da ailesine "sizlik bişey yok"u sert söylüyorsa, e demek ki kardeşiniz de hanımköylü olmaya, bunları yapmaya teşne. e o zaman da yapsın. başkası için yapacak bişey yok burada bence. kardeşinizin kendi tercihi.